تبلیغات
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

موهای زائد

سلام روزتون بخیر
تقریبا از دوران دبیرستان اولین موهای زاید روی سینه ام درومد ولی کم بودن در حد دو سه دونه کم کم زیادتر شدن تا به الان که بیست و شش سالمه و بین دوسینه و دور هاله سینه موی زاید دارم روی شکم هم سه دونه که الان بیش از یک ساله اصافه نشدن.روی چونه و ران هم تعدادی دارم خلاصه چون همیشه قصد لیزر داشتم و باتوجه به پریود تقریبا منظم و عدم درد و وزن متعادل و پوستم که جز موها صاف و بدون جوش هست احتمال میدادم مشکل هورمونی و تخمدان پلی کیستیک نداشته باشم و به دکتر مراجعه نکردم و گذاشتم قبل لیزر
چندماه قبل به خاطر استرس پریودم نامنطم شد که به متخصص زنان مراجعه کردم خوشبختانه سونو سالم بود از ایشون خواستم ازمایش خون وهورمونال هم بنویسن که برای لیزر اقدام کنم اون هم نرمال بود . ایشون برای نامنظمی و موی زایدم دو بسته دیان و ۴۰عدد گلی وانس نوشتن و گفتن دوماه بعد مجدد مراجعه کنم.پریودم تو این دوماه منطم شد و هفت روز بعد هر بسته دیان پریود شدم.ایشون اینبار به جای گلی وانس ۸بسته اسپیرونولاکتون و مجددا دیان برام نوشتن.سوالم اینه باوجود نداشتن مشکل هورمونی و هیچ گونه کیست مصرف این داروهای هورمونی لازمه و ادامه بدم یا برای من فقط لیزر کافیه من به نظر خانم دکتر عمل کردم و قرص میخورم و طبق فرمایش ایشون برای لیزر اقدام نکردم.اما کمی نگرانم و دودل و میترسم عوارض داشته باشه یا بدنم عادت کنه و نیاز به مصرف طولانی مدت باشه.
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید و راهنماییم کنید
سلام عزیزم.با توجه به نرمال بودن آزمایشات و وجود موهای زاید احتمالا به حد نرمال هورمون های جنسی مردانه واکنش بیشتری نشان میدهید بنابراین میتوانید ۴-۶ ماه از این داروها استفاده نمایید و بعد از حدود ۳ماه جهت لیزر موهای زاید مراجعه نمایید

سوزش ادرار

سلام خانم دکتر، خسته نباشید .
من یه مدتی بعد از ادرار کردن سوزش داشتم، ازمایش ادرار دادم ، که کشت ادرار منفی شد ، ولی توی ادرار 1-2 wbc،
و 0-1 Rbc ، مشاهده شد
یه دوره قرص فنازوپیریدین مصرف کردم ، ولی هنوز هم علایم رو دارم.
لطفا راهنماییم کنید.
سلام عزیزم.شما باید معاینه دقیق از نظر بررسی نواحی اطراف مجرای ادرار و لابیا شوید و از نظر وجود عفونت قارچی و به خصوص از نظر وجود ضایعات زگیل یا وارت تناسلی که ممکن است داخل و اطراف مجرای ادرار وجود داشته باشد چک شوید که در این صورت باید آن ضایعات با تیریکلرواستیک اسید برداشته شود

کیست تخمدان

سلام خانوم دكتر خسته نباشید ، 27سالمه مجرد از ماه رمضان رفتم سونو فهمیدم كیست دارم ، كیستم از داخل خونریزی كرده برام قرص روكین دادن دوبسته ،بسته اول تموم شده بسته جدید شروع كردم شب خواب بودم داخل خواب ترسیدم بداز خواب بیدارشدم سه روز سمته راسته شكمم درد میكرد الان درد ریخته داخل مثانه ام ، تو روخدا راهنماییم كنید جكار كنم دوباره ب دكترم مراجعه كنم؟ درد مثانه خطر داره؟ هیچ علائمی ندارم الان روز پنجم پریودم ك فكر كنم ب دلیل مصرف قرص روكین پریودم از دیروز قطع شده و كم
سلام عزیزم.باید سونوگرافی را تکرار کنید از نظر بررسی سایز کیست و اینکه آیا کیست کوچک شده یا افزایش سایز بیدا کرده و یا احیانا سوراخ شدن کیست اتفاق افتاده و مایع آن داخل حفره شکم ریخته و باعث ایجاد درد شکمی شده باشد

نازایی

سلام
32 سالمه تقریبا 3 ساله که ازدواج کردیم و بیشتراز یک ساله که از هیچ روش جلوگیری استفاده نکردیم ولی اقدامات منظم و مداوممون دقیقا 9 ماه میشه. آزمایش amh دادم که مشکلی نبود و پریودام منظمه 27-30 روزه است همسرمم آزمایش داده که مشکلی نداشته با توجه به اینکه واریکوسل داشته و جراحی کرده.خودم یه ماهی که دوره پریودم 24 روزه بود سونوگرافی کردم که فولیکول غالب نداشتم ولی یکسال قبلترش تو سونو فولیکول غالب داشتم.آزمایش هورمونی پرولاکتین و ویتامین دی هم چک شده که مشکلی نداشتم.
2ماه پیش دکتر بهم 2 دوره قرص کلومیفن و آمپول داد که از روز 3 شبی 2تا خوردم و روز 13 سونو دادم که 3 تا فولیکول غالب داشتم و همون روز آمپول زدم و 6 بار از روز 10 تا 18 رابطه منظم داشتم ولی بعداز این مرحله روز 28 دوره من پریود شدم. نمیدونم مشکل چیه و باید چیکار کنم؟؟ تو روخدا راهنمایی کنید
سلامز عزیزم.باید عکس از رحم و لوله ها بگیرید تا از باز بودن لوله ها مطمین شوید و داروهای تحریک کننده تخمک گذاری را 3-6 ماه ادامه دهید

پرولاکتین بالا

سلام خانم دکتر عزیز
از وقتی که واسه سوالات بیماران میذارید ممنونم
پرولاکتین 630 micIU/ml بالا هستش؟
چه اقداماتی لازمه؟
29 سال دارم و قصد بارداری دارم
سیکل های ماهانه تقریبا منظم دارم فقط همیشه قبل از شروع خون ریزی 2 روز لکه بینی دارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام عزیزم.بله حتما باید آزمایش تیرویید نیز انجام دهید و چون تمایل به بارداری دارید باید از داروهایی مثل بروموکریپتین برای پایین آوردن سطح پرولاکتین و ایجاد تخمک گذاری کمک بگیرید

توده سینه

سلام.من هم به خاطر سرطان مادرمو از دست دادم و به همین علت خیلی نگرانم.مدام دچار شک میشم نسبت به خودم و دایما درحال معاینه خودمم.البته مشکل مادر من گوارشی بود.اخیرا در کنار سینه م تقریبا بین زیربغل و سینه م توده ای پیدا کردم که که بزرگتر از دوسانتی متر نیست و حاشیه منظم داره.متحرک و نرمه و انگار به چیزی مثل رگ متصله که اون رنگ امتدادش تا درون سینه م هست.خیلی نگرانم کرده و از طرفی به شدت می ترسم به دکتر مراجعه کنم.به نوعی ترسم شبیه فوبیا به پزشک شده.میشه راهنمایی م کنید؟ممنون.
سلام عزیزم.شما باید حتما سونوگرافی انجام دهید احتمال دارد کیستهای سینه و یا اینکه فیبروآدنوم که توده خوشخیم سینه است داشته باشید که اینها معمولا نیازی به جراحی ندارد و فقط کنترل 3-6 ماه نیاز دارد

فیبروم سابسروزال

سلام خانم دکتر.29 ساله هستم دوساله که ازدواج کردم میخواستم اقدام کنم به بارداری که تو جواب سونو مشخص شد فیبروم ساب سروزال با ابعاد 45×36 در دیواره قدامی فوندوس رحم دارم وضعیت تخمدانها و رحمم طبیعیه توده آدنکیال و مایه آزاد لگنی هم ندارم.اکوژنیسته میومتر رحم هم یکنواخت هست.میتونم بدون نگرانی اقدام کنم به بارداری یا باید تحت نظر پزشک باشم.و اینکه تو نزدیکی های اخیرم احساس درد و سوزش دارم آیا مرتبط با فیبرومم هست؟ممنون
سلام عزیزم.فیبروم سابسروزال معمولا علامتی ندارد با توجه به سایز فیبروم و اینکه بیرون حفره رحمی قرار گرفته است نیازی به جراحی ندارد و میتوانید اقدام به بارداری نمایید.

آی یو دی

سلام خانم دکتر ممنون از وقتی که میگذارین.
من یکم آبان ای یو دی گذاشتم فقط ماه اول چک کردم با سونو گفتن سرجاشه... چندماه اول پریودیم از هفت روز متوسط به پنج روز شدید رسید تا پنج ماه اول.. بعد خرداد ماه باید شانزدهم پریود میشدم نوزدهم سه روز لکه بینی داشتم بلافاصله چهار روز خونریزی متوسط بعدش تموم شد.. این ماه سیزدهم شروع شد همش لکه بینی خفیف بعد بیستم یه کم لکه بینی خیلی تیره یعنی خونش سیاه بود. تا اینکه دیروز رفتم بیمارستان یه ازمایش و سونو دادم هنوز جواب رو نشون دکتر ندادم... ازمایش خون
Betahcg >0.1 positivei
سونوگرافی رحم و ضمایم:
رحم به ابعاد ۷۹×۳۶ میلیمتر مشاهده میشود. میومتر نمای درخد نرمال دارد. Iud در محل مناسب خود در حفره اندومتر دیده میشود. هردوتخمدان ابعاد و اکوی نرمال دارند. Mass در آدنکس ها مشهود نیست. مایع ازاد در لگن مشاهده نشد.
الان دوروزه خونریزی شدید شروع شد.
لطف میکنید اگه بگین علت چی میتونه باشه..
سلام عزیزم.آی یو دی های غیر هورمونی معمولا باعث افزایش حجم خونریزی پریود به خصوص در چند ماه اول میشود که بهتر است از کپسول ترانسید صبح و ظهر و شب زمان پریود استفاده شود در صورتی که به داروی زیر جواب ندهد بهتر است IUD خارج و از انواعی که به طور موضعی پروژسترون(میرنا)آزاد میکنند استفاده شود در مورد شما بهتر است آزمایش هورمونی نیز انجام دهید

hpv

سلام خانم دکتر. من hpv نوع 16 دارم و طی کولپوسکپی انجام شده جواب آزمایشم در مراحل اولیه بود ولی عکس هایی که گرفته شده نشون میده که تمام ناحیه دهانه رحم درگیر هست. من یک سوال دارم که آیا ممکن هست جواب بیوپسی من اشتباه شده باشه در آزمایشگاه چون دکترم از جواب آزمایش شوکه شد با توجه به عکسها ولی چیزی نگفت و فقط درمان دارویی رو شروع کرد. ممنون از زحماتتون
سلام عزیزم.نه جواب درست است با توجه به اینکه
کولپوسکپی نرمال بوده فقط پاپ اسمیر و اچ پی وی را سال بعد انجام دهید

نازایی

با سلام خانم دکتر ممنون از جوابهای کامل شما
من بهمن 94سقط درهفته نهم به علت ایست قلب داشتم که بعد از سه ماه از اون یعنی از یک سال پیش اقدام به بارداری کردم وجواب نگرفتم در حالی که تمام ازمایشها وعکس رنگی خودم وازمایش شوهرم عالی بوده وتنها در ازمایش شوهرم غلظت مایع منی زیاد بودبه جز پرولاکتین که بالا بود 47که رنج نرمال ازمایشگاه تا37بود که بامصرف سه ماهه داستینکس نرمال شد وایک دوره لتروزول روزی دوعدد مصرف کردم که فولی بالغ 17و18داشتم وامپول زدم که نشد واین ماه بامصرف لتروزول روز هشت فولی 20داشتم وامپول زدم دکترم بهم پیشنهاد ای یو ای میده بنظر شما چیکار کنم در صورتی که حاملگی قبل من در ماه دوم اقدام حاماه شدم علت این ناباروری من چیه
سلام عزیزم.بله باتوجه به پرولاکتین بالا بهتر است بروموکریپتین روزی 2عدد به درمان تحریک تخمدان اضافه شود و بهتر است IUI انجام دهید .

فیبروم رحمی

با سلام در جواب بنده گفته بودین دی اند سی نیاز نیست خواستم بدونم با وجود فیبروم ۴۳میلی متری اینترامورال در دیواره قدامی فوندوس و فیبروم ساب سروزال ۸میلی متری در دیواره قدامی و ضخامت آندومتریال ۵میلی و اندازه رحم ۱۱۲در۴۹ .آیا من میتونم باردار بشم و خطرناک نیست ؟ نیاز نیست به اینکه رحم من رو دربیارن باوجود ۳۰سال سن و هفت ماهه ازدواج کردم و بچه ندارم
چون دکترم خیلی منو ترسونده و من شدید نگرانم ممنون میشم زودتر پاسخ بدین خانوم دکتر عزیز
سلام عزیزم. با توجه به این که فیبروم شما زیر 6 سانت است در صورتی که پریود نامنظم ندارید نیاز به جراحی نیست و سریعا باید اقدام به بارداری کنید . در ضمن آستر داخلی یا آندومتر شما ضخیم نیست پس نیازی به کورتاژ ندارید .

کیست تخمدان

سلام خانم دکتر. خسته نباشید
من نوزده سالمه.
به علت درد شدید زیرشکم راهی بیمارستان‌ شدم( دو شب بعدش هم پریود شدم، سر موقع) و با کلی مسکن آرومم کردن.تا روز اول پریودم که رفتم سونوی کامل دادم و دکتر گفتن کیست تخمدان راست داری به قطر ۳۷میلیمتر محتوای مایع غلیظ... پریودم هم منظمه مثلا شاید دو سه روز جابجا بشه گاهی! و هورمون دهیدراپیم هم بالاست
خانم دکتر من خیلی نگرانم.
با دارو خوب میشم؟ و اینکه درآینده برای ازدواج و بارداری مشکلی نخواهم داشت؟
ممنون از شما
سلام عزیزم. برای بررسی کیست، باید پس از تمام شدن پریود مجددا سونوگرافی انجام دهید تا نوع کیست مشخص شود و در صورت وجود کیست بهتر است قرص جلوگیری قرص LD از پنجم شروع پریود استفاده گردد .

سرطان پستان

سلام وقت بخیر خانم دکتر خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید دختری31ساله هستم خواهرم در 34سالگی (4سال پیش )مبتلا ب کانسر سینه شدن و سینه شون تخلیه شد و بعد از شیمی درمانی و پرتودرمانی خداروشکر بهتر شدن و الان تحت نظر هستن .بخاطر همین من خیلی نگرانم و تمام زندگیمو تحت تاثیر قرار داده چون در دوره بیماری خواهرم خیلی عذاب کشیدیم همش فکر میکنم منم قراره مبتلا بشم .هرسال سونو سینه انجام میدم .امسال بهم گفتن ک سمت راستم ی فیبروم ده میلی هست و چهار ماه بعد باید سونو بدم .قرص ویتامین ای و دی استفاده میکنم .از طرفی مجرد هم هستم و مدام اضطراب دارم و ارامش از زندگیم رفته .تو رو خدا ی راهی روشی بفرمایید تا انجام بدم و خیالم راحت بشه ک مبتلا نمیشم .ممنونم
سلام عزیزم. شما می تونید آزمایش ژن BRCA1 و BRCA2 را انجام بدهید که آزمایش گرانی است و در صورت منفی بودن ، ریسک ابتلا به سرطان سینه برای شما به اندازه مردم عادی خواهد بود . در غیر این صورت باید با سونوگرافی 4 تا 6 ماه یک بار بررسی پستان هارا انجام دهید . بهتر است کپسول فلوکسیتین 20 میلی گرمی عبیدی روزی یک عدد با صبحانه برای کاهش وسواس فکری و اضطراب استفاده نمایید .

PCO

سلام خانم دکتر.ان شاالله که همیشه سلامت باشید. من ۳۰ ساله هستم بیمار شما بودم رماتیسم گرفتم داروی کورتن روزی ۱ عدد میخورم. من قبلا مشکل هورمونی داشتم و موی زاید شما قبلا گفته بودید من pcoدارم. آزمایش جدید هورمونی دادم شما گفتید با توجه به آ زمایش من pcoندارم ولی سو نوی رحم نوشته بود تعدادی فولیکول هست و احتمال pco می رود.یعنی این فولیکول ها pco نیست.؟ برای موی زاید می تونم اسپرونولاکتون بخورم؟ من سپترون کامپاند میخورم.راستش من ریزش مو دارم خودم احتمال دادم شاید هورمونی باشه.ریزش مو در کل موهام هست. نه جلوی سرم.
سلام عزیزم. با توجه به ریزش موی کلی و اینکه فرم مردانه نمی باشد ، بهتر است آزمایشات ویتامین D و فریتین انجام دهید ، فقط با سونوگرافی و ذکر تخمدان های پلی کیستیک نمی توان به بیمار لفظ PCO اطلاق کرد و باید هرمون های جنسی مردانه به صورت آزمایشگاهی نیز بالا باشد و یا علائم بالینی هرمون های جنسی مردانه مثل پر مویی و یا جوش صورت دیده شود .نیازی به مصرف
اسپرونولاکتون ندارید .

دارو های تحریک کننده نازایی

سلام خانم دکتر من خانم 25 ساله هستم 9 سال است ازدواج کرده ام تقریبا دو سه سال هست که مداوم پیگیر نازایی هستم ؛من مبتلا به پی سی او هستم پزشکم سه دوره قرص لتروزول و شیاف پروژسترون از ده تا بیست سیکل برایم تجویز کرده ،اما من در این سیکل لتروزل رو که مصرف کردم تخمدانام خیلی درد میکرد ؛روز 8 سیکلم رفتم سونو واژینال تخمدان سمت راستم 30 سی سی بود و سمت چپ 17 سی سی بود ؛بعد از تخمکگذاری یکم درد م اروم تر شد ولی الان 27 سیکلم هست چند روز میشه دوباره درد دارم احساس میکنم تخمدانام ورم کرده،من الان به خاطر بزرگ شدن تخمدانها باید چیکار کنم؟اگر به موقع پریود نشدم دارو مصرف کنم یا منتظر پریود باشم ؟
سلام عزیزم. شما در سمت راست تخمدان دچار کیست 30 میلی متر شده اید و در صورت ادامه درد بهتر است مجددا سونوگرافی از نظر سایز کیست انجام دهید و بهتر است ماه بعد دارو های تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نشود و از قرص های LD برای استراحت تخمدان و از بین رفتن کیست استفاده نمایید .

 
  • تعداد صفحات :104
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان