متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فیبروم رحمی

سلام خانوم دكتر ابتدا تشكر میكنم از وقتی كه برای بیماران میگذارید،من بیمار شما هستم و دوتا فیبروم دارم كه فرمودید نیاز به جراحی ندارم و یك پولیپ دارم كه فرمودین از طریق هیستروسكوپی بابد جراحی شوم،پریودهای من همیشه هفت روزه وحتا گاهی هشت تا ٩ روز هم هستن،سئوال من اینست كه درماه اینده سفری پیش رو دارم كه ممكن است روزهای پایانی پریودم با سفرم همزمان شود میخواستم بپرسم امكانش هست كه احازه بدم پریود شروع بشه ولی از روز مثلا ٤به بعد قرص یا دارویی مصرف كنم كه هم بی ضرر باشه و هم بلافاصله خونریزی رو قطع كنه؟واگر همچین دارویی وجود دارد اسمش و دوزش و نحوه مصرفش رو لطفا بمن بگین،و سئوال دوم اینكه چندساعت بعد از مصرف داروی موردنظر باید خونریزی من قطع شود؟ و سئوال سوم اینكه ایا بعد از قطع شدن خونریزی توسط دارو ایا میتوانم نزدیكی داشته باشم و مشكلی ایجاد نمیكند
سلام عزیزم.میتوانید از روز 4-5 اماز قرص ال دی استفاده نمایید که معمولا باعث کاهش حجم حونریزی میشود و همزمان از قرص های ترانسید هر 8ساعت یکی استفاده نمایید تا خونریزی با درصد زیادی قطع شود معمولا 24 ساعت بعد قطع میشود و نزدیکی موردی ندارد

لابیاپلاستی

سلام.ممنون از وقتی که میگذارید من 25 ساله هستم و مجرد و احساس میکنم که عدم تقارن در اندام تناسلی من وجود دارد و کاملا قسمتهای لابیای 2طرف اندازه شان و یک طرف بلندتر و تیره تر است آیا با جراحی کاملا اصلاح میشود؟نیازی به بستری دارد؟
سلام عزیزم.لابیای شما با عمل جراحی زیبایی پلاستیک قابل اصلاح بوده و قسمتهای بلند و تیره برداشته شده و با هم قرینه سازی میشود نیازی به بستری در بیمارستان ندارید و عمل جراحی به صورت سرپایی برای شما انجام میگیرد

مشکل کلیتوریس

سلام خانم دکتر خسته نباشید دختر21 ساله و مجردم راستش من چند تا 20مشکل داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید
1: راستش من بعضی وقتا احساس درد شدید تو ناحیه کلیتوریسم یعنی جایی که لابیا مینور ها از هم جدا میشن میکنم. یه درد برنده و تیز مثل تیغ انگار که با تیغ بهش میزنن.. حتی با ی لمس کوچیک و برخورد شلوار بهش این درد تو کل وجودم پخش میشه واقعا آزار دهندس برای درمانش چکار باید کرد؟؟
2: من ترشح دارم و احساس خارش شدید توی واژن. تکرر و سوزش ادرار ندارم. اما بعضی وقتا حس میکنم ادرار دارم و روی مجرای ادرارم فشار میاد اما ادراری در کار نیست. چرا؟ و برای درمانش چکار کنم؟
سلام عزیزم.احتمالا کلیتوریس شما بسیار حساس است و با کوچکترین فشار و برخوردی تحریک شده و به صورت احساس درد خود را بروز میدهد.میتوانید برای کاهش تحریک از ژل زایلاپی استفاده نمایید ولی بهتر است معاینه شوید

ریزش موی شدید

سلام خانوم دکتر ممنون میشم اگه پاسخگوی سوالم باشید
21 سالمه و مجردم تقریبا 2 ساله ک ریزش موی شدید دارم پوست سر و صورتم هم خیلی چرب شده و نزدیک به روزهای قاعدگی هم صورتم پر از جوش میشه تعداد کمی هم موهای زائد روی سینه دارم قاعدگی هامم گاهی اوقات نامنظمه به دکتر زنان مراجعه کردم سونوگرافی فولیکول 19 میلی متری رو نشون داد دکترگفتن تنبلی تخمدان دارم و برام قرص اتیسترون تجویز کردن هنوز مصرف نکردم خواستم بدونم این قرص تاثتای در کاهش ریزش موی من داره یا نه؟ یعنی ممکنه ریزش موهای منو متوقف کنه؟ احتیاج به انجام آزمایش هورمونی هست؟
سلام عزیزم.باید آزمایشات هورمونی انجام دهید و با توجه به اینکه در سونوگرافی فولیکول 19 میلیمتر گزارش شده با احتمال زیاد تخمک گذاری انجام میدهید و تخمدان شما مشکلی ندارد باید علاوه بر آزمایشات هورمونی ذخیره آهن(فریتین)ویتامین D3 و زینک که با ریزش مو ارتباط دارد چک شود و بر اساس جواب آزمایشات درمان شوید

تست بارداری

با سلام
حدود یك سال هست كه درحال اقدام برای بارداری هستم همزمان روزانه یك عدد قرص برای كم كاری تیروئید هم مصرف می كنم در دوره گذشته روز ٢٥دوره ازمایش بتا عدد ٢٠ را نشان داد ولی بعد از ٤٨ ساعت به ١٦ نزول كرد این در حالی بود كه توی این ٤٨ساعت بی بی چك مثبت می شد كه نهایتا روز ٢٩ دوره پریود شدم سوال من اینه ایا مصرف قرص تیروئید باعث این همه مثبت كاذب می شود یا واقعا لقاح اتفاق بوده جالبه بدونید توی این دوره هم الان كه روز ٢٧ هستم بی بی چك كاملا دو خط پررنگ را نشان می دهد راستش گیج شدكم كه اینم مثبت كاذب هست یا بدن من مشكلی داره در ضمن سونوگرافی و عكس رنگی همه چیز را طبیعی نشان میده و ازمایشات هورمونی هم نرماله
ممنون می شم به من پاسخ دهید
سلام عزیزم.قرص تیرویید باعث مثبت شدن کاذب آزمایش بارداری نمیشود بهتر است آزمایش beta hcg انجام دهید به جای بی بی چک چون فرمهای غیر استاندارد بی بی چک نیز در بازار موجود است ولی اگر beta hcgشما بالای 10 بوده است به احتمال زیاد باردار بوده اید و سقط ابتدایی برای شما رخ داده است

تست پاپ اسمیر

سلام خسته نباشید،مهر سال گذشته بعد از رابطه جنسى حفاظت شده (رابطه ى جنسى ام حفاظت شده بود اما رابطه ى دهانى هم اتفاق افتاد)بعد از حدود یك هفته دچار تب و درد شدید بدن شدم و در همان زمان در ناحیه ى تناسلى جاهایی كه مو رشد میكند (اطراف یعنى نه داخل مجارى ادرار) چیز هاى ریزى مانند جوش مشاهده كردم كه بعد زخم مانند شدند ریز اما زخم آنها كمى دردناك و دیر خوب شدند ،البته در آن زمان پیش دكتر عمومى رفتم و یك آمپول زدند و پماد تریامسینولون تجویز كردند كه بعد از استفاده چند روز خوب شدم،در مهر ماه كه خوب شدم دوباره در اسفند ماه این جوش مانند هاى ریز درآمدند و بلافاصله از پماد تریامسینولون استفاده كردم و دیگر زخم نشدند و طى دو روز خوب شدند،در اردیبهشت تست اچ آى وى هم دادم كه خداروشكر سالم بودم،سوْال بنده این است آیا لازم به آزمایش خاصى دارم؟
با تشكر
................................................................................................................................................
سلام عزیزم.بهتر است حتما معاینه شوید و تست پاپ اسمیر انجام دهید و اگر بالای 30سال دارید حتما تست تعیین ویروس HPV نیز بدهید در هر صورت باید از نظر وجود زگیل و تبخال تناسلی به دقت بررسی شوید واکسن گارداسیل نیز برای شما توصیه میشود

حاملگی

سلام.
خانم دکتر لطفا من رو راهنمایی کنید.خیلی استرس دارم و نگران هستم .من درهفته 23 بارداری هستم.حاملگی چهارم هست. و سه بار سزارین شدم.البته اولی هیستراتومی بود.الان از سزارین چهارم می ترسم.و اینکه احتمال مرگ حین سزارین چها رم. باید چکار کنم.پزشک خاصی و در بیمارستان مجهز باید عمل انجام بشه؟ من در یک شهر کوچک زندگی می کنم.البنه تا حالا تحت نظر متخصص بودم.و مشکلی از نظر فشار خون یا دیابت ندارم.لطفا کمکم کنید.
سلام عزیزم.نگران نباشید باید به طور دقیق تحت کنترل متخصص زنان باشید و از افزایش وزن اجتناب ورزید بهتر است بی حسی موضعی ضمن عمل بگیرید که عجله ای برای خروج حنین ضمن سزارین نباشد و سونوگرافی ماه اخر به خصوص از نظر محل قرارگیری جفت و احتمال جفت سرراهی و یا چسبندگی جفت برایتان رد شود و در مرکز مجهز سزارین شوید

قرص اسپیرینولاکتون

با سلام ممنون میشم راهنماییم کنید:
36 سالمه و بدون فرزند هستم با بالا بودن هورمون جنسی مردانه دکترغدد بهم قرص اسپیرونولاکتون 25 دادن که تا 3 ماه استفاده کنم و بهشون گفتم که قصد باردار شدن دارم و همان روز با دکتر زنان وقت داشتم چون قصد باردار شدن دارم دکتر بهم داروی دگزامتازون نیم به مدت سه ماه و داکسی کیم به مدت یک ماه تجویز کردن توضیح اینکه به دکتر زنان نمیدونستم که بگم داروی اسپیرونولاکتون باید بخورم. حال با این شرایط چه باید کنم مصرف این قرصها همزمان مشکلی ایجاد میکنه یا نه ؟ و اینکه اگه تو این مدت سه ماه باردار شوم برای جنین مشکلی پیش نمیاد؟
سلام عزیزم.تا زمانی که قرص اسپیرینولاکتون مصرف میکنید باید از بارداری اجتناب ورزید با توجه به سنتان بهتر است از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری جهت تسریع بارداری استفاده نمایید.

کیست تخمدان

سلام خانم دکتر عزیز و سپاس فراوان از پاسخگوییتون، خواهر من ۱۷ سالشه و مجرده، سابقه کیست تخمدان داشته که با مصرف قرص ال دی خوب شده، اما الان ریزش موی شدید و جوش های زیاد روی صورت و بدنش داره، و همچنین موهای زاید صورت، دکتر پوست و مو گفته هورمونی هست حالا باید چیکار کنه و اینکه ریزش مو جبران میشه یا نه؟
سلام عزیزم.باید آزمایشات هورمونی از نظر هورمون تیرویید و پرولاکتین و هورمون های جنسی مردانه انجام دهد و در صورت نامنظم بودن پریودها میتواند از قرص های سیپروترون کامپاند که هم باعث تنظیم پریود و هم جلوگیری از رشد موهای زائد و جوش صورت میشود استفاده نماید

تست اچ پی وی

با سلام و عرض ادب خدمت شما
بنده با سن 32 سال به دکتر زنان برای چکاپ سالیانه مراجعه کردم و بعد از معاینه دکتر فرمودند بنده زخم دهانه رحم بسیار بزرگ دارم و از بنده تست پاپ اسمیر گرفتند و بلافاصله عمل کرایو تراپی را در مطب انجام دادند. بعد از دو هفته مراجعه کردم و نتیجه تست پاپ اسمیر را نزد ایشان بردم به من گفتند جواب تست شما خوب نیست در صورتیکه خدارو شکر جواب تست منفی بود و فقط severe inflamation بدون علت را نشان میداد. دکتر بنده را مجدد معاینه کرد و گفت حتما باید بیوسی بشوی چون خم به کرایو جواب نداده و بیوپسی را همانجا در مطب انجام دادند
سوال بنده اینست آیا در عرض دو هفته کرایو تراپی جواب میدهد.
و با توجه به اینکه تست پاپ اسمیر من چیز خاصی را نشان نداده آیا جای نگرانی وجود دارد؟
ایشان به من قرص مترونیدازول 250 و آزیترومایسین 250 و پماد تریپل سولفا داده که با مصرف این داروها به شدت حالت تهوع و درد شکم و اسهال دارم
آیا امکان زگیل تناسلی دارم؟ چون چند بار رابطه محافظت نشده بدون کاندوم داشته ام
با سپاس از شما
سلام عزیزم.شما با توجه به اینکه بالای 30سال هستید حتما باید آزمایش تست اچ پی وی نیز انجام دهید معمولا مدت زمان بیشتری برای ترمیم بعد از کرایو لازم است از نظر زگیل تناسلی نیز باید معاینه دقیق شوید

زخم دهانه رحم

سلام خانم دکتر امدادی، من دو ساله که زخم دهانه رحم دارم و با درمان دارویی خوب نشدم، اچ پی وی هم دارم و واکسن گارداسیل هم زدم، پاپ اسمیر عفونت شدید نشون داده و ترشحات هم دارم، حالا یک دکتر بهم گفته لازم نیست فریز کنم چون بچه ندارم هنوز، ولی یک دکتر دیگه گفته تا فریز نکنی حامله نمیشی و باید حتما فریز کنی، به نظر شما من باید چیکار کنم؟
سلام عزیزم.شما نیازی به فریز ندارید و فقط اگر اچ پی وی نوع 16 و 18 و 45 دارید حتما باید کولپسکوپی انجام دهید و  بیوبسی از دهانه رحم گرفته شود

زنجبیل

سلام خانم دکتر...من 36 ساله و متاهلم. همیشه پریودهام منظم و به موقع بود. ماه پیش با 10 روز تاخیر پریود شدم و خونریزی هم نداشتم، فقط یکی دو روز لکه بینی داشتم. 3 بار با فاصله های متوالی ار بیبی چک هم استفاده کردم ولی جواب منفی بود.... تنها چیز غیر عادی که تو این مدت انجام دادم نوشیدن چای زنجبیل به مدت 40 روز و هر روز بود. هدفم چربی سوزی بود. به نظرتون دلیل این بهم ریختگی پریودی می تونه زنجبیل باشه؟؟ یک هفته ای می شود که دیگر استفاده نکردم، آیا ماه بعد طبق روال قبل پریود می شوم؟
سلام عزیزم.این به هم خوردگی نظم پریود میتواند ناشی از زنجبیل باشد میتواند تا 2-3 ماه هم ادامه یابد

بارداری

سلام . شب بخیر
دكتر عزیز : ٣٥ ساله هستم ٧ ماهه تصمیم به بارداری دارم ، متاسفانه نمیشم . سونو دادم تخمك گذاری مشكلی نداره ، عكس رنگی هم انداختم همه چی نرمال بود ، ازمایش پرولاكتین دادم بالا بود ( نزدیك به ٥٠ ) یك دوره كامل قرص بروموگریپتین استفاده كردم ، بعدش جلوگیری نداشتم ولی متاسفانه نتیجه مثبت نمیگیرم
به نظر شما مصرف قرص ها رو ادامه بدم ،ممنون میشم راهكار پیشنهاد شما رو بشنوم
سلام عزیزم.مصرف قرص بروموکریپتین را تا زمان بارداری ادامه دهید و به صورت کمکی میتوانید از داروهای کلومیفن و یا لتروزول نیز استفاده نمایید

لابیاپلاستی

سلام خانم دکتر از وقتی که میگذارید و مشکلات ما رو حل میکنید ممنونم.من دختر 18 ساله و مجرد هستم و از بزرگ بودن آلت تناسلی خود به خصوص قسمت بالای مجرای ادرار و تیره رنگ بودن لب های کوچک در عذاب هستم آیا جراحی مشکل مرا حل میکند آیا آسیبی به پرده بکارت من نمیزند؟برای عمل لازم است استراحت طولانی داشته باشم؟تزریق چربی هم لازم است؟آیا اینکه جراحی کردم مشخص میشود؟چگونه میتوانم برای عمل وقت بگیرم؟
................................................................................................................................................
سلام.بلندی و بزرگی و تیرگی لب های کوچک(لابیا) وتیرگی و کلفتی پوست قسمت بالای مجرای ادرار (کلیتوریس) کاملا با جراحی زیبایی لابیا قابل اصلاح است و به صورت پلاستیک جراحی میشود و پس از عمل جای جراحی دیده نمیشود و به هیچ وجه مشکلی برای پرده بکارت به وجود نمیاورد عمل به صورت سرپایی قابل انجام است و به طور متوسط حدود 1هفته استراحت پس از عمل کافی است میتوانید همزمان چربی از شکم نیز با یک سوراخ کوچک برداشته شود و به قسمت های 2طرف لابیا (لب های بزرگ)تزریق شود تا کاملا لابیا داخل رفته و از بیرون دیده نشود برای وقت جراحی میتوانید با منشی تماس بگیرید

زگیل تناسلی

سلام خانم دکتر ممنون از وقتی که میزارید.
من20 سالمه وباکره ام و مجرد ولی رابطه داشتم .یکساله که متوجه زیگیل تناسلی شدم اول دور مقعدم دوتا بود ولی چون نمیدوستم چیه تیغ هم کشیده بودم بعد ک ب دکتر مراجعه کردم برام یه اسیدی نوشت که باید روی اون زگیلا میزاستم ولی جواب ندار کم ک نشد زیادم شد
بعدش رفتم بیمارستان رازی برای کرایو ازمایش هم دادم خوش خیم بود.تا اردیبهشت فقط دور مقعدم بود ولی اونا ازبین ک رفت روی لابیا و اطرافش زد.چجوری که احساس میکردم ابتدای مجاری ادارمم زده ولی دکتری که برام کرایو میکنه میگفت چیزی نیست.دو واحد از واکسن گارداسیلم زدم یک واحدش مونده .اصلا واکسن برای من تاثیری داره؟چقدر احتمالش هست که واخل واژن و مجرای ادرارمم بزنه؟
چجوری باید مطمئن بشم که داخل نزده باشه؟یا آزمایش دیگه ای لازمه که بدم ؟
سلام عزیزم.زگیل تناسلی اکثرا مربوط به اچ پی وی های خوشخیم میباشد ونگران کننده نیست و با افزایش فعالیت سیستم ایمنی و بکارگیری تیریکلرواستیک و یا روش های دیگر مثل کرایو و لیزر از بین میرود ولی احتمال عود مجدد وجود دارد احتمال اینکه داخل واژن و مجرای ادرار بزند وجود دارد ولی نادر است و نگران کننده نیست زدن واکسن برای شما با توجه به سنتان حتما توصیه میشود از سیگار و قلیان پرهیز نمایید و از کاندوم حتما برای جلوگیری استفاده کنید رژیم پرپروتیین داشته باشید هر روز تخم مرغ بخورید و ویتامین دی و زینک را حتما چک کنید

 
  • تعداد صفحات :110
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان