متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی
گذاشتن IUD ; پاپ اسمیر ; انجام سونوگرافی زنان ; سزارین ; زایمان طبیعی ; لابیاپلاستی ; تعیین جنسیت جنین

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فیبروم رحمی

با سلام در جواب بنده گفته بودین دی اند سی نیاز نیست خواستم بدونم با وجود فیبروم ۴۳میلی متری اینترامورال در دیواره قدامی فوندوس و فیبروم ساب سروزال ۸میلی متری در دیواره قدامی و ضخامت آندومتریال ۵میلی و اندازه رحم ۱۱۲در۴۹ .آیا من میتونم باردار بشم و خطرناک نیست ؟ نیاز نیست به اینکه رحم من رو دربیارن باوجود ۳۰سال سن و هفت ماهه ازدواج کردم و بچه ندارم
چون دکترم خیلی منو ترسونده و من شدید نگرانم ممنون میشم زودتر پاسخ بدین خانوم دکتر عزیز
سلام عزیزم. با توجه به این که فیبروم شما زیر 6 سانت است در صورتی که پریود نامنظم ندارید نیاز به جراحی نیست و سریعا باید اقدام به بارداری کنید . در ضمن آستر داخلی یا آندومتر شما ضخیم نیست پس نیازی به کورتاژ ندارید .

کیست تخمدان

سلام خانم دکتر. خسته نباشید
من نوزده سالمه.
به علت درد شدید زیرشکم راهی بیمارستان‌ شدم( دو شب بعدش هم پریود شدم، سر موقع) و با کلی مسکن آرومم کردن.تا روز اول پریودم که رفتم سونوی کامل دادم و دکتر گفتن کیست تخمدان راست داری به قطر ۳۷میلیمتر محتوای مایع غلیظ... پریودم هم منظمه مثلا شاید دو سه روز جابجا بشه گاهی! و هورمون دهیدراپیم هم بالاست
خانم دکتر من خیلی نگرانم.
با دارو خوب میشم؟ و اینکه درآینده برای ازدواج و بارداری مشکلی نخواهم داشت؟
ممنون از شما
سلام عزیزم. برای بررسی کیست، باید پس از تمام شدن پریود مجددا سونوگرافی انجام دهید تا نوع کیست مشخص شود و در صورت وجود کیست بهتر است قرص جلوگیری قرص LD از پنجم شروع پریود استفاده گردد .

سرطان پستان

سلام وقت بخیر خانم دکتر خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید دختری31ساله هستم خواهرم در 34سالگی (4سال پیش )مبتلا ب کانسر سینه شدن و سینه شون تخلیه شد و بعد از شیمی درمانی و پرتودرمانی خداروشکر بهتر شدن و الان تحت نظر هستن .بخاطر همین من خیلی نگرانم و تمام زندگیمو تحت تاثیر قرار داده چون در دوره بیماری خواهرم خیلی عذاب کشیدیم همش فکر میکنم منم قراره مبتلا بشم .هرسال سونو سینه انجام میدم .امسال بهم گفتن ک سمت راستم ی فیبروم ده میلی هست و چهار ماه بعد باید سونو بدم .قرص ویتامین ای و دی استفاده میکنم .از طرفی مجرد هم هستم و مدام اضطراب دارم و ارامش از زندگیم رفته .تو رو خدا ی راهی روشی بفرمایید تا انجام بدم و خیالم راحت بشه ک مبتلا نمیشم .ممنونم
سلام عزیزم. شما می تونید آزمایش ژن BRCA1 و BRCA2 را انجام بدهید که آزمایش گرانی است و در صورت منفی بودن ، ریسک ابتلا به سرطان سینه برای شما به اندازه مردم عادی خواهد بود . در غیر این صورت باید با سونوگرافی 4 تا 6 ماه یک بار بررسی پستان هارا انجام دهید . بهتر است کپسول فلوکسیتین 20 میلی گرمی عبیدی روزی یک عدد با صبحانه برای کاهش وسواس فکری و اضطراب استفاده نمایید .

PCO

سلام خانم دکتر.ان شاالله که همیشه سلامت باشید. من ۳۰ ساله هستم بیمار شما بودم رماتیسم گرفتم داروی کورتن روزی ۱ عدد میخورم. من قبلا مشکل هورمونی داشتم و موی زاید شما قبلا گفته بودید من pcoدارم. آزمایش جدید هورمونی دادم شما گفتید با توجه به آ زمایش من pcoندارم ولی سو نوی رحم نوشته بود تعدادی فولیکول هست و احتمال pco می رود.یعنی این فولیکول ها pco نیست.؟ برای موی زاید می تونم اسپرونولاکتون بخورم؟ من سپترون کامپاند میخورم.راستش من ریزش مو دارم خودم احتمال دادم شاید هورمونی باشه.ریزش مو در کل موهام هست. نه جلوی سرم.
سلام عزیزم. با توجه به ریزش موی کلی و اینکه فرم مردانه نمی باشد ، بهتر است آزمایشات ویتامین D و فریتین انجام دهید ، فقط با سونوگرافی و ذکر تخمدان های پلی کیستیک نمی توان به بیمار لفظ PCO اطلاق کرد و باید هرمون های جنسی مردانه به صورت آزمایشگاهی نیز بالا باشد و یا علائم بالینی هرمون های جنسی مردانه مثل پر مویی و یا جوش صورت دیده شود .نیازی به مصرف
اسپرونولاکتون ندارید .

دارو های تحریک کننده نازایی

سلام خانم دکتر من خانم 25 ساله هستم 9 سال است ازدواج کرده ام تقریبا دو سه سال هست که مداوم پیگیر نازایی هستم ؛من مبتلا به پی سی او هستم پزشکم سه دوره قرص لتروزول و شیاف پروژسترون از ده تا بیست سیکل برایم تجویز کرده ،اما من در این سیکل لتروزل رو که مصرف کردم تخمدانام خیلی درد میکرد ؛روز 8 سیکلم رفتم سونو واژینال تخمدان سمت راستم 30 سی سی بود و سمت چپ 17 سی سی بود ؛بعد از تخمکگذاری یکم درد م اروم تر شد ولی الان 27 سیکلم هست چند روز میشه دوباره درد دارم احساس میکنم تخمدانام ورم کرده،من الان به خاطر بزرگ شدن تخمدانها باید چیکار کنم؟اگر به موقع پریود نشدم دارو مصرف کنم یا منتظر پریود باشم ؟
سلام عزیزم. شما در سمت راست تخمدان دچار کیست 30 میلی متر شده اید و در صورت ادامه درد بهتر است مجددا سونوگرافی از نظر سایز کیست انجام دهید و بهتر است ماه بعد دارو های تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نشود و از قرص های LD برای استراحت تخمدان و از بین رفتن کیست استفاده نمایید .

تاخیر پریود

با سلام و وقت بخیر..........خانم دکتر من41 سال و مجردم. پریودام نامنظم شده بود و گاهی تا دو و سه هفته عقب میوفتاد..رفتم سونو و آزمایش گفتن فیبرم داری . قرصی دادن برای ده روز بعد از پریودی استفاده کنم که هنوز پریود نشدم...و قرص گیاهی گل مغربی دادن که هر روز استفاده می کنم..با دکتر دیگه ای مشورت کردم گفتن دو تا آمپول دادن که ترکیب کنم و اگر تا یک و دوماه پریود نشدم آمپول بزنم...
جواب سونو : رجم به ابعاد 65*95 میلی متر با حجم بیشتر از نرمال میوماتوز می باشد.دو میوم هتروژن نسبتاً بزرگ به دبامتر تقریبی 53 میلیمتر هر دو در ناحبه فوندوس مشاهده شده اند.تخمدان ها طبیعی.
سلام عزیزم.اگر  40 روز از پریود اخر شما گذشت و پریود نشدید 10روز روزی 2عدد پروژسترون به صورت دوره ای مصرف نمایید

نازایی مردان

با سلام و عرض ادب
بنده 35 ساله هستم و دارای یک فرزند پسر 10 ساله، در حدود 5 سال هست که اقدام به بارداری کرده ایم ولی تاکنون ناموفق بوده ایم. یکسری آزمایشات هم انجام داده ایم و شوهرم کمی ضعیف می باشد. ( یکسری داروهای تزریقی برای ایشان تجویز شد ولی موثر نبود ) آیا برای بارداری حتما باید آی وی اف انجام شود؟ البته من عکس رنگی انجام نداده ام، آیا اگر عکس رنگی انجام شود امکان بارداری وجود خواهد داشت؟
سلام عزیزم.اگر مشکلات اسپرم شوهر دارید میتوانید از آی یو آی یا تلقیح اسپرم استفاده نمایید که اسپرمهای سالم و با حرکت زیاد را جدا کرده و زمانی که تخمک شما آماده و بزرگ شده داخل رحم شما تزریق میشود که شانس بارداری افزایش یابد و در صورت عدم موفقیت پس از 3دوره IVF پیشنهاد میشود

خونریزی شدید

سلام.وقت بخیر.ممنون از لطف شما.ببخشیدخانم دکتردخترم ۱۸ سال داره .همیشه خونریزی شدید داره موقع پریود خیلی بی حال میشه البته لاغرهم هست .بدنش خیلی مو داره کل بدنش .دکتربردم ازمایس کامل انجام دادسونو گرافی هم کردن گفتن مشکلی نداره.امسال کنکور داره بازمان پریودش یکی هست میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید چ قرصی واز چ زمانی شروع کنم ک این ماه دورتر پریودبشه الان روز دومش هست ب خاطر استرسی ک داره دوبار دراین ماه ب فاصله ی دوهفته پریود شده.لطفا خواهش میکنم راهنمایی کنید .همیشه صبح امتحان حالت تهوع شدید میگیره و معذرت میخوام بالا میاره .ممنون موفق باشید
سلام عزیزم.بهتر است قرص مارولین از سومین روز شروع پریود مصرف نماید و نیم ساعت قبل از مصرف قرص دمیترون برای جلوگیری از تهوع احتمالی استفاده نماید در صورت تهوع شدید میتواند قرص دمیترون را صبح و ظهر و شب قبل از غذا استفاده نماید و موقع پریود شدید از قرص مفنامیک اسید هر 6ساعت 1عدد و ترانسید صبح و ظهر و شب استفاده نماید

فریز تخمک

سلام. خسته نباشید
خانم دکتر 34 سالمه و مجرد و ویرجین هستم. میخواستم سوال کنم اگه بخوام برای فریز تخمک اقدام کنم روشی هست که نیاز به بیهوشی عمومی نداشته باشه؟ شما در بخش لابیاپلاستی نوشته بودید که عملش میتونه با بیهوشی از کمر به پایین انجام بشه. آیا این نوع بیهوشی برای فریز تخمک هم کاربرد داره؟
چون یکی از اقوام درجه یک بنده حین بیهوشی بخشی از خونش لخته شده بود و یکی دو روز بعد از به هوش اومدن در اثر آمبولی فوت شدن.اینه که نگرانم به صورت ژنتیکی در اثر بیهوشی خونم لخته بشه.
میشه یه پست در ارتباط با فریز تخمک بگذارید.
ممنون
سلام عزیزم.فریز تخمک در مراکز نازایی انجام میشود و با بی حسی موضعی نیز قابل انجام است

نازایی

سلام خانم دکتر.من مبتلا به pco هستم والان یکسال است که اقدام به بارداری کردم،این ماه برای اولین بار دکتر برام روزی سه عدد لتروزول و یک عدد إکوئین تجویز کرده بود و من روز دوازده پریود سونوگرافی انجام دادم ولی هیچ فولیکول بالغی نداشتم.فقط چنتا فولیکول نابالغ و چند میلیمتری.
یعنی این دارو روی من اثری نداشته؟وآیا من باید بازهم از این داروها برای چند دوره استفاده کنم؟
ممنون بابت صبر و حوصله تان
سلام عزیزم.شما این ماه به این داروی تحریک کننده تخمک گذاری پاسخ نداده اید باید آزمایشات هورمونی کامل انجام دهید و بر اساس آن آزمایشات داروهای تحریک کننده تخمک گذاری و در صورت لزوم آمپول جهت تخمک گذاری برای شما تجویز شود

فیبروم رحمی

سلام من سونو انجام دهدم اندازه رحم ۱۱۲در۴۹میلیمتر
ی فیبروم اینترامورال ۴۳میلی متری در دیواره قدامی فوندوس و یک فیبروم ۸میلی متری ساب سروزال در دیواره قدامی رحم دیده شده و ضخامت آندومتریال هم ۵میلی متر و روز سوم پریودیم این سونورو انجام دادم و آزمایشاتم همه سالم بود دکتر برام دی اند سی تشخیصی نوشته میخواستم ببینم آیا خطدناک و برای بارداری مشکل پیدا میکنم چون سی سالمه و تازه ازدواج کردم
سلام عزیزم.با توجه به ضخامت آندومتر و اینکه 30 ساله هستید نیازی به دی اند سی ندارید

لابیاپلاستی

خانم دکتر من مشکل بسیار ناراحت کننده ای دارم و اون اینکه لابیای من بسیار بلند و گوشتی و تیره رنگ بوده و از وسط پای من بیرون میزند و قسمت بالای آن بسیار برجسته و بزرگ است من مجرد هستم و آیا این عمل روی حس جنسی من تاثیر بد میگذارد؟آیا برای پرده من مشکلی ایجاد میشود؟آیا جای عمل دیده میشود؟هزینه عمل چقدر است و چه مدت مراقبت بعد از عمل طول میکشد؟آیا نیاز به بستری در بیمارستان است؟
عمل لابیا هیچ ربطی به پرده شما ندارد و مشکلی ایجاد نمیکند و بیشتر مراجعین مجرد هستند نیاز به بستری در بیمارستان نیست.صبح عمل انجام میشود و 6ساعت بعد از آن مرخص میشوید.با بی حسی موضعی از کمر یا بیهوشی عمومی مثل نقاشی قسمت های اضافه و گوشتی و بلند و تیره برداشته شده و به صورت پلاستیک با نخ جذبی بسیار ظریف ترمیم میشود که جای آن مشخص نمیشود در ضمن از 3روز بعد از عمل ژل مخصوص برای از بین بردن کامل جای عمل داده میشود.روی حس جنسی هیچ تاثیری ندارد چون کلیتورس که تمایلات خانم ها به آن ارتباط دارد دست زده نمیشود و فقط پوست بلند و تیره و شل اطراف آن برداشته میشود.هزینه طبق تعرفه وزارت بهداشت و مناسب است جهت اطلاع دقیق با منشی تماس بگیرید

فیبروم رحمی

سلام خانم دختر
متولد ۶۷ هستم تیر ۹۵ ازدواج کردم یک ماه بعد با جلوگیری طبیعی باردار شدم تو سونو اولیه مشخص شد که میوم مورال ۱۰ سانت تو رحمم دارم دوماه بعدش نتایج سونو گرافی به شرح زیر بود که دکتر نظر داد که باید جنین سقط بشه:
رحم بزرگ و در داخل آن ساک حامگی با mean sac siz:18m در آندو متر فوندال رحم به صورت ddss eccentric مثبت دیده میشود پل جنینی دیده نشد .yolk sacرویت شد میوم مورال به صورت mass هیپو اکو به ابعاد ۱۰۳×۷۸ میلیمتر در دیواره چپ خلفی رحم دیده شد سایز اکوژنیسیته تخمدانها طبیعی بوده و در آنها ضایعه پاتولوژیک رویت نمیشود
نظره :ساک حاملگی که با توجه به lmp با missed abrotion سازگار است و میوم رحم بشرح بالا در صورت صلاحدید بالینی کنترل پس از یک هفته از نظر رشد و ظهور قطب جنینی توصیه میشود
دو روز بعدش با داروی مزوپروستل سقط شد
از اون تاریخ تا امروز جلوگیری طبیعی کردم سونوگرافی دیروزم هم به شرح زیر :
رحم شکل و اکوژنیسیته میومتر طبیهی دارد ابعاد رحم در برش میدساژیتال ۹۱ ×۴۸ میلی متر اندازه گیری شد.ضخامت خط آندومتر ۱۰ میلیمتر میباشد در کاویته آندومتریال ضایعه واضح مرضی مشاهده نمیشود میوم مورال به اقطار ۷۳×۶۹ میلیمتر در میومتر لاترال چپ تنه رحم مشهود است که با اثر فشاری روی کاویته آندومتریال همراه نمیباشد تخمدان راست به ابعاد ۲۹×۱۵میلیمتر و تخمدان چپ به ابعاد ۳۹×۲۳میلیمتر اندازه گیری شد.فولیکول غالب در تخمدانها دیده نمیشود .در آندوکس ها عارضه ای دیده نمیشود مایع آزاد صفاقی دیده نشد نظریه :میوم رحمی بدون اثر فشاری روی کاویته آندو متریال بشرح فوق
خانم دکتر با این اوصاف من میتونم اقدام به بارداری کنم؟
سلام عزیزم.با توجه به سایز فیبروم بهتر است جراحی شوید و فیبروم شما خارج شود و سپس اقدام به بارداری نمایید چون در طی بارداری فیبروم بزرگ شده و احتمال سقط و زایمان زودرس بالاست

پریود نامنظم

سلام خانم دکتر.ممنون میشم اگه سوال منو جواب بدید.من حدود25روز پیش به فاصله یک هفتا دوبار پریود شدم.آزمایش خونم پرولاکتین35نشون داد.دکتر واسم اتیسترون و کابرلین تجویز کرد.پریودیم قطع شد ولی هر روز در ترشح هام رگ خونی می دیدم .روزی سه بار.وقتی به هفت روز آخر قرص اتیسترون رسیدم این لکه بینی هام بیشتر شد.حالا هم سه روز مونده ب تموم شدن قرص م لکه های قهوه ای میبینم.سوالم اینه آیا من مجددا باید برم دکتر؟بااین ترشحات عادیه و بخاطر مصرف قرص هاست؟؟؟
سلام عزیزم.اگر تمایل به بارداری دارید و متاهل هستید میتوانید درمان بروموکریپتین یا کابرگولین بگیرید وگرنه پرولاکتین در این حد نیازی به درمان ندارد.برای کنترل خونریزی میتوانید  قرص های ال دی به مدت 1ماه مصرف نمایید و سپس حدود 2ماه قرص ضعیف تر مثل مارولین استفاده نمایید

نازایی

با سلام و احترام
ضمن سپاس از توجه دلسوزانه سرکارعالی
زنی 35 ساله هستم دارای یک فرزند 8 ساله ، از یک سال پیش تصمیم به بارداری گرفتم که متاسفانه تاکنون نتیجه ای نداشته ، سونوگرافی وضعیت تخمدان و رحمم را سالم نشان می دهد ، دوره های ماهیانه من بین 26 تا 28 روز است ، دو ماه پیش با آزمایش متوجه شدم تیروئیدم کم کار هست و رنج ویتامین d نیز پایین نشان داده شد . تاکنون از دو آمپول ویتامین d استفاده کرده ام و بر اساس نظر پزشک متخصص غدد ، روزانه از نصف قرص لووتیروکسین استفاده می کنم . اولین روز آخرین پریودی من 24 اردیبهشت بود و از روز 16 ام دوره ، لکه بینی خیلی خفیف شروع شد که با نظر پزشک زنان از روز 17 ام اقدام به استفاده از داروی دوفاستون در دو نوبت صبح و عصر نمودم و از روز هجدهم دوره دیگه لکه ای ندیدم
مزاحم سرکار عالی شدم تا من را راهنمایی کنید با توجه به اینکه پزشک من دستور ادامه دارد را تا 15 روز بعد دادند و هم اکنون احساس سر گیجه و کوفتگی عجیبی دارم آیا مصرف قرص را ادامه بدهم و آیا با ادامه دادن قرص تغییری در طول دوره من به وجود نمی آید
با توجه به تاخیر به وجود آمده در بارداری و از طرفی بالا رفتن سن من ، آیا شروع به مصرف قرص کلومفین و آمپول hcg بکنم یاخیر
ممنون از وقتی که برای من می گذارید
سلام عزیزم.با توجه به کم کاری تیرویید و شروع قرص لیوتیروکسین باید حدود 2ماه بعد آزمایش تیرویید دهید و در صورت نرمال بود تیرویید و درمان کمبود ویتامین دی اقدام به بارداری نمایید با درصد زیادی لک بینی شما نیز با اصلاح مشکل تیرویید برطرف خواهد شد سپس تخمک گذاری خود را با سونو چک کنید در صورت عدم تخمک گذاری میتوانید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید

 
  • تعداد صفحات :107
  • ...  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • 8  
  • 9  
  • ...  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان