متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

کیست

سلام دکتر عزیز خسته نباشید
من 22 سالمه و حدود دو ماهه ک پریود نشدم متاهل هستم و آزمایش بتا مشخص کرد ک باردار نیستم
قبلن روی تخمدان سمت چپ ی کیست آندومتریوما داشتم اما کوچک بود و ب درمان دارویی تا حدودی جواب داد اما من دیگه پیگیر نشدم
الان نگرانی من بابت این تاخیر طولانی در پریوده
من باید چه کار کنم ؟
ممکنه دچار تخمدان پلیکیستیک شده باشم؟
ممکنه این تاخیر بخاطر کیستی ک داشتم باشه؟
من خیلی درد دارم دقیقا مشابه دردهای پریود .دل درد، کمر درد، پاهام...
گاهی در حدیه ک احساس میکنم الان خونریزی شروع میشه یا حتی شروع شده اما هیچ خبری نیست
خیلی نگرانم لطفن ب من کمک کنید
سلام عزیزم.باید سونوگرافی کنترل از نظر افزایش سایز کیست و آزمایش های هورمونی انجام شود معمولا در آندومتریوز لک بینی قبل و بعد از پریود دیده میشود و درد موقع پریود افزایش یافته و هر ماه نسبت به ماه گذشته درد بیشتر میشود. و میتواند در نهایت باعث چسبندگی و نازایی شود.

کلومیفن

سلام خانم دکتر عزیز.بنده 30 ساله هستم.
من سه ماه قبل دچار سقط خود به خودی در هفته 6 شدم.بارداریم هم بعد از مصرف سه دوره قرص کلومیفن ( روزی دو عدد) بود.قبل از آن هم به مدت 6 ماه تا کنون در حال مصرف متفورمین هستم.(روزی دو تا)
سوالی برام پیش اومد:
1-آیا کلومیفن باعث سقط می شود؟
2-با توجه به اینکه سه ماه گذشته برای شروع اقدام جدید ، آیا شما مصرف دوباره کلومیفن را صلاح می دانید؟
3- دکتری که مراجعه کردم برایم مصرف 100عدد قرص آسپرین بچه را تجویز کرد.هر چند بعد از دادن آزمایش خون، مورد مشکوکی را مشاهده نکرد.آیا مصرف این تعداد قرص خطری ندارد؟
سلام عزیزم.کلومیفن در مواردی باعث اختلال هورمونی شده و میتواند باعث سقط شود از نظر آزمایشات هورمونی به طور کامل باید بررسی شوید میتوانید از داروهای دیگر تخمک گذاری کمک بگیرید اگر آزمایشات شما نرمال است توصیه مصرف آسپرین نمیشود.

اقدام به بارداری

با سلام
28 ساله هستم.
من پارسال که بارداری اول دوقلو داشتم آمینوسنتز انجام دادم و بعد از آن دچار خونریزی شدم وبعد از آن هماتوم دیده شد نتیجه آمینو خداروشکر خوب بود.در 24 هفتگی دچار زایمان زودرس شدم .یک ماه پیش آزمایش بتا دادم و2000بود ولی سونو انجام ندادم.در هفت هفتگی دچار خونریزی شدم و سقط شد که فک کنم دوقلو بودند خانم علت این سقط چ بود؟خیلی نگرانم.چند ماه بعد می توانم اقدام به بارداری کنم؟
سلام عزیزم.باید آزمایش اسپرم شوهر شما چک شود و شما و همسرتان از نظر کاریوتایپ بررسی شوید در ضمن آزمایشات کامل هورمونی انجام شود و تا 3ماه بعد از سقط اقدام به بارداری نکنید.

لابیاپلاستی

سلام خانم دکتر خسته نباشین.
من دختر ۱۷ ساله ای دارم که پریویدی هاش منظمه و از این نظر مشکلی نداره ولیشکل واژنش یکم نامنظمه بعنی یکی از لبه های داخلیش بزرگ تره و ضخیم تره و اون یکی کوچیک تره و قسمتی هم که لبه ها بهش وصل شدن خیلی ضخیمه. قبلا پیش دکتر رفته ک دکتر گفته مشکلی نیست و با یه عمل کوچیک درست میشه ولی میخواستم بدونم حتما به عمل نیاز هست؟! و اگه هست چجوریه؟
سلام عزیزم.نامنظمی و ضخامت متفاوت و عدم قرینگی لب های کوچک(لابیا)با جراحی زیبایی قابل اصلاح است ولی باید حتما توسط فرد ماهر انجام شود که اولا کلفتی و بلندی قسمت بالای کلیتوریس اصلاح شود و بخیه ها به صورت ظربف و زیر جلدی با نخ بسیار نازک قابل جذب مشابه جراحی پلاستیک بینی انجام شود تا جای آن باقی نمانده و کاملا طبیعی و غیر قابل تشخیص باشد. در ضمن بعد از عمل هم از ژل های مخصوص که برای از بین رفتن جای مختصر عمل میباشد استفاده نمایید. میتوانید به مطب مراجعه نموده و عکس های قبل و بعد از عمل های اینجانب را مشاهده نمایید

اقدام به بارداری

سلام دكتر وقت بخیر خدا قوت
از مریضاتون هستم
آخرین بار چهارآبان ماه مراجعه كردم، تست پاپ اسمیر مشكلی نداشت ، ویتامین دی ١٤.٩٨ بود كه دوتا آمپول ویتامین d و همچنین قرص ویتین ٥٠٠٠٠ تجویز كردین از قرصها دوتا استفاده شده هر ماه یدونه. پرولاكتینم ٢٩٨.١ بود كه ده بسته بروموكریپتین تجویز فرمودین كه طبق دستور به تدریج استفاده كردم،از ١٨ آبان ماه روزی دوتا شد الان حدود چهار بسته باقی مونده. از ١٢ مهرماه روزی یك قرص فولیك أسید یك میلی گرمی خوردم، ١٢ مهر و ١٤ آبان پریود شدم، با توجه به اینكه برای اقدامات قبل بارداری مزاحمتون شده بودم میخوام بدونم نیاز هست مجدد مراجعه كنم یا نه میتونم اقدام به بارداری كنم؟ چنانچه نیاز هست مراجعه كنم میفرمایین چه آزمایشاتی دوباره انجام بدم كه چون از شهرستان مزاحمتون میشم رفت و آمدم كمتر بشه، دكتر اگر میتونم اقدام به بارداری كنم چون داروهارو مصرف میكنم بهتره كی اقدام كنم و باید دارهارو ادامه بدم یا نه ؟
سپاس دكترجان خوب و مهربون
آرزوی موفقیت روز افزون و سلامتی برای شما و عزیزانتان
سلام عزیزم.داروها را ادامه دهید و اقدام به بارداری نمایید به محض اینکه آزمایش حاملگی شما مثبت شد میتوانید قرص بروموکریپتین را قطع نموده ولی قرص اسید فولیک ادامه دهید.

عمل لابیاپلاستی

سلام خانوم دکتر خسته نباشید
من دختر هفده ساله ای هستم که لبه های داخلی واژنم نامتقارن هستن و یکیش زخیمتر و تیره تره و همچینین کلیتوروس هم خیلی کشیده و بیرون زده است. چندسال پیش هم پیش دکتر رفتم که گفت مشکلی نیست و با یه عمل درست میشه. اما من خیلی میترسم که در اینده برا ازدواجم برام مشکل بشه و اینکه اگه عمل انجام ندم ایا مشکل برام پیش میاد توی ازدواجم؟ ؟؟ واگه بخوام عملش انجام بدم چجوریه؟ ؟ و چه شرایطی داره؟؟ لطفا جوابم بدین خیلی این مشکل باعث عذابم شده.و اینکه خواهش میکنم توی کانال تلگرامتون جواب بدین خیلی ممنونم ازتون
سلام عزیزم.لب های داخلی یا لابیا ضخیم و تیره و کلفت را میتوان با جراحی زیبایی مشابه پره های بینی بردارید و قسمت های کلفت بالای کلیتوریس نیز با جراحی کاملا قابل اصلاح است و این عمل هیپ ربطی به پرده شما ندارد و افراد مجرد زیادی مراجعه میکنند و توسط اینجانب جراحی میشوند و 2ماه بعد از عمل حتی جای آن نیز قابل تشخیص نیست

درد پریود

سلام.متاهل 29ساله.من بدلیل تنبلی تخمدان 3 ماه دوفاستون تحت نظرپزشک خوردم.درد پریودام همیشه شدیدبوده براهمین ژلوفن 400مصرف میکردم.ولی الان بعده سه ماه ژلوفن تاثیری برام نمیکنه.11سال پیش هم عمل کیست داشتم از اون موقع هم مفنانیک تاثیری نمیکنه.قرص نوافن را هم برای سردردهای میگرنم استفاده میکنم.قرص هیوسین تاثیری برام نداره.الان بعده این 4 مسکن چه قرصی برای دردپریودام میتونم مصرف کنم؟درد پریودام بصورت شکم درد.کمردردو ودرد عضلات پاهاماست.ممنونم.
................................................................................................................................................
سلام عزیزم.در صورتی که درد پریود شما شدید است باید کپسول مفنامیک اسید را 48 ساعت قبل از شروع پریود مصرف نمایید و در پریود نیز ادامه دهید در صورتی که به این درمان پاسخ نداد از قرص جلوگیری ال دی میتوانید استفاده نمایید که البته با توجه به سر درد میگرنی شما توصیه نمیشود درد شدید موقع پریود به خصوص اگر به درمان پاسخ ندهد و هر ماه نسبت به ماه قبل افزایش یابد از نظر آندومتریوز باید با سونوگرافی بررسی شود

سندروم داون

باسلام خدمت خانم دکتر
من34سالمه و 24مرداد بعلت داون مجبور به سقط شدم.میخواستم بدونم ممکنه داون تو همه بارداریام تکرار بشه؟وآیا میتونم الان اقدام به بارداری داشته باشم.ببخشید مشکل دیگم اینه که وقتی سینه راستم را فشار میدم .نم نم شیر میاد آیا مشکلی وجود داره؟
سلام عزیزم.بله احتمال تکرار وجود دارد و در شما نسبت به فرد عادی بیشتر است میتوانید از ابتدا از آزمایش غربالگری بسیار دقیق با خطای کمتر از 1 درصد (cell free DNA) انجام دهید و در صورت نرمال بودن با سونوگرافی 12 هفته(NT) و آزمایش سونوگرافی رد ناهنجاری 18 هفته حاملگی خود را ادامه دهید و دیگر برخلاف سابق توصیه به آمینو سنتز نمیشود

عدم پریود

سلام خانم دکتر عزیز.ممنونم که همیشه جواب سوالاتم رو دادین.
یه موردی دارم و اینه که من26 سالمه و از اول فروردین قرص ال دی مصرف کردم و 4 آبان آخرین دونه قرص مصرف شد.8 آبان پریود شدم و تصمیم گرفتم قرص مصرف نکنم، الان باید 6 آذر پریود میشدم که نشدم، باردار هم نیستم چون هم جلوگیری دقیق کردم و هم با بیبی چک تست گرفتم. الان میخوام ببینم پریود نشدنم طبیعیه؟ از طرفی بخوام با همون قرص جلوگیری کنم میتونم دوباره قرص رو شروع کنم؟ یا ممکنه مشکلی داشته باشم؟ قبل از شروع مصرف قرص ال دی با دکتر مشورت کرده بودم و سونوی واژینال انجام داده بودم و همه چی خوب بوده.
سلام عزیزم.با توجه به تاخیر پریود و عدم حاملگی میتوانید از آمپول پروژسترون استفاده نمایید که چند روز بعد پریود میشوید و از سوم شروع پریود میتوانید قرص مارولین یا روکین استفاده نمایید(به جای ال دی)

فیبروم رحمی

سلام خانم دکتر وقت بخیر
من 28 ساله و نه ماه هست که ازدواج کردم .2ماه پیش طی دردی که داشتم سونوگرافی کردم و متوجه شدم که یک فیبروم ساب سروزال به سایز 71 م.م در جدار قدامی رحم دیده شده و دکتر زنان بهم سه امپول داد که هرکدام طی 28 روز یکبار زده شود و من 2تا امپول را زدم و امپول اخر هفته دیگه باید زده شود.بنظرتون مشکل من با امپول حل میشه یا نیاز به جراحی هست؟و تو این دوران امکان بارداری وجود دارد؟
رحم ابعاد 75*39 م .م شکل و حدود طبیعی میباشد.و بقیه موارد طبیعی گفته شده. و مورد دوم اینکه در کولدوساک خلفی مایع ازاد حدود 2 سی سی دیده شد.
ممنون میشم زودتر جواب بدید حال روحی و جسمیم خیلی بده.سپاس
سلام عزیزم.با توجه به سایز فیبروم شما معمولا 50% با آمپول کوچک میشود و در سایر موارد ممکن است پس از قطع دارو دوباره به سایز قبلی برگردد اگر فیبروم شما ناگهانی بزرگ شده و به این سایز رسیده بهتر است جراحی شوید در ضمن مایع خلف رحم باید با سونوگرافی بعد از پریود و انجام تومورمارکر پیگیری شود.

سپتوم

با سلام و خسته نباشید .
من ۳۳ سال دارم و همسرم ۳۲ یکسال و نیم هست ازدواج کردم تا ۹ ماه اقدام به بارداری نکردیم و بطور طبیعی جلوگیری کردیم از اردیبهشت به دکتر مراجعه کردم سونوگرافی رفتم رحمم طبیعی بود تنبلی تخمدان داشتم در آزمایشات همسرم میزان شتاب اسپرم کم بود در این شش ماه هر دومون دارو خوردیم و هر دو در وضعیت مناسبی هستیم ولی در سونوگرافی در صورتی که فیلکول سمت چپ رو ۲۱ زده بود نوشته بود در رحم سپتوم دارم لطفا من رو راهنمایی کنید امروز من روز پریودم هست ولی پریود نشدم . با تشمر
سلام عزیزم.همسر شما بعد از 4ماه مجدد آزمایش اسپرم انجام دهد و با توجه به فولیکول تخمک گذار شما وجود سپتوم به تنهایی مانع از بارداری نیست و فقط اگر سلول تخم لقاح شده روی محل سپتوم بشیند احتمال سقط افزایش میابد اما فقط در صورتی نیاز به جراحی برداشتن سپتوم دارید که حداقل 2سقط مکرر در شما ایجاد شود.

پیشگیری از بارداری

سلام خانم دکتر من قبل هم ازخواننده وپیگر مطالب شما بودم. تووبلاگ الان درکانال تلگرام شماهم عضو هستم. مشکلی که برام پیش اومده اینه که من چندسالی 7سال هست که همسرم فوت شدند والان چندماهی هستی بطور کاملا مخفیانه بااقای ارتباط دارم دوهفته دیگه تا زمان پریودیم مونده اما همش احساس میکنم باردارم یعنی امروز که دوازدهم اذر هست من باید بیستم یابیست ویکم پریودبشم. چهارتا قرص سیپروترون کامپاندباهم خوردم. اینقدم زعفرون وجعفری ورازیانه خوردم. بیبی چک گذاشتم منفی بود. ولی سینه هام سفت شده. چیکارکنم ازنگرانی دربیام.. من میمیرم اگه کسی بفهمه. توروخدا زود بهم جواب بدید نمیدونم باکی درمیون بذارم
سلام عزیزم.درد سینه و علائم دیگر شما نشانه تخمک گذاری است داروهای مصرف شده در این زمان باعث سقط نمیشود و فقط در صورتی که حداکثر تا 72 ساعت بعد از نزدیکی مشکوک 4عدد قرص ال دی و 12ساعت بعد 4عدد و یا 2قرص اچ دی و 12 ساعت بعد 2عدد و یا 2قرص لونژیل همزمان میل نمایید باعث ایجاد سقط میشود توصیه میکنم شما از سومین روز شروع پریود ماه بعد هر شب از قرص مارولین یا روکین به مدت 21 روز استفاده نمایید تا دیگر نگران بارداری نباشید.

اقدام به بارداری

سلام خانم دکتر. حسته نباشید من 35 سال سن دارم و حدود سه سال و نیم هست ازدواج کردم و ازقرص جلوگیر استفاده مکردم. قصد بارداری نداشتم. الان میخام اقدام کنم. از دوران نوجوانی همیشه مشکل نامنظمی پریود داشتم و هر بار با مراجعه به دکتر و انجام سونو وامپول باز میشده. الان سه ماهه قرص نخوردم و با کاندوم چلوگیری داشتم میخام برم برای اقدام بارداری. سونو دادم همه چیز نرمال هست به جز قطر فولوکولها که بین 3-6 میلی متر هستند. برای اواسط اذر میخام اقدام کنم. ایا این مشکل قابل رفع هست؟ خیلی نگرانم

سلام عزیزم.از نظر آزمایشات هورمونی به خصوص تیرویید چک شوید و در صورت نرمال بودن از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری مثل کلومیفن و لتروزول استفاده نمایید.

بکارت

سلام خانم دکتر.من 27 سالمه و 4 ماهه ازدواج کردم.قبل از ازدواج به پزشک مراجعه کردم و گفتند که بکارتم از نوع ضخیم هست.توی این 4 ماه که ازدواج کردم چندین بار اقدام به دخول کردیم اما انقد درد داشتم که همسرم دیگه ادامه نداد.هنوز دخترم.دارویی هست که دردم رو از بین ببره تا با آرامش نزدیکی کنم.اولین رابطه برام خیلی مهمه، و اینکه این درد تمام میل جنسیم رو از بین برده و استرس شدیدی دارم.شوهرمم بهم فشار میاره و گاهی ضخم زبون میزنه.میخواستم از قرص روهیپنول استفاده کنم اما میترسم بیهوش باشم و خونریزی زیادی داشته باشم.تورو خدا یه راهی بهم نشون بدید
سلام عزیزم.بعضی خانم ها برای برداشتن بکارت نیاز به کمک دکتر و جراحی دارند.به دکتر زنان مراجعه کنید

سلامت پرده بکارت

سلام خانوم دكتر خسته نباشید لطفاااا راهنماییم كنید من چند وقت گذشته رابطه ای داشتم كه واقعا زوری بود...طی رابطه من یه لحظه احساس درد كردم و بعدش مقدار خیلی خیلی كمی خون اومد خیلی كم بود و زود هم قطع شد یعنی در واقع خون نبود ..قرمز نبود یه جورایی قهوه ای رنگ بود انگار..بعد از چند روز من حتی احساس درد ویاخونریزی هم نداشتم میخواستم بدونم بكارت من اسیبی دیده؟شخصی كه باهاش رابطه داشتم بهم گفته بود كه من اصلا هیچ بكارتی نداشتم از اول..چون بكارت در دهانه ی واژن قرار داره دیگه..من چنین چیزی رو نداشتم...و این اولین باری بود كه با شخصی رابطه داشتم...وقتی كه تا چند سانت التش وارد واژنم شد من هیچ دردی رو احساس نكردم..حتی خونریزی هم نداشتم اما وقتی كه یهو بهم فشار وارد كرد چنین اتافاقایی افتاد كه بالا نوشتم یهو مقدار خیلی كمی خون اومد كه اصلا قرمز رنگ نبود..بكارتم اسیبی دیده؟یعنی ممكنه كه یه قسمتیش اسیب دیده باشه؟یا نه كلا ازبین رفته؟ ...میشه لطفا بهم جواب بدین خیلی نگران هستم..بكارتم اسیبی دیده یعنی یا كه نه؟ممنون میشم كه جواب بدین خیلیییییی ضروریه ...دارم دیونه میشم
سلام عزیزم.باید معایته شوید.

 
  • تعداد صفحات :89
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:
تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان