تبلیغات
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی - مطالب پرسش و پاسخ درباره کیست
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

کیست

سلام من اردیبهشت ماه سونوگرافی کردم و در تخمدان راستم کیست پاواریون دیده شد که حدودا 3 سانتیمتر بود دکتر زنان به من قرص دوفاستون تجویز کرد که از شب 15 پریود به مدت 10 شب هر شب 2 تا خوردم اما بیشتر از 2 هفته س که از تموم شدن قرصا گذشته و هنوز پریود نشدم دوباره دکتر رفتم ایشون گفتن تخمدانت خوابه و ضعیف شده و قرص استرومارین دادن به همراه مدروکسی پروژسترون ولی هنوز شروع به خوردن نکردم و میترسم بخورم میخواستم نظر شما رو بدونم چون مادرم دچار سرطان سینه شده بودن و خدا رو شکر الان خوب هستن و تحت نظر برای همین از خوردن قرصها میترسم لازم به ذکره تا قبل از خوردن قرص دوفاستون پریود من مرتب بوده و هر ماه سر 26 روز پریود میشدم
سلام عزیزم.بهتر است با توجه به سابقه خانوادگی از خوردن قرص های هورمونی پرهیز نمایید کیست پاراوارین نیازی به درمان هورمونی ندارد احتمالا تاخیر پریود شما ناشی از عدم تخمک گذاری است اگر بعد از قطع دوفاستون حتی 1رگه خون نیز پیدا کرده اید آن را به حساب پریود بگذارید بهتر است سونوگرافی تکرار شود

بارداری

با سلام و خسته نباشید ،خانوم دکتر من میخواستم برا بارداری اقدام کنم رفتم چکاب تو سونو ابنا رو گفت،میشه تفسیرشو لطف کنید بگید و اینکه چه کاری باید انجام دهم؟:رحم سایز نرمال داشته و ضخامت اندومتر ۷.۸میلیمتر است،در موقعیت اناتومیک تخمدان چپ و راست به ترتیب در سمت چپ کیست حاوی دبری فراوان و یکنواخت با جدار نازک به ابعاد ۷۲*۵۰میلیمتر و در سمت راست کیست۸۲*۶۰میلیمتر مشابه کیست قبلی مشهود است،با توجه به سابقه بیمار در تشخیص افتراقی باید اندومتریوما در زمینه اندومتریوز مد نظر باشد،مایع ازاد در کلدوساک مشهود نیست،پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما و اینکه ایا دانازول برای درمان مناسب است؟
سلام عزیزم.با توجه به بزرگ بودن کیست های شما و اینکه نوع آن آندومتریوما است حتما باید جراحی لاپاروسکوپی انجام دهید تا کیست ها خارج شود تا شانس بارداری شما افزایش یابد و پس از عمل اقدام به بارداری نمایید.

کیست تخمدان

سلام خانم دکتر من 28 سال و متاهلم ماه پیش به علت درد شدید بعد از اجابت مزاج روز اول پریود زیر شکم و اطراف ناف و استفراغ و فشار پایین بیمارستان رفتم گفتم کیست هموراژیک داشتی که پاره شده و مایع ازاد در لگنته که جذب میشه شب قبلش هم پهلوم درد شدید گرفت و در ادرارم هم خون بود از نظر کلیه گفتن مشکلی نداری چند روز بعد سونو واژینال دادم که بدین شرحه رحم با ابعاد 82*40 میلیمتر مشاهده شد .اکوپترن رحم coarse است.یک کانون کیستیک حاوی سپتاسیون های متعدد به ابعاد 36 *23 میلیمتر در ادنکس راست رویت شد کیست های کوچک متعدد دیگر با حداکثر اندازه 5 میلیمتر در هر دو تخمدان رویت شد تطابق با ازمایشات LH . TSH توصیه میگردد
LO =34*22 mm
مایع ازاد در کلدو ساک خلفی مشاهده شد
در ضمن من آزمایش ca 125 هم دادم و مقدارش 51.5 هست
و ال دی مصرف میکنم البته دکترم قرص دیان هم داده اند که نخوردم و چند ماه قبل هم عمل اپاندیس داشتم و 50 روز بعد از عمل اپاندیس پریود شدم که 10 روز قبلش مدام لکه بینی داشتم تا پریود شدم
به نظر شما عمل جراحی می خواهد؟
...............................................................................................................................................
سلام عزیزم.احتمالا کیست هموراژیک یا خونریزی دهنده تخمدان و پارگی آن برای شما ایجاد شده البته احتمال آندومتریوز نیز مطرح است اگر علائم شما پس روی پیدا کرده و درد زیادی نیز ندارید و هموگلوبین شما نیز نرمال است میتوانید بعد از مصرف ال دی سونوگرافی کنترل وازینال انجام دهید و به خصوص از نظر آندومتریوز و یا کیست هموروژیک بررسی شوید

کیست بارتولن

سلام عزیزم, من دو سه سال پیش کیست بارتلون داشتم و خیلی بزرگ شده بود, دیگه دکترم مجبور شد کامل درارش, سعی کن تا کوچیکه درمانش کنی, تازگیا دوباره اون سمتش اود کرده و عمل کردم و تخلیه کردم اما باز اود کرد, رفتم پیش ی دکتر دیگه و به من قرص واژینال پروواژ private رو پیشنهاد کرد, استفاده کردم و خوب شدم ولی از اونجایی ک مجرای بارتلونم تنگه هی اود میکنه مجبورم بازم اون قرص رو استفاده کنم, دکترم گفت نیازی نیست بدی داخل, فقط همین ابتدای الت تناسلی بذارش, اگر خواستیاستفاده کن
سلام عزیزم.کیست بارتولن اگر قسمت کوچکی از آن باقی بماند مجددا عود خواهد کرد و در صورتی که کیست عفونت کرده و تبدیل به آبسه شود در آن صورت آبسه بارتولن نیز احتمال عود مجدد را دارد و در آن صورت به جای برداشتن غده باید عمل مارسوپیلیزاسیون (ایجاد مجرای کاذب به جای مجرای واقعی قبلی)که ترشحات غده بارتولن از آن خارج شود

کیست آندومتریوز

سلام خانم دکتر و3ت شما بخید من 20 سال پیش تخمدان چپ رو بدلیل تورشن از دست دادم ودو ماه پیش بدلیل اندومتریوما لوله چپ و بخش زیادی از تخمدان راستو از دست دادم پزشکم گ3ت فقط ذرهای تخمدان گذاشتم برای ترشح هورمون روده ها وکلدوساک هم درگیر بوده و اماسوالم اینه 5 روز پیش دچار لکه بینی به مدت 2 روز شدم ایا طبیعی هست؟ واینکه سمت چپم تقربا بالای شکم و زیر سینه دردهای نه چنداه شدیدی دارم شما چه توصیه ای برای ردهای من دارقد ممنونم
سلام عزیزم.آندومتریوز به این شدیدی که درگیری روده ها و کلدوساک را بدهد میتواند باعث نازایی شده برای بررسی عملکرد تخمدان از نظر بارداری باید آزمایش آنتی مولرین هورمون انجام شود.برای کنترل لک بینی و سرکوب آندومتریوز میتوانید از قرص های جلوگیری استفاده نمایید در مورد درد بالای شکم و زیر سینه حتما باید بررسی از نظر مشکلات داخلی و گوارشی انجام شود

آندومتریوز

سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر
من 31 سالمه و مجردم. دی ماه از شدت درد رفتم دکتر و تشخیص دادن که کیست بزرگی دارم 9سانت در 5 سانت!!
دو دوره قرص خوردم اما تغییری نکرد و گفتن اندومتریوز هست، mri و ازمایشات هورمونی انجام دادم و در نهایت عمل شدم خرداد ماه.
قرصی که به من دادن بخورم اسمش کلاریترومایسین هست که گفتن تا 6ماه باید بخورم.
با توجه به اینکه انتی بیوتیک هست میخواستم بدونم آیا عوارضی نخواهد داشت؟
و اینکه آیا طبیعی هست ؟ یعنی روال معمول همین قرصه؟
سلام عزیزم.قرصی که برای شما تجویز شده قرص ضد بارداری خاصی است به نام کلایرت است(نه کلایریترومایسین که نوعی آنتی بیوتیک میباشد)شما میتوانید این قرص ضد بارداری یا انواع دیگر را استفاده نمایید.حتما ویتامین دی سرم شما نیز چک شده و به در صورت کم بودن برایتان تجویز شود.

کیست تخمدان

سلام خانم دکتر. ببخشید من 21 ساله و مجرد هستم
مشکل نامنظمی پریود دارم معمولا دیر به دیر( حدود دو ماه یا بیشتر) پریود میشم. سونو انجام دادم تخمدان راستم یک کیست به قطر 34 میلیمتر داره و مشکل هورمونی هم نداشتم. دکتر برام قرص ضدبارداری و متفورمین تجویز کردند که متوجه شدم متفورمین باعث کاهش وزن میشه و من خودم خیلی لاغرم نمیخوام مصرف کنم. آیا کیست من ممکنه با همون داروهای ضد بارداری درمان بشه یا خیر؟ممنون میشم جواب بدین
سلام عزیزم.بله کیست شما نیازی به مصرف متفورمین ندارد و با داروهای ضد بارداری درمان میشود چون کیست ساده است

آندومتریوز

خانم دكتر سلام. من بدون هیچ دلیلی در ماه رمضان دل درد گرفتم كه فقط یكی دو روز بود. و به حساب روزه گذاشتم. به دكتر مراجعه كردم و كلی آزمایش و سونو و حتی ام آر آی. كیست آندومتریوز چهار سانت روی تخمدان راست و دو سانت روی رحم تشخیص دادن. هورمون ca125 بیش از چهار صد و هورمون ca19 اگر اشتباه نكنم بالا بود. به من گفتن لاپاراسكوپی. سوالم این است با توجه به اینكه درد ندارم نكند كه نیاز به عمل نباشد یا اینكه كلا با توجه به بالا بودن آن یكی هورمون سرطان باشد.
سلام عزیزم.شما قطعا دچار بیماری آندومتریوز هستید.با توجه به سطح هورمون ca125 بالا و سایز کیست شما که بالای 3سانت است حتما باید جراحی به صورت لاپاروسکوپی برای شما انجام شود تا آندومتریوز برطرف و چسبندگی ها اصلاح شده و از پیشرفت آندومتریوز و تخریب لوله ها و تخمدان ها و نسوج اطراف آنها مثل روده و مثانه جلوگیری شود.

آندومتریوز

با عرض سلام خدمت شما من 38 ساله و مجرد هستم دو سال دارای پریودی نامنظم یعنی بصورت دائم پریودی بودم یا لکه بینی داشتم بعد از مراجعه به پزشک دو آمپول دکاپپتیل تزریق کردم 6 ماه پریودی اتفاق نیفتاد بعد از 6 ماه هنگامی پریودی درد شدید دارم بیشتر در سمت چپ همراه با مقعد درد شدید و هنگامی پریودی لکه بینی داشتم پزشک تشخیص داد که دچار بیماری اندومتریوز هستم و یک نامه داد برای کلینیک ابن سینا بعد از مراجعه تشخیص کیست 2 سانتی اندومتریوز در تخمدان چپ و چسبندگی خفیف در آن ناحیه داده شد و فیبرمهای ریاد در رحم با وجود درد شدید دکتر معالج حاضر به لاپاروسکوپی نشد و تشخیص داد که شاید این درد دلیل دیگری دارند 2 عدد آمپول زولادکس تجویز کرد و گفت در صورت برطرف شدن علائم لاپاروسکوپی انجام می شود ولی با وجود تزریق اولین آمپول من هنگام پریودی درد شدید داشتم به نظر شما تشخیص پزشک چه می باشد. با تشکر
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.در آندومتریوز اگر کیست آندومتریوما بالای 3سانت باشد نیاز به لاپاروسکوپی دارد در غیر این صورت با درمان دارویی قابل کنترل است.آزمایش CA125 باید داده شود.

کیست بارتولن

سلام روز بخیر خانم دکتر من دو بار عمل کیست بارتولن داشتم بار اول 4 ماه پیش و بار دوم هفته پیش بسیار برام سخت بود در عمل اول یادمه دکترم گفت بدون اینکه کیست پاره بشه کاملا برداشتیمش در عمل دوم فقط تخلیه شده می ترسم دکترم میگه بازم به وجود میاد زندگی برام سخت شده با توجه به اینکه با همسرم هیچ نزدیکی نمی کنم چون می ترسم برگرده حس بدی دارم به این ماجرا مگه میشه لاعلاج باشه اخه چه کار کنیم که از دست این بیماری خلاص شم و مثل گذشته زندگی عادیمو کنم خواهش می کنم کمکم کنید
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.در موارد مزمن و عود کیست بارتولن مجرای کاذبی(سوراخی)از محل کیست بارتولن ایجاد میکند که ترشحات به بیرون تخلیه شود و تا مدت ها سوراخ مزبور را باید باز نگه داشت تا کم کم به صورت مجرا باقی مانده تا ترشحات تولیدی توسط غده طبیعی بارتولن به خارج انتقال باید و از ایجاد کیست یا آبسه جلوگیری نماید که این عمل مارسوپلیزیشن گفته میشود.احتمالا در عمل دوم این عمل برای شما انجام شده که احتمال عود در آن بسیار نادر است

فیبروم رحمی

با سلام.خانم دکتر من 25 سالمه وتا دو سال پیش که سونوی رحم وضمائم دادم مشکلی نداشتم.دیروز یک سونو دادم که نشون میداد در خلف وچپ تنه یک میوم اینترامورال ساب سروزال به ابعاد17*23 میلی متر
در خلف چپ فوندوس میوم اینترامورال به قطر 10*13 میلی متر
ودر خلف فوندوس میوم ساب سروز به قطر 9 میلی متر مشاهده شده.
من از دو سال پیش به دلیل رشد موهای زائد قرص های اسپیرونولاکتون وسیپروترون کامپاند تا امروز مصرف میکردم. ایا دلیل میوم ها این قرص ها بوده ؟
وسوالی که برام مهمه اینکه الان مجردم ولی بعدا روی بارداری تاثیری نداره؟ خیلی از این بابت نگرانم. خواهش میکنم راهنماییم کنید که چیکار کنم برطرف بشه. باتشکر
سلام عزیزم.فیبروم های شما کوچک بوده و نیاز به کار خاصی ندارد فقط سونوگرافی کنترل 6ماه یکبار انجام شود در صورت وجود خونریزی زیاد و غیرعادی حتما سونوگرافی انجام شود.قرص های مصرف شده تاثیری در سایز میوم ندارد.حاملگی با فیبروم میتواند مشکلاتی مثل سقط-زایمان زودرس به وجود آورد ولی معمولا با فیبروم های کوچک مشکلی ایجاد نمیشود.

کیست تخمدان


با عرض سلام و ادب و خسته نباشید خدمت شما خانم دکتر عزیز
من 37 سالمه. 5ماهه ازدواج کردم.الان قصد دارم باردار بشم. سونوی رحم دادم. یک کیست فولیکولر 27 میلی وجود داشت. به دستور دکتر یکماه قرص LDخوردم دوباره سونو دادم اندازش 20میلی(این بار نوع کیست را کومپلکس نوشته) شد. الان هم دکتر گفته 2 دوره دیگه قرص را بخورم. دکتری دیگه هم میگفت این بهترین نوع کیست هست که درمانش بارداریه.لطفا بفرمایید چکار کنم آیا قرصها رو کنار بذارم و بذارم باردار شم یا نه؟پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم.
سلام عزیزم.از سایز 30 میلی متر فولیکول تخمدان کیست نامیده میشود.کیست ساده تخمدان درمانش قرص جلوگیری است ولی کیست های کمپلکس که نواحی جامد در آن دیده میشود با قرص درمان نمیشود در صورتی که بعد از پریود از بین نرود نیاز به درمان جراحی دارد در مورد شما نیازی به مصرف قرص نیست فقط بعد از پریود سونوگرافی کنترل انجام شود.

کیست تخمدان

سلام. من 3 ماه قبل متوجه یک کیست حدود 3 سانتی در تخمدان چپم شدم. سه ماه از قرص ال دی استفاده کردم و در آخرین سونو گزارش این بود که یک کیست solidهیپراکو تا ایزواکو به ابعاد 28*27 میلیمتر که مطرح کننده احتمالی درمویید کیست یا آندومتریوما می باشد در تخمدان چپ وجود دارد. بعد ازآن من به پیشنهاد پزشک ام آر آی لگن با تزریق انجام دادم که نتیجه به این شکل بود
fat content cystic lesion (47*46mm) is seen in left ovary due to dermoid cyst.
من آزمایشات ca-125 ,ca-19-9رو هم انجام دادم که میزان آن طبیعی بود. حالا من قصد بارداری دارم با توجه به اینکه در طی دوسه ماه گذشته کیست درد شدیدی نداشته آیا می توانم باردار شوم و درمان آن را فعلا به تاخیر بیندازم. من 28 سال سن دارم و تا حالا برای بارداری اقدام نکرده ام. اگه حتما باید آن را درمان کنم آیا درمان جراحی یا لاپاروسکوپی موجب چسبندگی و عوارض ناباروری نمیشود. باتشکر
سلام عزیزم.با توجه به مشخصات کیست 100% نیاز به جراحی دارد و بهتر است با جراحی لاپاروسکوپی انجام شود چون شانس چسبندگی بسیار پایین تر بوده و در ضمن میتوان چسبندگی های احتمالی قبلی داخل شکم را نیز برطرف کرد و با ماده حاجب لوله های رحمی را نیز چک و از باز بودن آنها اطمینان حاصل کرد

کیست آندومتریوز

سلام خانم دکتر خسته نباشید من تو سن 23 سالگی متوجه شدم که یک کیست در تخمدان سمت چپم دارم دکتر برام دانازول تجویز کردن که کیست کوچک شد ولی از بین نرفت تا الان که 27 سالمه سعی کردم با مصرف قرص ضد بارداری (یاسمین) اما نه به طور مدام و پشت سر هم علائمشو کنترل کنم به خاطر اینکه دانشجوی دکترا هستم تا سه سال دیگه هم نمیتونم بچه دار شم با اینکه متاهلم. سوال من از شما اینه که آیا با وجود اینکه من قرص خوردم تا سه سال آینده بعدش میتونم بچه دار شم؟
سلام عزیزم.شما احتمالا آندومتریوز دارید که تحت درمان با دانازول قرار گرفته اید این بیماری باعث نازایی و چسبندگی لوله ها و تخمدان ها در لگن میشود و قرص های جلوگیری به عنوان متوقف کننده بیماری مصرف میشود.بنابراین قرص جلوگیری باعث ایجاد نازایی نشده و فقط برای سرکوب بیماری شما مصرف میشود.ولی با توجه به آندومتریوز حتما زودتر اقدام به بارداری کنید.

کیست درمویید

سلام خانم دكتر.وققتون بخیر.دختری هستم 26 ساله و مجرد.مهر ماه سال گذشته به علت داشتن كیست درموئید روی تخمدان چپ به قطر 50 م م تحت عمل جراحی قرار گرفتم.دكتر متخصصم گفتن بعد از گذشت چند ماه برم سونو تا چكاب كنم.خرداد ماه امسال یه سونو رفتم و كیستی مشاهده نشد فقط گفتن اندازه تخمدان چپم نسبت به راست خیلی كوچكتره و هر دو سالم هستن.الان كه سه ماه از سونوم میگذره دوباره درد عجیبی اطراف لگن و زیر شكمم دارم.میخواستم بپرسم در طول این سه ماه احتمال داره دوباره كیست بوجود آمده باشه كه همچین دردی دارم؟ سوال دیگه ام هم اینه مشكلی نیست كه تخمدان چپم كوچكه؟(این را هم ذكر كنم كه دكتر معالجم گفته بودن كیست روی تخمدان بود و برداشتن و تخمدان سالم بوده و قسمتی از آن را برنداشتن كه الان كوچكه.) ممنون میشم زودتر راهنماییم كنید.


سلام عزیزم.در حدود 10% موارد کیست درمویید 2طرفه میباشد.اصولا در  تخمدان قابلیت ایجاد کیست های ساده در هر ماه وجود دارد که اهمیت چندانی نداشته و خودبخود برطرف میشود و نیازی به جراحی ندارد.تفاوت سایز 2تخمدان نیز اهمیت آنچنانی ندارد.

کیست بارتولن

سلام خسته نباشید. تقریبا سه هفته پیش برای چکاپ رفتم که گفتن کیست بارتولن داری. سفکسیم و مترونیدازول تجویز شد . تغییری ایجاد نشده . فقط حس می کنم گاهی تورمش به سمت داخل هست و گاهی لبه های بیرونی.آزاری هم ایجاد نمی کنه. می خوام بدونم با تموم شدن داروها، احتمال بزرگتر شدن داره؟ تا زمانی که مشکل ساز نشده الزامی برای جراحی هست؟ ممنون
سلام عزیزم.میتوانید آن را تحت نظر نگه دارید و درصورت افزایش سایز و یا عفونی شدن(ایجاد تورم و درد)نیاز به جراحی دارد.

کیست بارتولن

سلام خانوم دکتر مهسا 24 ساله هستم,چه زود دو سال گذشت.دو سال پیش ازتون سوال پرسیده بودم.میگم من هنوز کیست بارتلن دارم تو این دو سال اول زندگیم هیچ لذتی نتوستم از رابطه جنسیم ببرم اصلا نمیدونم ارگاسم چی هست خودم دیگه خیلی ناراحتم,دوست دارم تابستون عمل کنم ولی من کلا از عمل میترسم,برا من کیسته چون درد نداره ولی موقع نزدیکی اذیت میشم,میخواستم ازتون بپرسم هزینه عمل خصوصی چه قدره? و حتما باید کاتتر بذارن؟ اون کاتتر بیرون دید داره? و عملش خیلی ترسناکه میشه بیهوشی این کارو کرد,من حتی وقتی دستشویی کوچیک میگرم نپاحی زیر شکمم درد میکنه ایا علتش.همبن کیست مسخرست؟
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.کیست بارتولن معمولا درد مختصری ایجاد کرده و یا بدون درد است ولی در صورت وجود عفونت(آبسه بارتولن)درد آن ناحیه بیار شدید است.میتوان کیست را به طور کامل خارج کرد.بدون گذاشتن کاتتر نیز جراحی امکان پذیر است.عمل با بیهوشی( عمومی یا موضعی)انجام میشود.تمام هزینه ها طبق تعرفه وزارت بهداشت و در بیمارستان دریافت میشود و میتوانید با منشی تماس بگیرید.

کیست تخمدان

با سلام .من سه ساله هستم و چهارسال هست که عروسی کردم و سه سال هست که جلوگیری ندارم اوایل عروسیم متوجه شدم کیست دارم.دو سال و نیم پیش کیست چهار سانتی از نوع ساده عمل کردم که درمان دارویی براش جواب نداده بود بعد چند ماه بعد عمل دوباره کیست عود کرد و سه سانتی بود که پزشکان گفتند باید باردار بشی ولی من باردار نشدن الان که هموم کیست پنج سانت ونیم شده دوباره میگن باید عمل کنی البته جراحی باز.من میترسم دوباره عود کنه دلم میخواد بچه داربشم به من بگید جه کار کنم
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.کیست ساده معمولا نیازی به جراحی ندارد و با قرص های جلوگیری پس روی پیدا کرده و برای جلوگیری از عود آن میتوان در صورت عدم تمایل به بارداری از قرص های جلوگیری استفاده کرد در صورت که کیست از نوع خونریزی دهنده(کیست جسم زرد)باشد در صورتی که درد شدیدی وجود نداشته باشد میتوان فرد را تحت نظر قرار داد وسونوگرافی پس از اتمام پریود از نظر از بین رفتن کیست انجام داد ولی در مورد کیست آندومتریوز(آندومتریوما)به خصوص اگر بالای 3سانتی متر باشد حتما جراحی به صورت لاپاروسکوپی(نه جراحی باز)لازم است.

کیست تخمدان

سلام خانم دکتر.من 27 سالمه.نزدیک به 5 ساله که ازدواج کردم.رفتم سونوگرافی برای چک اپ که جوابش این بود:رحم درپوزیشن طبیعی مشاهده گردید.رحم با ابعاد mm32*86دارای سایز طبیعیو اکو میومتری غیر یکنواخت میباشد.در ناحیه ی بادی و فندوس یک میوم در موقعیت اینترامورال به ابعاد mm42*48دیده شد.در ناحیه ی بادی یک میوم ساب سروزال به قطر 10mmمشاهده شد.
ضخامت اندومتر 8mmو منظم است.تخمدان چپ سایز و نمای طبیعی دارد.ضایعه ی فضاگیر در تخمدان راست مشهود نمی باشد.
در تخمدان راست یک کیست به ابعاد mm30*42دیده شد.
میخواستم راهنماییم کنید برای کیست و فیبرم.مرسی.
..............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.اگر فیبروم شما ایجاد خونریزی غیرطبیعی نکرده میتوانید با توجه به سایزش آن را تحت نظر نگه دارید و هر 4 تا 6ماه سونوگرافی از نظر افزایش سایز میوم انجام دهید.در صورتی که سایز آن افزایش یابد یا علائم خونریزی ایجاد شود نیاز به جراحی دارد.در مورد کیست تخمدان چون کیست شما از نوع ساده میباشد و نقاط اکوژن و یا آندومتریوما در آن گزارش نشده میتوانید 
پس از پریود ماه بعد سونو را تکرار کنید و در صورتی که باقی بود قرص LD استفاده نمایید و در صورتی که از بین نرفت نیاز به جراحی(ترجیحا لاپاروسکوپی به دلیل عوارض کمتر)دارد.

کیست تخمدان

سلام. من 27ساله هستم. سه ساله ازدواج کردم . یک سال و نیمه قصد بارداری دارم ولی تا حالا موفق نشدم.ماه پیش دکتر کلومیفن تجویز کرد که با مصرف دوتا از اون دل درد شدید گرفتم سنو دادم که یه کیست ساده. 68mm در تخمدان راستم مشاهده شد و دکتر. گفت تخمدان تنبل دارم و ld و متفورمین داد.الان سه تا از. Ld ممونده تا تموم بشه ولی من از سه روز پیش لکه بینی دارم.میترسم کیستم ترکیده باشه لطفا راهنماییم کنید. اگه میشه زود جوابمون بدید خیلی استرس دارم.
...............................................................................................................................................................
سلام عزیزم.اگر روزهای آخر مصرف قرص های ld دچار لک بینی شدید میتوانید قرص را قطع کرده و سونوگرافی از نظر بررسی کیست انجام شود و در صورت از بین رفتن کیست به جای کلومیفن از داروی دیگری مثل لتروزول و یا مقدار پایین تر کلومیفن استفاده نمایید.

کیست بارتولن

سلام
خسته نباشید
خانوم دكتر از اینكه به سوالای ما خانومها جواب میدین ممنونم والبته من بار اوله كه اینجا سر میزنم.
خانوم دكتر من تازه یه ماه ازدواج كردم و حدود یه سال و نیم هستش كه كیست بارتولن دارم متاسفانه.بعضی اوقات خیلی عصبیم میكنه موقع سكس هم نمیتونم تمركز داشته باشم كه قكر میكنم علتش اینه نمیتونم حس حوب بگیرم از سكس.حدود سه الی چهار سال هم نمیخوام باردار شم و از قرص ال دی یا روكین استقاده میكنم.میخواستم بدونم ایا قرص و كیست بعدا برام مشكل نازایی نیاره من عاشق اینم كه مامان شم ایشالله،لطفا منو كامل راهنمایی كنین.ممنون میشم.
مهسا 22 ساله
سلام عزیرم.کیست بارتولن که در قسمت ورودی واژن قرار گرفته است بهتر است با جراحی خارج شود چون ممکن است در آینده تبدیل به آبسه یا توده چرکی بارتولن شود.در مورد مصرف قرص جلوگیری از بارداری میتوانید از قرصهای ضعیف مثل روکین-مارولون در صورتی که فشار خون-چربی و قند بالا ندارید و لاغر هستید تا 30 یا حداکثر 35 سالگی استفاده نمایید.

کیست آندومتریوز

سلام خانم دکتر
ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدین
خانمی هستم 24 ساله 5 ساله که ازدواج کردم از 6 ماه پیش برای بارداری اقدام کردیم اما باردار نشدم بعد از مراجعه به متخصص و انجام سونوگرافی متوجه بیماری اندومتریوز و کیست شکلاتی شدم با توجه به اینکه پریودام منظمه و ازمایش هورمونیم نرمال بود دکتر زنان احتمال میدن کیست شکلاتی نباشه و بهم قرص hd دادن نظر شما چیه باید چیکار کنم؟ باید عمل لاپاراسکوپی انجام بدم؟
سلام عزیزم.باید آزمایش CA125 و سونوگرافی واژِنال انجام شود و در صورت شک به کیست شکلاتی(آندومتریوز) و پایدار ماندن کیست لاپاروسکوپی و برداشتن کیست شکلاتی انجام شود تا شانس حاملگی حداقل تا 6ماه بعد از آن افزایش میابد.

کیست بارتولن

سلام خانم دکتر ممنون از این همه مهربونیتون. 27 سالمه 2ماه پیش با مراجعه به دکتر گفتن کیست بارتولن دارم.بهم کپسول کلیندا مایسین150 وکلوکساسیلین500 داد.بعد یکماه استفاده و قطع دارو دوباره بزرگ شد1.جز عمل درمانی نداره؟2اگه دیرعمل کنم خطرناکه؟3امکان بازگشت داره؟4چیکارکنم دیگه برنگرده؟
ببخشید عذز میخوام تماس باماپرشده بود.
توروخدا جوابمو بدین.خواهش میکنم؟؟؟؟؟؟
..................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.درمان قاطع آن جراحی است و بدون جراحی احتمال عود بسیار بالاست.خطر تبدیل شدن به بدخیمی ندارد و فقط آزاردهنده است

رجتگی در کناره های واژن

سلام خانم دکتر خسته نباشید
یه چیزی شبیه تیله ی کوچک کنار آلت من(واژن) درومده.خواهش میکنم جوابمو بدین بدونم چیه آیا خطری داره؟راه درمان چی؟تورو خدا جوابمو بدین
.................................................................................................................................................................
سلام.باید معاینه شوید ولی شایع ترین علت ایجاد برجتگی در کناره های واژن کیست و یا آبسه بارتولن میباشد که نیاز به درمان دارد

بارداری و نازایی

با عرض سلام قبلا در مورد پلی کیستیک بودن تخمدانم و مصرف داروهای لتروزول و متوفورمین و حامله نشدنم از شما سوال کردم بی نهایت متشکرم ازپاسخ شما الان هفت روز ازپریود ماهیانه ام میگذرد برای حامله شدن دو بار نزدیکی داشتم هر دوبار بعد از نزذیکی ترشحات زیاد قهوه ای داشتم آیا مشکلی وجود دارد در ضمن تخمدان سمت راستم درد زیادی دارد آیا علامت آزاد شدن تخمک است با چیز دیگر؟ و سوال دیگری که از حضورتان داشتم این است که دکتر برای باردار شدنم قرص ویتامین ای برای من و همسرم تجویز نموده علت ان چیست. متشکرم
..................................................................................................................................................................
سلام.باید معاینه و از نظر عفونت و زخم احتمالی رحم چک شوید.

کیست

سلام خانم دکتر،خسته نباشید. ظرفیت صندوق پیام می نویسه تکمیل است، چطور سوال بپرسم؟یك سوال داشتم خواهرم قصد بارداری داشته حدود3ماه است كه قرص دزوسبتیو قطع كرده متاسفانه یك هفته است كه آپاندیسشو عمل كرده ومتوجه شده كه بعد ازقطع قرص دوباره كیست درأورده2.3 میلیمتر میخواستم بدونم بعداز چه مدت میتونه بارداربشه باتوجه به این كه عمل كرده وبرای كیستش جیكاركنه ممنون میشم راهنمایی كنیدو خودم هر21روز بریود میشم دیروز برای اطمینان رفتم سونوگرافی شكمی و لكن كردم كیستی ندارم من باید 10روز دیكه بریود بشم اما امروز شدم ممكنه به خاطر فشار دستكاه سونوگرافی باشه؟در ضمن من 1ماه قبل بیش شما معاینه شدم ومشكلی نداشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
..................................................................................................................................................................
سلام عزیزم.ظرفیت صندوق پیام ها 200 عدد میباشد و این در حالی است که روزانه بین 50-70 سوال فرستاده میشود و من فقط میتونم به تعداد بسیار محدودش جواب بدم.
فولیکول بالای 3 سانتی متر یا بیشتر کیست محسوب نمیشود و اگر کیست ساده باشد نیازی به جلوگیری نیست و بعد از تموم شدن پریود سونوگرافی مجدد دهید. با درصد بالایی خودبخود برطرف میشود

کیست آندومتریوز

سلام خسته نباشید من 26سالم 6سال پیش بعلت داشتن آندومتریوز جراحی شدم 2سال بعد از عمل دانازول خوردم بعد از 3سال دوباره کیست داشتم چون با دارو رفع نشد باز جراحی شدم تااینکه 2ماه بعداز عمل حامله شدم دخترم الان 3سالشه متاسفانه باز کیست دارم بمحض اینکه ازشیر گرفتمش کیستم عود کرد باید برا بار سوم برم عمل خانم دکتر هیچ راه درمانی وجود نداره تا من از شر کیست راحت بشم؟دیگه واقعآ خسته شدم 10سال تمومه داروی هورمونی میخورم بدون ذره ای تاثیر!!!!!!!!باتشکر.
......................................................................................................................
سلام عزیزم.کیستهای آندومتریوز(آندومتریوما)هیچ درمانی جز جراحی ندارد.بنابراین باید جراحی کنید و بلافاصله داروهای تحریک کننده تخمک گذاری دریافت کنید و اگر تمایلی به حاملگی ندارید باید روی درمان آندومتریوز مثل قرص های جلوگیری از حاملگ بمانید

کیست جنین

با سلام و خسته نباشید
لظفا به سوال پاسخ دهید
خانم دکتر عزیز:
باردار هستم در هفته ای 17 سونو گرفتم و در سونو یک کیست 2 میلی متری در سر جنین یافت شده و همه حرکات و فهالیت های دیگر اندامهای جنین کاملا طبیعی است آیا این کیست جذب میشود و یا اینکه بزرگتر میشود.؟
.......................................................................................................................
سلام عزیزم.باید به طور منظم سونوگرافی انجام دهید.بیشتر این کیست ها جذب میشوند

اندومتریوز

باسلام نمی دونم اگه اینجا نبود من چیکار می کردم . خانم دکتر من 20سالمه و مجرد از شهریور متوجه اندومتریوز در تخمدان راست (3 سانتی ) شدم . 24 اذر لاپارا انجام دادم . الان هم ال دی مصرف می کنم . با یه دکتر دیگه از طریق اینتر مشاوره کردم به من فرمودن سریعا باردار شو. من چند بار عرض کردم که مجردم ولی ... حالا سوال من تورو خدا شما بگید احتمال نازایی دارم ؟ اگه من حالا حالاها تا 5 سال نخوام ازدواج کنم یعنی باید قید بچه رو بزنم ؟ سلول بنیادی تا چه حدی می تونه موثر باشه اگه سریعا اقدام کنم و تو بانک خون نگه داری کنم ؟ امیدم اول خدا و بعد جواب شما ... ممنون
......................................................................................................................
سلام عزیزم.حتما براید مصرف قرص را ادامه دهید و کنترل سونوگرافی داشته باشید.شما میتونید تخمک فیریز شده نگه دارید البته در اندومتریوز میتواند مشکلات دیگری مثل چسبندگی به وجود بیاید

کیست اندومتریوز

باسلام خدمت خانم دکتر
من چهار سال پیش بالاپروسکپی یک کیست در اوردم چهار ماه پیش سونو رفتم که یک کیست کوچک داشتم چون به دکتر گفته بودم قصد بارداری دارم برای درمان دارویی نداد وفقط مدروکسی پروژسترون دادبرای لکه بینی که زیاد داشتم
یک ماه پیش درد شدید گرفتم وبستری شدم دکتر بیمارستان گفت که کیست اندومتریوز با 6 سانت قطر در لوله سمت راستم هست و پشت تخمدانم هم چسبندگی دیده می شود.
ایشان عمل راترجیح ندادند چون احتمال چسبندگی می دادند والان من روزی یک کپسول دانازول می خورم و ده روز بعد از شروع پریود به مدت ده روز روزی سه قرص مدروکسی پروژسترن500 می خورم.
آیا این کیست با داروهایی که من می خورم درمان می شه؟آیا مشکل چسبندگی پشت تخمدان خطر ناکه؟
متشکرم
.....................................................................................................................
سلام عزیزم.آندرومتریوما(کیست شکلاتی آندرومتریوزیس) درمانی جز جراحی ندارد و با دارو از بین نمیرود.باید مجددا جراحی شوید

 
  • تعداد صفحات :2
  • 1  
  • 2  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان