تبلیغات
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

تخمدان های پلیکیستیک

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر
طبق آزمایش، هورمون زنانه من پایین هست و طبق سونوگرافی، تخمدانهام از حد معمول بزرگتره و کیست ساده دارم. در حال حاضر جز قطره ویتاگنوس چیزی مصرف نمی کنم. با مصرف ویتاگنوس جوش صورتم خیلی بهتر شده، قدرت جسمی و ذهنیم افزایش پیدا کرده و کم خوابیم برطرف شده. ولی پریودم دیرهنگام هست، ریزش مو و موی زائد دارم و کیست هم دارم. با توجه به بهبود عمومی وضع جسمانیم با مصرف ویتاگنوس، می خواستم بپرسم میشه اختلالاتی که دارم با داروهایی همراه با مصرف ویتاگنوس درمان بشه؟ اگه درمان میشه چه داروهایی رو باید همراه با ویتاگنوس مصرف کنم؟ چون قبل از مصرف ویتاگنوس، حدود سه سال طبق دستور پزشک دیان، اسپیرونولاکتون و متفورمین مصرف می کردم. با مصرف این داروها مشکلاتی که داشتم بهبود پیدا کرد اما ضعف جسمانی و کیستهای ریز دور چشم پیدا کردم و گاهی چند شب پشت هم بیخوابی داشتم. به همین دلیل نمی خوام ویتاگنوس رو از دست بدم.
ممنون از توجه شما
سلام عزیزم.
البته بهتر است داروی ویتاگنوس قطع شده و از قرص های ضد هورمون های جنسی مردانه مثل کلایرت به همراه اسپیرونولاکتون استفاده نمایید و یا اینکه دوز کم ویتاگنوس را به این دارو ها اضافه نمایید .

تخمدان پلیکیستیک

سلام خانم دکتر عزیز.خسته نباشید از اینکه وقت میدارید و به سوالات پاسخ میدید سپاسگذارم .خانم دکترمن سال ۸۸ شیمی درمانی داشتم بخاطر یک توده مدیاستن .۸ جلسه .دیگه تا الات که ۳۱ سالمه خداروشکر نه دارویی مصرف کردم نه تحت درمان بودم .سال گذشته رفتم بخاطر درد شدید پریودی سونو دادم که نشون داد تخمدان پلی کیستیک دارم و تنبلی من مجرد هسنم و همیشه از ازدواج کردم ترسیدم بخاطر ناباروری .بنظر شما من شانس باردار شدن در اینده رو دارم؟
سلام عزیزم.
شما باید آزمایش هورمونی بدهید و از نظر هورمون های تیروئید و پرولاکتین و هورمون های جنسی چک شوید .
معمولا تخمدان های پلیکیستیک با پریود نا منظم و جوش های صورت و مو های زائد مشخص می شود و معمولا برای حامله شدن نیاز به دارو های تحریک کننده تخمک گذاری دارند .

سابقه سقط

عرض سلام خدمت خانوم دکتر عزیز .
خانوم دکتر موقع سوزش دکتر بهم تریپل سولفا تجویز کرد که فک کنم تو بارداریم موثر بود رحمم پاک کرده بود و اون ماه تونستم بارداربشم (بعد از قطع پری به مدت 5 روز تریپل استفاده کردم ویک ماه روزی ی لیوان مخلوط عسل و پودر رازیانه میخوردم و از روز 18 دوره قاعدگی هم قرص اووبوست مصرف میکردم ) حالا بعد سه ماه از سقط ام میگذره دوباره میخام باردار بشم میخام همون روش ادامه بدم ولی این بار سوزش ندارم ایا استفاده از تریپل سولفا بدون سوزش برام مشکلی ایجاد میکنه یا نه .ممنون
سلام عزیزم.
بله چون پماد
تریپل سولفا پماد آنتی بیوتیک موضعی است نباید بدون دلیل و بدون اثبات عفونت مصرف شود . فقظ میتوانید در زمانی که شانس بارداری بیشتر است یعنی بین نهم تا شانزدهم شروع پریود اقدام به بارداری نمایید .

جلوگیری از بارداری

سلام خانوم دكتر اولا خیلی متشكرم بخاطر حس دلسوزی و مسئولیت پذیریتون ،دوما سئوالی دارم : من ٤٠ سالمه ،تا الان با كاندوم جلوگیری میكردم ولی میخواستم بدونم موقع نزدیكی اگر بخواییم كه مایع منی مرد در بدن من تخلیه بشه :
اولا بهترین تایم برای این نوع نزدیكی كه كمترین ریسك رو برای بارداری داشته باشه برای یه خانوم چه زمانیه؟،چندروز قبل پریود؟یا چندروز بعدش؟
وبرای اینكه درصد ریسك رو پایین بیارم یك یا چند دارو اعم از قرص یا امپول وغیره قوی و مطمئن بمن لطفا معرفی كنید واینكه ایرانیش بهتره یا خارجیش و مال كدوم داروسازی بهتره و نحوه مصرفش رو هم لطفا بگید، واینكه ایا نتیجه ش صددرصد مطمئنه یا اینكه حتا دارو هم درصدی ریسك داره؟پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم.
سلام عزیزم.روش هایی که زمانهای بیخطر برای نزدیکی محافظت نشده با کاندوم ذکر میکند فقط برای فاصله اندازی بین بچه هاست و درصدخطای آنها بالاست بهترین روش برای انجام این کار استفاده از آی یو دی و یا قرص جلوگیری است که دیگر نیازی به استفاده از کاندوم ندارد با توجه به سن شما استفاده از قرص جلوگیری توصیه نمیشود ولی استفاده از آی یو دی بسیار مطلوب است اگر حجم خونریزی شما زیاد نیست میتوانید از آی یو دی های فرانسوی که حاوی مس نقره و طلا میباشد استفاده نمایید و اگر خونریزی شما زیاد است از آی یو دی های آلمانی(میرنا) که به طور موضعی در رحم هورمون پروژسترون آزاد میکند و باعث کاهش حجم خونریزی میشود استفاده نمایید

آکنه

سلام....سه سال هستش که صورتم جوش های شدید و دردناکی میزنه و چندین دکتر پوست رفتم و جوابی نگرفتم و حالا دکتر قرص راکوتان تجویز کرده ولی شنیدم این قرص برای بار داری ضرر داره و نازایی میاره...من متاهلم تا سه سال دیگه قصد بارداری ندارم....لطفا راجع ب خوردن این قرص راکوتان راهنمایی بفرمایید...نمیخوام تحت هیچ شرایطی بعد ها پشیمان بشم و مشکلی برای بارداری بوجود بیاد
سلام عزیزم.میتوانید قرص را استفاده نمایید با کنترل دقیق آزمایشات و فقط در طی مصرف قرص باید جلوگیری مطمین از نظر بارداری داشته باشید و زمانی که تصمیم به بارداری گرفتید از چند ماه قبل باید حتما آکوتان قطع شود

خونریزی بعد از زایمان

سلام خانم دکتر خانمی هستم 31ساله 7ماه پیش زایمان کردم و میوم ساب سروزال داشتم که تا اواخر بارداری7*4سانت رسید و بعد از اون سونو انجام ندادم الان 3هفته کامل پریودم و قطع نمیشه وتو لنگم درد شدید دارم وخیلی سفت میشه .دکترم موقع سزارین گفت اگه بخوای ورداریش تا 9ماه دیگه نمیتونم عمل کنم.علت قطع نشدن خونریزی ممکنه میوم باشه ؟لطفا راهنماییم کیمیاگر کنم...با تشکر از از لطفتون
سلام عزیزم.میوم سابسروزال چون بیرون حفره رحم قرار گرفته است باعث خونریزی نمیشود شما باید جهت ارزیابی خونریزی خود حتما سونوگرافی مجدد از نظر احتمال وجود میوم های داخل حفره رحم و یا داخل عظله رحم انجام دهید و آزمایشات هورمونی نیز انجام شود

آندومتریوز

سلام خدمت خانم دکتر عزیز.خانم دکتر من سال 92 پیش دکتر البرزی شیراز عمل لاپراسکوپی انجام دادم به خاطر داشتن اندومتریوز دو طرفه که داشتم از اون سال تا حالا قرص مصرف میکردم و چند ماه یکبار ازمایش انجام میدادم که گفتند ذخیره تخمدانم خیلی کمه الان 4ماهه ازدواج کردم و به علت مشکلاتی که داشتم پیش دکتر دیگه رفتم و آزمایش پاپ اسمیر ماه قبل انجام دادم که گفتند رخم شدید دارم و دارو دادن بهم واژینال و قرص مترونیدازول چند دوره خودم و شوهرم خوردم ونتیجه پاپ اسمیر به خاطر خونی کا به علت زخم داشتم و گفتند زخمم عفونت کرده قرار شده یک ماه دیگه تکرار شود و واقعا من موقع انجام تست خیلی اذیت میشم و حتی موقع نزدیکی خیلی خیلی درد دارم. و اخرین آزمایش که انجام دادم tch:2.99)
prolactin:24.0
Vitamin d3:45.6
Anti mullerian hormon:1.20
و آخرین سونو دلخلی که روز دوم قایدگی انجام دادم ریپورتش این بود
Rt:4-5Afc
Lt:1Afc
خانم دکتر عز بر ممنون میشم راهنماییم کنید و اینکه من موقع پریدیم خونریزیم خیلی زیاد شده ولی خیلی زود تموم میشه ماهای قبل تا 5روز بود ولی این دوره 3روز .خیلی نگرانم ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید و من چون اخلاق دکتر خیلی تند هست و اصلا واسه مریض وفت نمیزارن و هر سری 15نفر داخل اتاقشون به ترتیب سونو میکنن و اصلا اجازه نمیدند من صحبت کنم علاوه بر اینکه دکتر البرزی تبحر خوبی دارن ولی متاسفانه واسه اخلاق تند شون نمیتونم دیگه برم خدمتشون ممنون میشم دکتر دیگه که مد نظر خودتون باشه معرفی کنید به من واسه وقت و محبتتون ممنونم
سلام عزیزم.آزمایشات شما قابل قبول است استفاده از قرص های جلوگیری باعث کاهش خونریزی میشود در صورتی که فرزندی ندارید بهتر است زودتر اقدام به بارداری نمایید با توجه به ذخیره تخمدان حتما باید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده  نمایید

کیست تخمدان

سلام خانم دکتر خداوند جزای خیر به شما بده از اینکه اینقدر دلسوزانه پاسخگو هستین امیدوارم همیشه در همه مراحل موفق باشید بنده یک کیست 8 سانتی داشتم که برطرف شد اما باز با مراجعه به دکتر بعد از چند ماه مجددا یک کیست 4 سانتی توی تخمدان به وجود اومده سری قبل دکترم گفت تنبلی تخمدان داری اما اینسری گفت تنبلی تخمدان نداری ولی کیست 4 سانتی داری هیچ قرصی هم بهم نداد گفت 2 ماه دیگه بیا سونو من الان چیکار میکنم میترسم دوباره کیستم بزرگ بشه مثل قبل امروز روز سوم پریودیمه قرص خاصی هست تجویز کنید من بخورم ممنونم
سلام عزیزم.میتوانید از روز 5ام شروع پریود قرص ال دی شبی 1عدد استفاده نمایید و پس از اتمام قرص سونوگرافی از نظر بررسی کیست انجام دهید

سقط

عرض سلام خدمت خانوم دکتر عزیز
خانومی 32 ساله اهل شهرستان ... اکه در شهریور ماه در هفته ششم سقط خودبخودی داشتم خیلی راحت و با ی درد جزئی .. بعد سقط دکتد بهم دو بسته اسید فولیک 5و ی بسته فروس سولفات داد بعدش هیچی استفاده نکردم .الان ماه سوم بعد سقط هستم که بعد اذر ماه میخام اقدام کنم خودمم بعد پنج ماه از عروسی بدون جلگیری به سختی باردار شدم .خانم دکتر فقط ی کم کار میکنم کمردرد جزئی میگیرم برای بارداری دوم از اذر به بعد از کی تحت نظر پزشک باشم .نمیدونم میتونم دوباره بار دار بشمی نه البته همه ازمایشاتم خوب بود .ضمنا نیازی به استفاده از قرص در این ماه هستش ی نه .
سلام عزیزم.بهتر است آزمایش اسپرموگرام همسر نیز انجام شود چون علت بعضی از موارد سقط میتواند ناشی از اشکالات اسپرم باشد بهتر است از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری که باعث افزایش احتمال بارداری میشود استفاده نمایید

آندومتریوز

سلام خانم دكتر خسته نباشید. من ٨ سال ازدواج كردم و از روزی كه من پریود شدم همیشه درد داشتم و وقتی ازدواج كردم بیشتر شد و حدود ١٠ سال از شیاف دكلوفناك استفاده می كردم بعد من موقع نزدیكی هم درد شدید در سمت راست و و زیر نافم داشتم ٣سال قبل رفتم دكتر و سونو دادم گفتن طرف چپم كیست سازه هر ماه خودش می تركه. الان كه دردم خیلی بیشتر شده دوباره رفتم دكتر و دكتر گفت اندومتریوز دارم قرص ویزان برام نوشت و الان كه پریود شدم ٦روز شده و تمام نشدم من كلا وقت پریودی ٤روز بود و الان میترسم. من الان به نظر شما باید چیكار كنم؟؟ممنون از سایت و تلگرام خوبتون
سلام عزیزم.با توجه به آندومتریوز باید سریعا اقدام به بارداری نمایید از داروهایی تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید. در صورتی که تمایل به بارداری ندارید میتوانید  قرص ویزان را ادامه دهید.خونریزی ایجاد شده مشکلی ندارد و با ادامه قرص ویزان حداقل به مدت 6ماه کنترل میشود

آبله مرغان در بارداری

با عرض سلام و خسته نباشید. خانم دکتر من توی هفته4 بارداری هستم و مبتلا به آبله مرغان شدم. سونوگرافی که دادم گفتن ساک حاملگی تشکیل شده اما قلب جنین قابل تشخیص نبود. دکترم گفتن چون آبله توی 3ماه اول خیلی خطرناکه سقط کنم. میخواستم شما راهنمایی بفرمایید که باوجود اینکه توی زمانی که من ابله گرفتم قلب جنین تشکیل نشده آیا امکان داره جنین دچار ناهنجاری بشه؟ وآیا باتوجه به این شرایط بنده برای سقط مجوز صادر میکنند؟
سلام عزیزم.باید آنتی بادی ضد ابله مرغان(روبلا) IgM و IgG اندازه گیری شود و 2هفته بعد مجدد تکرار شود و در صورت افزایش درگیری ابله مرغان برای شما ثابت میشود که در این صورت چون در 3ماهه اول بارداری است  احتمال ناهنجاری جنینی بسیار بالاست توصیه به سقط میشود و چون زیر 18 هفته است مجوز سقط نیز داده میشود

پرولاکتین بالا

با سلام و احترام
من از بیمارای مطب هستم
سالهاس پرولاکتین بالا داشتم اما الان در آزمایش مهر ۹۶ میزان اون کتر از حد نرمال بود که فرمودین دارو رو قطع کنم
خانم دکتر سیکل پریود من با توجه به ذخایر آهن پایینی که دارم طبق تشخیص شما نامنظم هست . سیکل قبلی من دوهفته بود و زمان ۱۲ روز لک بینی و فقط یک یا دو روز از اون خونریزی کم داشتم. الان ۵ آذر روز ۳۳ سیکلم هستم و پریود نشده ام با توجه به این که چند رابطه بدون پیشگیری داشتم میخواستم بدونم امکان بارداری برای من وجود دارد یا خیر و کی باید تست بدهم، ضمنا دوهفته هست که درد و حساس شدن سینه ها و کمر دردهای کوتاه دارم.ممنووونم از همه زحماتتون
سلام عزیزم.با توجه به پایین آمدن سطح پرولاکتین معمولا تخمک گذاری انجام میگیرد بنابراین احتمال بارداری وجود دارد و آزمایش بتا از نظر حاملگی انجام شود

آبله مرغان

باعرض سلام و خسته نباشید. خانم دکتر من توی هفته چهارم(طبق سونو)و پنجم(طبق اولین روز پریود) دچار ابله مرغان شدم. که سونو دادم گفتن ساک حاملگی با اندازه6 میلیمتر تشکیل شده. سوال من این هستش که چون در3ماه اول حاملگی هستم و باتوجه به ناهنجاریهای زیادی که جنین رو تهدید میکنه بنظرشما راهی هست که قطعی از سالم بودن جنین مطمئن شد؟یا اینکه باید سقط بشه؟وباتوجه به اینکه توی سونو من فتالپل تشکیل نشده بود میشه گفت جنین سالمه؟ و اینکه با روش آمینو سنتز یا غربالگری میتوان تا هفته18از سلامتی 100درصدی جنین مطمئن شد؟
سلام عزیزم.نه راهی که قطعی بتواند احتمال مختصر سالم بودن جنین را ثابت کند وجود ندارد چون روش های آمینوسنتز و غربالگری ها مشکلات ژنتیکی را تشخیص میدهد با توجه به اینکه آبله مرغان در 3ماهه اول احتمال ناهنجاری بسیار بالایی دارد توصیه به سقط میشود

ابهام تناسلی

با عرض سلام و خسته نباشید. خانم دکتر من دختر 26 ساله هستم که با مشکل ابهام جنسی به دنیا اومدم. 11 سالم بود که عمل کردم. ولی مجرای خروج ادرار من از واژن هستش و دکتر اونو جدا نکرده. همچنین کلیتوریسم رو هم ک اندازش بزرگه رو برنداشته و همونجوری مونده . درکل شکل الت تناسلیمم هم خیلی ناجوره میخواستم بدونم من میتونم دوباره عمل بشم ک هم مجرای ادرارم جدابشه وهم شکل الت تناسلیم بهتر و طبیعی یشه ؟ ممنون
سلام عزیزم.بله میتوانید جراحی شوید و سایز کلیتوریس بزرگ کاهش یافته و شکل آلت تناسلی شما مطلوب ومطابق نرمال شود برای وقت با منشی هماهنگ نمایید

لابیاپلاستی

سلام.خانم دکتر من قبل از اینکه با شما آشنایی داشته باشم به دلیل لابیای بلند و تیره و بدشکل به یکی از همکارانتان مراجعه کردم و ایشان در مطب با لیدوکایین موضعی لابیای مرا جراحی کرده و قسمتهایی از آن را بریده و دوختند ولی بسیار نامنظم و بدشکل و ناقرینه شد مجدد مراجعه کردم و دوباره در مطب عمل شدم و درد فراوان مجدد را تحمل کردم ولی باز هم کاملا بلند و ناقرینه است و قسمت بالا را نیز برنداشتند و کوچک نکردند بعد از آشنایی با سایت شما و اینکه افرادی که پیش شما عمل کرده از جراحی شما ضرافت کارتان تعریف کردند میخواستم ببینم آیا امکان جراحی مجدد وجود دارد؟میتوانید لابیای مرا که قبلا دو بار عمل شده و نامنظم و کاملا ناصاف است به شکل عادی دراورید؟آیا باز هم باید درد ضمن عمل را تحمل کنم؟برای گرفتن وقت چطور اقدام کنم
سلام عزیزم.جراحی مجدد با توجه به اینکه شما قبلا دو بار عمل شدید و نامنظمی و خرابی برایتان ایجاد کردند نسبت به جراحی بار اول بسیار مشکل تر است من جراحی را در بیمارستان البرز زیر بیهوشی عمومی و یا موضعی و بدون درد انجام میدهم و به صورت سرپایی عمل شده و 6ساعت بعد از عمل مرخص میشوید میتوانید چربی نیز به قسمت های لبهای بزرگ تزریقکرده که لابیا بیشتر به داخل برود و دیده نشود برای گرفتن وقت با منشی هماهنگ کنید.قبل از عمل باید آزمایشات CBC هپاتیت HIV و HCV آنتی بادی را داشته باشید

فیبروم رحمی

باسلام و احترام
استاد گرانقدر، من خانم ۳۰ ساله ، متاهل و در هفته ۱۰ بارداری دوقلو میباشم.قلب هردوجنین تشکیل شده است. متاسفانه من مبتلا به میوم ساب سروزال با ابعاد ۱۶ * ۱۶ سانتی مترهستم که تا بالاتر از ناف گسترش پیدا کرده است. چقدر احتمال سقط و زایمان زودرس وجود دارد؟ راهکار این مشکل چیست؟
سلام عزیزم.خوشبختانه میوم شما خارج از حفره رحم میباشد بنابراین نسبت به فرمهای دیگر فیبروم رحمی شانس سقط و زایمان زودرس کمتر است ولی با توجه به سایز بسیار بزرگ فیبروم شما احتمال ایجاد تغییرات فیبروم طی حالگی و چرخش فیبروم و ایجاد درد و نکروز و حوادث دیگر وجود دارد که خود احتمال زایمان زودرس و سقط را بالا میبرد بنابراین باید به دقت تحت کنترل بوده و سونوگرافی و معاینات کنترل دقیق برایتان انجام شود.

پریود نامنظم

سلام بانوی 29 ساله هستم.بنده 4 ساله عقد نمودم در این مدت با همسرم رابطه داشتم.قبل از عقدو دوساله اول پریودیم تقریبا منظم بود و دوره پاکی بنده 21 یا 23 روز بود و دوره پریودی من 7 روز بود.سال 94 به دلیل درد شدید زانو و بنا بتشخیص دکتر دو مرحله ژل غضروف تزریق نمودم.م از وقتی این ژل غضروف را تزریق نمودم پریودیم بهم ریخت. به طوری که بعد از مرحله دوم تزریق بنده 20 روز پریود بودم.به دکتر مراجعه کردم.سونو نوشتند داخل سونو فقط فولیک های ریز مشاهده شده بود. وضعیت هورمون هام و تیروئید و پرولاکتینم چک شد که خوب بود.بهم دو بسته ال دی دادند که مصرف کردم.وقتی این قرص ال دی رو مصرف کردم حالم خوب شد اما بعد از اتمام دو بسته ال دی تقریبا توی یک ماه دو بار پریود شدم که گفتم شاید از عوارض قطع ال دی باشه.بعد از اون دوره پاکی بنده به 18 روز کاهش و دوره پریودیم به 10 روز افزایش یافت.دوره ده روزه پریودی بنده به این صورت است که بنده سه روز اول لکه بینی دارم لکه بینی بنده هم به صورت خون های خشک می باشد و بعد به مدت 7 روز پریود می باشم که دو روزش شدید و بقیه روزها کم هست.امسال هم از اول مهر به مدت 22 روز پریود بودم به دکتر مراجعه کردم ایشون باز سونو نوشتند در داخل سونو این عبارت نوشته شده بود که« رحم با ابعاد30*84 میلی متر رویت شد.اکوژنیسیته میومتر و اندومتر نرمال است.اندومتریال لاین 5 میلی متر ضخامت دارد.تخمدان راست اندازه و اکوی نرمال دارد. یک کیست اکوفری به قطر 67 میلی متر در تخمدان چپ مشهود است.» دکتر بنده بهم دو بسته مفنامیک اسید با دو بسته قرص هورمونی دزوسپتیو (کنتراسپتیو دی ای) دادند.از قرص مفنامیک اسید فقط دو دونه خوردم و بقیه رو نخوردم.ولی تقریبابسته اول قرص هورمونی 12 آبان تموم شد که بعد سه روز پریود شدم.که پریودیم باز هم به همان صورت سه روز لکه بینی خشک است و بعد سه روز شروع شدپریودی اصلیم.حال سوالم اینه که:
1ـ آیا ایت بی نظمی پریودیم مال کیست است؟
2ـ آیا با این داروها خوب میشم یا باید عمل کنم
3ـ علت سه روز اول لکه بینی بنده اون هم به صورت لکه های خونی خشک چیه؟؟
4ـ چرا من 10 روز پریود هستم ایا علتش همون کیست اکوفری هست؟؟
5ـ ضخامت اندومتریال لاین و ابعاد رحم خوبه یا نیاز به دارو دارد؟؟؟

6ـ ممکنه خدای نکرده یکی از تخمدانهام از کار افتاده باشه؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییم کنی
سلام عزیزم.بله بی نظمی پریود میتواند ناشی از کیست باشد و با توجه به اینکه کیست شما ساده است نیازی به جراحی ندارد و لک بینی شما میتواند ناشی از عدم تخمک گذاری باشد و با قرص ال دی قابل کنترل است ضخامت و ابعاد رحم مشکلی ندارد میتوانید 2ماه از قرص ال دی استفاده نموده و سپس سونوگرافی کنترل انجام دهید مشکل از کار افتادگی تخمدان نیز ندارید
سلام عزیزم.

پرولاکتین بالا

سلام خانم دکترخسته نباشید
من دختری دارم متولد شهریور سال 78 است اما با وجود داشتن صفات ثانویه جنسی تا به حال پریود نشده است دکترفوق تخصص غدد براش آزمایش کامل نوشته فقط مقدار استروژن یه کم پایین بوده و پرولاکتین در حدود سی بوده است سونو هم انجام شده رحم رشد کافی کرده وتخمدان ها هم سالم بوده ودارای فولیکول های سالم هستند قطر اندومتر 5 بوده است حتی MRI هم گرفته شد وگفتند میکرو ادونوم هیپوفیز دارد که با قرص داستینکس قابل درمان است دختر من قرص استروژن به مدت دو ماه و پروژ سترون به مدت 14 روز مصرف کرد اما باز هم پریود نشد دکترش هم گفت دیگه از من کاری ساخته نیست ومن علت عدم پریودش رو نمی دونم خواهش میکنم با توجه به تجربیات ارزندهتون منو راهنمایی کنید.
سلام عزیزم.اگر میکروادنوم هیپوفیز دارد حتما باید درمان شود و میتواند عدم پریود ایشان و پایین بودن سطح استروژن ناشی از پرولاکتین بالا باشد پس از درمان پرولاکتین بالا یک دوره استروژن 21 روزه و 7روز انتهایی آن همراه با پروژسترون مصرف نمایید که پس از قطع آن انتظار پریود را باید داشت

لک بینی قبل پریود

سلام وقت بخیر خانم دکتر مشکل من اینه قبل از پریودی اصلی دوروز لکه بینی دارم. فرمودین آزمایشات هورمونی و سونو رحم و تخمدان بدم. سونو رحم و تخمدان نشون داده که طبیعی است. آزمایشات هورمونی بعضی مقادیرش کم یا زیاد بودن که خدمتتون عرض میکنم. CBC که هیچی جلوش ننوشته. R.B.Cمقدارش زیاد و ۶/۴۹ هست. M.C.Vمقدارش کم و ۵۸/۴ هست. M.C.Hمقدارش کم و۲۰/۳ است. یه شاخص هست به اسم
25-OH VitD3
مقدارش کم و ۲۵ است. TSHمقدارش ۱/۶۴ و LHمقدارش ۵/۷شده. فریتین شده ۸۱/۷ شده.CA125مقدارش ۱۰/۲هست.FSH مقدارش۸/۹هست Prolactinمقدارش۲۰است testesteron مقدارش ۰/۳۶است. اگه اطلاعات دیگه ای هم نیازه براتون ارسال میکنم با توجه به این مقادیرآیاازنظرهورمونی مشکل دارم؟ اگه آره چه درمانی باید انجام بدم؟ ممنون میشم جوابم رو بدین.راستی من آزمایش هورمونی رو روز سوم پریودی و سونو رحم و تخمدان رو وز ۱۲ پریودی انحام دادم درسته؟
سلام عزیزم.برای ویتامین دی پایین یکماه هفته ای 2عدد قرص ویتامین دی 50000 و سپس ماهی یک عدد همراه ناهار مصرف نمایید آزمایشات شما مناسب است لک بینی قبل از پریود ناشی از مختصر کاهش سطح هورمون پروژسترون میباشد و در صورتی که تمایل به بارداری ندارید نیاز به درمان خاصی ندارد اگر تمایل به بارداری داشتید باید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید

آندومتریوز

سلام خانم دکتر من 27 سالمه و متاهلم در سونوگرافی واژینالیم یک عدد کیست توپر مشکوک به آندومتریوز به اندازه 1.98 سانت در تخمدان راستم دیده شده و جواب آزمایش خونم CA125:38.41 میباشد. آیا من کیست آندومتریوز دارم؟
ممنونم خانم دکتر از وقت گرانبهایی که برام میزارین.
من خیلی نگرانم و استرس دارم!
سلام عزیزم.بیماری آندومتریوز و کیست آندومتریوما برای شما مطرح است با توجه به کوچک بودن کیست نیازی به جراحی ندارید توصیه میشود زودتر اقدام به بارداری نمایید و در صورت عدم تمایل به بارداری از قرص های جلوگیری به صورت مداوم بدون فاصله گذاری بین بسته قرص ها استفاده نمایید

کیست فولیکولار

سلام. ماه گذشته سونو انجام دادم گفتن کیست فولیکولار دارم یکماه ال دی مصرف کردم دوروز قبل رفتم سونو. نتیجه سونو گرافی ازاین قرار بود. رحم ب سایز40*71*99و با اکوی میومتریال هتروژن رویت شد. تخمدان راست15*24و تخمدان چپ 12*18 و با اکوی استرومال نرمال رویت شد. درضمن اواخر پریودی ام بود که سونو رفتم میخوام بدونم هتروژن یعنی چی. یعنی مشکل دارم
سلام عزیزم.مشکلی مطرح نیست و کیست شما از بین رفته اگر لک بینی قبل و بعد از پریود داشتید بهتر است سونوگرافی واژینال نیز انجام دهید

بزرگی کلیتوریس

سلام خانم دکتر ممنون از شما که سوالات را جواب میدید.یکی از بیماران شما که دوست من است از عمل لابیا خود راضی بوده و میگوید جای آن اصلا نمانده و درد آن چنان هم بعد از عمل نداشته است.من هم مشکل بلندی و تیرگی لابیا دارم ولی علاوه بر ان کلیتوریسم هم خیلی بلند و حدود 4سانت است آیا شما غمل های جراحی کلیتوریس هم انجام میدهید و مورد مشابه من هم داشته اید؟
سلام.ممنون عزیزم.شما بزرگی واقعی کلیتوریس یا کلیتورومگالی دارید که نیاز به جراحی دارد چندین عمل مشابه شما داشته ام که نتایج خوبی نیز حاصل شده است ولی قبل از آن نیز باید آزمایشات هورمونی به خصوص از نظر هورمون های جنسی مردانه چک شوید و در صورت بالا بودن حتما درمان شوید.

حاملگی

سلام خانم دکتر خسته نباشید.
من سی و هشت سال دارم. تو هفته بیست و هفت حاملگی چند تا لکه دیدم که به خاطر سابقه زایمان زودرس در بیست و هشت هفتگی ،به پن شش تا آمپول بتا دادن. روزی دو تا هیوسین می خورم.هفته ای یکبار آمپول پرولوتون و هر شب هم شیاف پروژسترون میگذارم.الان دو هفته گذشته آیا این داروها خطری برای جنین نداره.ضمنا چون قبلا سه بار سزارین شده بودم تو هفته بیست و هفت سونو چسبندگی هم انجام دادم که چسبندگی دیده نشد.آیا سونو رو زود انجام ندادن و نیازی نیست دوباره تکرار کنم؟ممنون.
سلام عزیزم.این داروها مشکلی برای جنین ایجاد نمیکند و شانس زایمان زودرس راکاهش میدهد و  کمک به رسیده شدن ریه جنین میکند

نامنظمی پریود

سلام خانم دکتر.ببخشید که من توضیحاتم خیلی زیادن من حقیقتا هیچ کس دردم را نتوانسته تشخیص دهد پیش خبره ترین پزشکان یزد هم رفتم ولی متاسفانه جوابی ندیدم.
من 27 سالمه و سه سال از ازدوجم میگذره که دراین سه سال چون فرزند نمیخواستیم بچه دار نشدیم و طبیعی جلوگیری کردیم. حدود یکسال میشه که پریودی هام خیلی خیلی نامنظم هست و یه بار چهار روز قبل از زمانش میشم یه بارم هشت نه روز از زمانش میگذره بعد میشم.درضمن فرد استرسی هستم. به محض اینکه پریودیم تموم میشد پهلوی سمت راستم درد میگرفت و این درد حدود یک هفته به طور دائم طول میکشید و دردهم بگونه ای بود که چنددقیقه شدت میگرفت و چند دقیقه شدتش کمتر بود و قابل تحمل تر. به دکتر فوق تخصص زنان و زایمان مراجعه کردم که سونوگرافی و آزمایش دادم در سونو تنبلی تخمدان را مشخص کردند و در آزمایش پرولاکتین بالا( حدود25).که داروی داتینکس و ویتاگنوس بهم دادن ویتاگنوس رو که مصرف میکردم دل درد میشدم که پزشک گفت دیگه مصرف نکنم. و دکتر گفت پیش متخصص کلیه هم برم که اونجا هم رفتم سونو کلی برام انجام داد و گفت کلیه ها مشکلی ندارن حتی یه حرفم زد که متعجب شدم گفت تنبلی تخمدان هم نداری.حالا من موندم من چطورمه اخه...چرا اینجوری میشم علتش چیه؟ خانم دکتر تو روخدا راهنماییم کنین که چیکارکنم بخدا درد امونم رو بریده تحمل ندارم دیگه.
سلام عزیزم.با توجه به نامنظمی پریودها به احتمال زیاد تنبلی تخمدان برای شما مطرح است باید از نظر هورمونی نیز به خصوص تیرویید نیز چک شوید و باید داروهای تحریک کننده تخمدان بگیرید تا تخمک گذاری انجام شود و با سونوگرافی پیگیری شوید از نظر درد های ذکر شده بررسی از نظر آندومتریوز لازم است

گارداسیل

سلام خسته نباشید.من ۲۷سالمه و‌مجردم و به خاطر کیست درمویید تخمدان ؛تخمدان راستمو کامل دراوردن و الان تخمدان چپ هم کیست درمویید داره و احتمالا باید عمل شم خواستم بینم برای کسی با شرایط من که ذخیره تخمکش کمه ایا واکسن گارداسیل روی بارداری و ذخیره تخمک تاثیر داره و برای سن و شرایط من مناسب هست که بزنم؟(تا به حال زگیل ننداشتم و برای پیشگیری میخواستم ببینم واکسن بزنم یا خیر؟ )ممنون بابت راهنماییتون
سلام عزیزم.واکسن گارداسیل روی بارداری و ذخیره تخمک تاثیری ندارد بهترین تاثیر واکسن تا 26 سالگی است ولی طبق مقالات تا 46 سالگی میتواند موثر باشد

پیشگیری از بارداری

سلام
وقت بخیر
لطفا فوری جواب بدین سردرگمم
من یکسالی میشه عروسی کردم،میخوام قرص مصرف کنم،بهم قرص کنتراسمین رو معرفی کردن،منم از رو پنجم قاعدگی مصرف میکنم،میخواستم ببینم آیا قرص خوبی هست؟و روی بسته از یکم قاعدگی نوشته اما من از پنجم شروع کردم آیا احتمال بارداری هس؟از کاندوم استفاده نمیکنم
اگه قرصی پیشنهادی دارین بگین ممنون میشم
سلام عزیزم.قرص خوبی است ولی چون شما دیر شروع کردید احتمال اینکه باردار شوید وجود دارد بهتر است از کاندوم استفاده نمایید واز ماه بعد با 7روز فاصله پس از اتمام قرص کنتراسمین  مجدد بسته جدید را شروع نمایید

میوم ساب سروزال

سلام خانم دکتر عزیز.خسته نباشید.من ۲۵ سالم هست تازه ۶ ماهه که ازدواج کردم.بخاطر درد شکم که داشتم رفتم دکتر بهم‌ سونوگرافی داد.یک عدد میوم ساب سروزال به ابعاد ۲۰*۲۵ در سمت راست فوندوس. یک عدد میوم اینترامورال ساب سروزال به ابعاد ۳۱*۴۱ در میومتر خلفی و سمت راست فوندوس دیده شده. من خیلی نگرانم.امکان داره نتونم حامله شم؟ باید حتما جراحی شه؟ ممنونم جواب بدید مرسی
سلام عزیزم.سایز میوم های شما کوچک است و فعلا نیازی به جراحی ندارید میتوانید برای بارداری اقدام نمایید احتمال بزرگ شدن سایز میوم ها و نیاز به اقدام به جراحی بسیار کم است

سلامت جنین

سلام خانم دکتر خسته نباشین ممنون برا سوالا وقت میزارین و جواب میدین.خانم دکتر من یک و ماه و نیم قبل بارداریم 7عدد قرص دکوتان مصرف کردم و بعد قطع کردم گه یک و ماه و نیم بعدش برای بارداری اقدام و باردار شدم.غربالگری های اول و دوم رو انجام دادم شکر خدا هیچ مشکلی نبود.یعنی شکر خدا اثری رو بارداری و جنین نمیزاره؟خیلی استرس دارم کل بارداریم شده استرس توروخدا جواب سوالامو بدین ممنون.خودمم نرس هستم در بعضی کتب نوشته یک ماه بعد آخرین دوز بارداری خطری نداره ولی باز استرس دارم و میترسم
سلام عزیزم.با توجه به فاصله مذکور مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکند

آندومتریوز

با سلام و تشکر از وقتی که برای پاسخ ها میذارید
برج 3سال95به علت درگیری شدید اندومتریوز لاپارسکوپی عمیق درمانی شدم،گرید 4بودم،پزشکم گفتن برای اینکه دوباره بیماریم عودنکنه،از ای یو دی میرنا استفاده کنم،مدتی صبر کردم که شاید طبیعی باردار بشم،با توجه به اینکه 4 ماه بعد از لاپارسکوپیم توی سونوهام همیشه رحم حداکثر اندازه نرمال زده بودمثلا100×52 تصمیم گرفت ای یو دی بذارم تا اندومتریوزم عود نکنه،تا اینکه 12 اردیبهشت ماه امسال رفتم این ای یو دی رو گذاشتم،اتاق عمل رفتم و برای گذاشتنش کورتاژ شدم،
پزشکی که برام این کار رو انجام دادن،گفتن ممکنه تا دوسه ماه خونریزی داشته باشی،
من هم دقیقا از وقتی که ای یو دی رو گذاشتم،میشه گفت همیشه خونریزی دارم،در ماه فقط پنج روز الی یک هفته بدون خونریزی سپری میکنم،کم هم نیست خونریزی هام
بزرگی رحمم هم همچنان ادامه داره،اول مهر ماه دوباره رفتم شهرستان،سونو انجام دادم،دکتر بهم گفتن تا سه ماه دکاپپتیل تزریق کنم،تا رحمم کوچیک بشه،الان بیست و دو روز میگذره از تزریق امپول،همچنان خونریزی دارم،امپول ویتامینkو داروهای دیگه ای هم دادن،همه رو مصرف کردم
ولی هیچ تاثیری نداشته،میخاستم نظر شما رو بدونم که ایا ای یو دی رو در بیارم،یا صبر کنم دو تا امپول دیگه رو تزریق کنم،
اخه من قبل گذاشتن ای یو دی هم ابعاد رحمم همین بود تا چند ماه،اما مشکل ظاهری ای نداشتم،خونریزی های غیر طبیعیم بعد از ای یو دی شروع شده،
پیشاپیش از راهنمایتون ممنونم
..............................................................................................................................................
سلام عزیزم.با توجه به آندومتریوز گرید 4 اگر تصمیم به بارداری دارید حتما ای یو دی را خارج کرده و عکس از رحم و لوله ها برای ارزیابی باز بودن لوله های رحم بگیرید و سپس از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید اگر تصمیم به بارداری ندارید ای یو دی گزینه مناسبی است ولی استفاده همزمان دکاپپتیل توصیه نمیشود و باعث تشدید خونریزی میشود .خونریزی با ای یو دی معمولا مختصر بوده و بیش از 6ماه طول نمیکشد

سرماخوردگی

سلام خانم دکتر.هفته 20 بارداری هستم.چند روزه که با شروع گلودرد، سرماخوردگی دارم. دکتر رفتم و قرص های زاکسیم (سفیکسیم) 200 هر 12 ساعت و استامینوفن 500 هر 6 ساعت و اسبری بینی دی-بی سالین هر 8 ساعت داده است. میتوانم مصرف کنم؟ ضرری برای جنین ندارند؟
در همین روزها نبضی که نشانه های ابتدایی حرکت جنین است و قبل از سرماخوردگی بارها حس میکردم، کمتر شده است. همچنین میل و اشتهایم به غذا کمتر شده است. خطری نیست؟
سلام عزیزم.مشکلی برای جنین ندارد این علایم زود گذر هست

 
  • تعداد صفحات :57
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان