متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; کرایو و کوتر ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

آندومتریوز

خانم دكتر ضمن عرض سلام و تشكر از پاسخگوییتان. من 33 سال دارم و 8 ماهه كه ازدواج كردم. 4 ماه پیش لاپاراسكوپی اندومتریوز تخمدان و كف لگن انجام دادم و چون فعلا تمایل به بچه دار شدن نداشتم پزشكم تجویز دوره های سه ماهه قرص ld كردن. متاسفانه مصرف قرصها باعث چاقی شكم و باسن شده میخواستم بدونم آیا ورزش كردن با دستگاههای بدنسازی برای بنده مشكل دارد یا نه.
ممنون میشم پاسخ دهید
سلام عزیزم.خیر حتما وزن خود را کنترل نموده و میزان کلسیم و ویتامین د خود را اندازه گرفته و اصلاح نمایید.بهتر است زودتر اقدام به بارداری نمایید چون آندومتریوز با نازایی ارتباط مستقیم دارد.

حاملگی مولار

با عرض سلام و خسته نباشید
خانم دكتر من در شهریور ماه بخاطر بارداری مولار كورتاژ شدم...فردای كورتاژ بتام 106000 بود...آبان بتام 8 شد و در آذر ماه بتام 2 شد ..دی ماه هم دوباره آزمایش دام كه بتام یك بود..می خواستم بدونم از كی میتونم برای بارداری بعدی اقدام كنم؟؟قبل بارداری به جر آزمایشهای روتین قبل بارداری باید آزمایش دیگه ای هم انجام بدم؟؟
ممنون میشم راهنماییم كنید
سلام عزیزم.تا یکسال باید جلوگیری با قرص ال دی داشته باشید و زیره 1سال به هیچ وجه اقدام به بارداری نکنید قبل از بارداری علاوه بر آزمایشات روتین ویتامین آ شما نیز اندازه گیری و کنترل شود

استرس و اختلالات پریود

سلام خانوم دکتر. بنده الان 29 سالمه.3 سال پیش با پسری اشتا شدم 5 سال کوچیکتر. بعد ازم خاستگاری کردو مادرش مخالفت کرد. در عرض دو هفته 6 کیلو وزن کم کردم. پوستم چروک شد و به خشکی واژن مبتلا شدم. البته یک ماه قبلش یک هفته قبل پریودی قرص ال دی خوردم و 10 روز که خوردم پریود شدم( واسه جلوگیری از پریودی خوردم). البته در پایان نامه با قارچ کاندیدا البیکنس کار کردم. خلاصه خشکی واژن گرفتم .اما بعدش با نظر روانپزشک با اون پسر موندیم. اما خشکی واژن و عفونت باکتریاییو قارچی مکرر دارم. الان 2 سال گذشته و باز قصدمون ازدواجه. اما تو این دو سال فقط تا 3 روز بعد از عادت کمی مرطوبم. اما در سایر روزها خشکم. پوستم در این مدت چروکیده.بدون چربی. تجمع چربی در شکم و کاهش سایز سینه. البته خانواده خیلی تحت فشارم می ذارن. تو دهاتم. با مدرک ارشد .دوسال بیکارم. حتی یه دو ماهی فلوکسیتین و فلووکسامین زیر نظر پزشک خوردم. استرسم بالاست. به نظر شما این خشکی واژن و کاهش سطح کلاژن پوست همه ی بدنم واسه چیه. تو رو خدا کمکم کنید.خیلی دکتر رفتم اما کسی نه آزمایش نوشت فقط مترونیدازول و کلوتریمازول. کمکم کنید.سپاس
سلام عزیزم.مشکل اصلی شما ناشی از استرس بوده و باید مدتی داروی فلوکسیتین را ادامه دهید و با روانپزشک در مورد روش های کاهش استرس مشاوره نمایید در ضمن میتوانید از قرص های ضعیف مانند مارولون یا روکین استفاده نمایید.

کیست درمویید

سلام خانم دکتر.
من 30ساله هستم و 4ساله که ازدواج کردم. قبلا هیچ وقت مشکل کیست نداشتم تا اینکه از حدود یک سال و نیم قبل تشخیص یه کیست آبی دادن که خودبخود رفع شد. بعد حدود هشت ماه هست که کیستی داشتم که با یه دوره سه ماهه مارولون هم رفع نشد و الان تشخیص دادن کیست درمویید هست به ابعاد 2.5 *1.9 *2.2سانتی متر در تخمدان راست. دکترم گفتن اورژانسی نیست. ولی دیر یا زود باید با لاپاروسکوپی خارجش کرد.
من تصمیم دارم از حدود چند ماه بعد برای بارداری هم اقدام کنم. نمی دونم این کیست روی بارداری تاثیری داره یا نه. از طرفی سه ماه پیش عمل دیسک داشتم و بیهوشی کامل.
لطفا راهنمایی کنید کیست درمویید اگر درمان نشه امکانش هست که خطرآفرین باشه؟
پیشاپیش ممنونم.
سلام عزیزم.کیست درمویید در موارد نادر شانس تبدیل شدن به بدخیمی دارد.باید با جراحی و ترجیحا لاپاروسکوپی خارج شود.مانعی برای بارداری ایجاد نمیکند ولی احتمال اینکه در بارداری دچار چرخش شده و جراحی اورژانس نیاز داشته باشد وجود دارد(در موارد نادر)

میوم رحمی

باسلام وخسته نباشید..
اگه ممکنه منوراهنمایی کنید..37سالمه ..توی آخرین سونوگرافی که دادم..میوم به دیامتر40میلیمتردرساب سروزفوندوس ومیوم به دیامتر41میلیمتردردیواره ی خلفی و36میلیمتردردیواره ی قدامی وانترامورال وچندمیوم کوچک زیر12میلیمترمشاهده شده..
دکتری که رفتم به این نتیجه رسیده که من نمی تونم بارداربشم..توروخداراهنماییم کنید..چی کارکنم..آیاباانجام جراحی می تونم بچه دارشم؟؟؟درضمن خونریزی شدید دارم..
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.اگر هنوز حامله نشده اید باید تمام علل نازایی در مورد شما رد شود و صرف وجود میوم دلیل بر نازایی نیست و اگر خونریزی شدید پریود و یا نامنظمی ندارید فعلا نیازی به برداشتن فیبروم نیست و باید با داروهای تحریککننده تخمک گذاری اقدام به بارداری نموده و در صورت سقط و یا زایمان زودرس ممکن است نیاز به برداشتن تخمدان باشد

پرده بکارت

سلام خانم دکتر من حدود 6 ماه رابطه ای داشتم که فقط در حد وارد کردن انگشت بود که اندازه 1 قطره خون اومده ولی وقتی پیش دکتر رفتم.
گفت پرده سالمه و فقط خراشیده شده و اینکه پرده عقبه، دوباره چند روز پیش به همون مدل قبلی که نوشتم رابطه داشتم که این بار به غیر انگشت آلت اندازه 2 بند اگشت وارد شدک بازم در حد یک قطره خون اومر که تا 2 روز بعد خون آبه میومد ازم بدون هیچ دردی، میخواستم بدوتم پرده پاره شده؟ ممنون میشم سریع جواب بدید.
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.باید معینه شوید

سقط جنین

سلام و عرض خسته نباشید
من نزدیک سه سال پیش بود که دیگه تخمک گذاری نداشتم و با قرص استروژن و پروژسترون عادت میشدم.پارسال از تخمک اهدایی استفاده کردم ولی در دوماهگی بدون معلوم شدن دلیل سقط شد.هشت ماه بعدش در کمال ناباوری خودم حامله شدم در صورتی که پریود نمیشدم
دکترم تا متوجه سدن امپول هپارین روزی دوبار اس ا و شیاف پروژسترون دادن.الان هفته17بارداری هستم و دکتر دیگم میخوان امپول رو برام کم کم حذف کنن چون تا بحال مشکل خونی و بیماری خاصی نداشتم و میگن دکتر قبلی تون بنا بر احتیاط داده امپول رو
سوال من اینه ایا واقعا اینکار خزر افرین نیس؟اینطوری ممکن نیس تو سه ماهه سوم روی مایع دور جنین یا لخته شدن خون جفت تاثیر بزاره و خدایی نکرده بچه از دست بره؟؟؟
من از خدامه از درد و کبودی های امپوام رها شم ولی هر روز با توجه به شرایط خاصم نگران اینم قطع کردنش به ضرر من و بچه تموم شه
لطفا راهنماییم کنید.ممنونم
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.چون آزمایشات قبلی شما مشکلی در رابطه با اختلالات خونی نرمال بوده است قطع آمپول مانعی ندارد.

عدم بارداری

سلام خانم دکتر عزیز من ۲۶ ساله هستم و ۵سال هست که ازدواج کردم سال اول ازدواج باردار شدم اما کورتاژ کردم و بعد از شروع به خوردن قرصهای جلوگیری کردم و بعد از مدتی متوجه شدم که سینه هام ترشح دارن وپرولاکتین بالا دارم ۵۷.پزشک غدد داستینکس دادن و خوب شدم اما بعد از مدتی دوباره دچار شدم و مجدد قرص مصرف کردم.از این موضوع ۶ماه میگذرد اما دیگه ترشح ندارم .و اقدام به بارداری کردم میخواستم از حضورتون بپرسم ایا هنوز نیاز هست داستینکس مصرف کنم یا خیر.؟در ضمن سونوگرافی هم کردم وگفتن مشکلی ندارم.فقط بعد از قطع قرص جلوگیری که ۱ ماه میگذره من عادت نشدم و تست بارداری هم منفی بود.لطفا من را راهنمایی بفرمایید.با تشکر از شما پزشک مهربان و دلسوز
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.آزمایش پرولاکتین و TSH دهید.با درصد زیادی پرولاکتین شما بالاست و علت پریود نشدن شما نیز سطح بالای پرولاکتین است که مانع از بارداری نیز میشود و بهترین دارو برای حامله شدن در صورت پرولاکتین بالا بروموکریپتین وافزایش تدریجی آن(شروع از 1/2 قرص)به روزی 2عدد و قطع قرص به محض جواب بارداری مثبت میباشد.

پیشگیری از بارداری

با عرض سلام و خسته نباشید. دختری ۲۷ ساله هستم مدت دو سال هست که ازدواج کردم ولی متاسفانه بخاطر یک سری مشکلات به احتمال زیاد تا سه یا چهار سال اینده هم مجبورم در عقد بمانم. الان با همسرم هفته ای یکبار یا بسته به شرایط بیشتر، نزدیکی دارم بجز دوره ده روزه قاعده گی. از راه های طبیعی و کاندوم جهت پیشگیری استفاده میکنیم. میخواستم لطف کنید بفرمایید که پیشگیری طولانی مدت مشکلی برای بارداری سالهای اینده ام بوجود نمیاره؟ اگر بوجود میاره چه راه حلی که به مشکل نخوریم. بی نهایت ممنون.
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.مشکلی ایجاد نمیکند

پریود دردناک

سلام خانم دکتر عزیز .. من ۲۸ سالمه . ۸ساله ازدواج کردم . پریودای دردناک دارم که باید چنتا مسکن بزنم.
در سونوی سه سال پیش نشون داد که pcoدارم .
ولی شروع پریودام دقیقا ۲۳ هر ماه و به مدت هفت روزه. خیلی منظم.
متاسفانه۲۰کیلو اضافه وزن دارم.موهای زائد زیر چانه دارم. و ریزش موی شدید.
هر ماه یا دوماه یکبارم دچار واژینیت میشم که با ترشح و خارش و درد هنگام نزدیکی مواجه میشم.
در ضمن دکتر برای کیستم که گفت درمان نمیشه
و برای پریودیای دردناکم گفت طبیعیه
واژینیتمم با کلوتریمازول و فلوکونازول ومترو کنترل میکنم ولی باز عود
ولی من از عوارض اونا در عذابم.
مخصوصا افسردگی دوران پریود که فکرم تا حد خودکشی هم میره
ایا درمانی قطعی برای مشکلاتم هست ؟
ممنونم از صبر و حوصله تون.
امکان ارسال پاسخ برای نظرات خصوصی وجود ندارد.
............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.پریود دردناک و منظم نشانه تخمک گذاری در 90درصد موارد است.برای حالت افسردگی دوران پریود میتوان از داروهایی مثل فلوکستین به صورت سیکلی(قبل از پریود)استفاده نمایید.واژینیت شما به خاطر افزایش وزن و استعداد دیابت میباشد که با کاهش وزن و کنترل قند مصرفی برطرف خواهد شد.درمان قطعی آن کاهش وزن است.برای پریود دردناک نیز باید 24 الی 48ساعت قبل از شروع پریود مسکن هایی مثل مفنامیک اسید را شروع کنید تا مانع آزاد شدن فاکتورهایی که ایجاد درد میکند بشود.

داروهای تحریک کننده تخمک گذاری

باسلام
٣٤ ساله هستم كه ٣سال پیش ازدواج كردم دوسال اول با توجه به اینكه فیبروم ساب موكوز ١سانتی ولكه بینی داشتم بوسیله قرص جلوگیری كردم،حدود یك سال هست كه برای بارداری اقدام كردم ولی دوماه پیش متوجه شدم كیست معمولی در تخمدان سمت راستم داشتم كه با مصرف یاسمین وداروهای گیاهی خداروشكر رفع شده،الان مشكلی كه برام پیش اومده این هستش كه درآزمایش هورمونی(روز سوم پریود درحالی كه ماه قبلش قرص جلوگیری مصرف كرده بودم)fsh خونم 15 نشان داده شده كه رنج نرمالش تا 13 میباشد،بقیه هورمونها نرمال هستن البته amh انجام ندادم وبالا بودن این هورمون منو نگران كرده كه ذخیره تخمكم كم نباشه،البته من از ١١ سالگی كه پریودشدم تا الان همیشه پریودهام منظم وهمراه با درد زیاد بوده وتمام علائم تخمك گذاریو حساس شدن سینه ها رو دارم،پزشكم از این ماه كلومفین برام تجویز كرده تا دوماه بعد كه amh انجام بدم خواستم نظر شمارو هم بدونم كه با توجه به شرایط من احتمال كمبود ذخیره تخمك وجود داره؟
ازاینكه سوالم طولانی شد ببخشید
با سپاس فراوان
...........................................................................................................................................................
سلام عزیزم.برای اندازه گیری آزمایشات هورمونی به خصوص روز سوم پریود باید حداقل از 3هفته قبل داروهای هورمونی به خصوص قرص های جلوگیری قطع شده باشد.بنابراین FSH بالای شما ارزشی ندارد





نزدیکی برای بارداری

با سلام و خسته نباشید
من ۲۷سالمه و تقریبا ۱۲روزه اقدام به بارداری کردم و تز همون شبی که اقدام کردیم فردای اون روز زیر دلم شروع به درد کردن کرد و الان ۱۲روزه همون دردا ادامه داره,سینه هام زودتر از موعد مقرر درد گرفتن یعنی دوهفته زودتر از موقع پریودیم,خیلی کسل شدم و همش دوست دارم بخوابم زود زود گرسنه میشم و شکمم حساس میکنم زیاد نفخ میکنه تست گذاشتم ولی منفی بوده میخواستم ببینم ایا احتمال داره باردار شده باشم با سه چهار بار نزدیکی؟
ممنون میشم جوابمو بدید با تشکر
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.معمولا در پریودهای منظم 28روزه احتمال بارداری از روز 9ام تا 16ام شروع پریود بیشتر است.درد سینه و پرخونی لگن معمولا بعد از تخمک گذاری در پریودهای تخمک گذار تا زمان پریود دیده میشود.

میوم رحمی

با سلام و تشکر از خانم دکتر ،ممنون میشم سوالم پاسخ بدین
خاتمی هستم 45 ساله که طبق سونو تشخیص فیبروم دادن به شرح زیر
: رحم ب اکوی پارانشیمال غیر یکنواخت و ابعاد بزرگ 93×66×60 میلی میباشد
فیبروم ساب سروزال در دیواره خلفی فوندس رحم متمایل به سمت راست به اعاد37×25 میلی
ساب سروزال در دیواره خلفی بادی رحم متمایل به سمت چپ به ابعاد 58×54 میلی است. ضخامت خط اندومتر 9 میلی است.تخمدان چب دارای کیست فولیکولر ساده به ابعاد 40×18 میلی میباشد. خواهشمندم بفرمایید درمان من به چه صورت میباشد آیا خطرناک است.؟
بی نهایت سپاسگزارم
...............................................................................
...................................................................................................
سلام عزیزم.اگر علایم خونریزی غیرعادی و درد شدید ندارید و در سونوگرافی قبلی افزایش ناگهانی سایز فیبروم ها را نداشته اید باتوجه به سایز فیبروم ها باید حدود 2ماه بعد سونوگرافی کنترل انجام شود و در صورت افزایش سایز فیبروم ها و برطرف نشدن کیست تخمدان نیاز به جراحی ترجیحا به صورت لاپاروسکوپی جهت برداشتن فیبروم ها و کیست تخمدان دارید

زگیل تناسلی

سلام خانم دکتر
من دچار زگیل تناسلی شدم ودکتر اونارو سوزوند.از نامزدم که الان نامزدیمون بهم خورده مبتلا شدم.خانم دکتر دارم دیوونه میشم.تورو خداکمکم کنید.برای زندگی آیندم مشکل ایجادمیکنه؟البته چندبار اونارو سوزوندم.الان دیگه وجودندارن ولی ویروسش هست.واکسنش خیلی برای من هزینش زیاده.باکره هستم و 25ساله.خواهش میکنم کمکم کنید.چطور میشه فهمید از بدنم پاک شده؟چقدر زمان میبره؟چقدر میتونه خطرناک باشه؟از ترس شبا خواب ندارم.زندگیم به کابوس تبدبل شده.توروخداکمکم کنید.
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.ویروس HPV حدود 150 نوع مختلف دارد که 15 نوع آن بدخیم بوده و توانایی ایجاد سرطان دهانه رحم را در طی 10 تا 15سال آینده دارد زگیل دستگاه تناسلی اکثرا توسط انواع خوشخیم ایجاد میشود تزریق واکسن به خصوص زیره 27سال توصیه میشود تا 45 سال نیز باعث افزایش پاسخ سیستم ایمنی میشود.معمولا تا سن 30سال توصیه تعیین نوع ویروس نمیشود در صورت ازدواج حتما پاپ اسمیر انجام دهید.

کیست آندومتریوما

سلام خانوم دکترمن ۲۴سالمه ۶سال ازدواج کردم ولی هنوزبچه دارنشدم یعنی هنوزنخاسیم دوماه پیش بعلت دردتخمدان چپم رفتم سونوگرفتم جوابش این بودکه تخمدان چپ کیستی ب قطر۳۳میلیمترمشکوک به آندومتریومادارم دکتر۲بسته قرص ldدادکه من نامرتب خوردم وامروزبعد۲ماه دوباره سونوگرفتم گفت کیستی به قطر۲۹میلیمترحاوی مس هایپواکویی مشاهده شده پیش متخصص زنان زایمان رفتم باز۲بسته ال دی داد،بنظرشماکیستم باقرص خوب میشه ،یاممکن واسه حامله شدنم درآینده مشکلی پیش بیاد.توروخداج بدین ازاسترس دارم.
سلام عزیزم.کیست های ساده(یعنی بدون وجود نواحی جامد یا خونریزی)به مصرق قرص های جلوگیری مثل ال دی جواب میدهند و کیست های آندومتریوزی(آندومتریوما)به هیچ وجه با قرص درمان نمیشوند به خصوص اگر 3سانتی یا بزرگتر باشد باید با درمان جراحی به صورت لاپاروسکوپی خارج شود چون میتواند باعث چسبندگی شدید در لگن و نازایی شود و پس از خروج کیست بیمار سریعا اقدام به بارداری نماید و در صورت عدم تمایل به بارداری باید با روش های مختلف درمانی جلوگیری از عود آندومتریوزیس شود.

 
  • تعداد صفحات :51
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
.......................................................................................................
آدرس مطب:
تهران-سعادت آباد - كوی فراز - بلوار برق- پلاك 2-طبقه 3واحد 7(جنب فست فود بارو و نمایشگاه اتوموبیل اتوباس)
تلفن منشی:09124338660

مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان