تبلیغات
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی - مطالب ابر سعادت آباد
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

کیست

سلام من اردیبهشت ماه سونوگرافی کردم و در تخمدان راستم کیست پاواریون دیده شد که حدودا 3 سانتیمتر بود دکتر زنان به من قرص دوفاستون تجویز کرد که از شب 15 پریود به مدت 10 شب هر شب 2 تا خوردم اما بیشتر از 2 هفته س که از تموم شدن قرصا گذشته و هنوز پریود نشدم دوباره دکتر رفتم ایشون گفتن تخمدانت خوابه و ضعیف شده و قرص استرومارین دادن به همراه مدروکسی پروژسترون ولی هنوز شروع به خوردن نکردم و میترسم بخورم میخواستم نظر شما رو بدونم چون مادرم دچار سرطان سینه شده بودن و خدا رو شکر الان خوب هستن و تحت نظر برای همین از خوردن قرصها میترسم لازم به ذکره تا قبل از خوردن قرص دوفاستون پریود من مرتب بوده و هر ماه سر 26 روز پریود میشدم
سلام عزیزم.بهتر است با توجه به سابقه خانوادگی از خوردن قرص های هورمونی پرهیز نمایید کیست پاراوارین نیازی به درمان هورمونی ندارد احتمالا تاخیر پریود شما ناشی از عدم تخمک گذاری است اگر بعد از قطع دوفاستون حتی 1رگه خون نیز پیدا کرده اید آن را به حساب پریود بگذارید بهتر است سونوگرافی تکرار شود

لابیاپلاستی

سلام خانم دکتر خسته نباشین
من واسه عمل لابیاپلاستی و تنگ کردن واژن میخواستم از شهرستات خدمتتون برسم ولی چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین تا با اطمینان خاطر این عمل رو انجام بدم
میخواستم بپرسم این دو عمل همزمان باهم انجام میشن؟و اینکه جای بخیه ها بصورت دندونه و قاچ قاچ روی لابیا مینور باقی میمونه یا نه؟
و اینکه اگه من همراه نداشته باشم مشکلی پیش میاد؟
سلام عزیزم.بله این دو عمل را به طور شایع با هم انجام میدهم.بخیه ها با نخ جذبی بسیار ظریف و قابل جذب اصطلاحا لیزری به صورت زیر جلدی و پلاستیک و سطح آن کاملا صاف بوده و به هیچ وجه نامنظم نمیشود و بعد از ۴۰ روز با استفاده از پمادی که برای جلوگیری از جای اسکار استفاده میشود جای آن به هیچ وجه دیده نمیشود در ضمن قسمت پوست شل شده و تیره بالا و اطراف کلیتوریس نیز جراحی میشود و تمامی نواحی تیره و بلند لابیا برداشته شده و بعد از ۲-۳ ماه به هیچ وجه امکان تشخیص جراحی وجود ندارد و کاملا طبیعی به نظر خواهد رسید.با منشی جهت عمل هماهنگ نمایید میتوانید با هماهنگی قبلی ۴شنبه برای ویزیت مراجعه نموده و ۵شنبه صبح جراحی شده و ۶ساعت پس از عمل مرخص شوید.بودن همراه الزامی نیست

پرولاکتین بالا

سلام خانم دکتر عزیز
از وقتی که واسه سوالات بیماران میذارید ممنونم
پرولاکتین 630 micIU/ml بالا هستش؟
چه اقداماتی لازمه؟
29 سال دارم و قصد بارداری دارم
سیکل های ماهانه تقریبا منظم دارم فقط همیشه قبل از شروع خون ریزی 2 روز لکه بینی دارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام عزیزم.بله حتما باید آزمایش تیرویید نیز انجام دهید و چون تمایل به بارداری دارید باید از داروهایی مثل بروموکریپتین برای پایین آوردن سطح پرولاکتین و ایجاد تخمک گذاری کمک بگیرید

خونریزی شدید

سلام.وقت بخیر.ممنون از لطف شما.ببخشیدخانم دکتردخترم ۱۸ سال داره .همیشه خونریزی شدید داره موقع پریود خیلی بی حال میشه البته لاغرهم هست .بدنش خیلی مو داره کل بدنش .دکتربردم ازمایس کامل انجام دادسونو گرافی هم کردن گفتن مشکلی نداره.امسال کنکور داره بازمان پریودش یکی هست میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید چ قرصی واز چ زمانی شروع کنم ک این ماه دورتر پریودبشه الان روز دومش هست ب خاطر استرسی ک داره دوبار دراین ماه ب فاصله ی دوهفته پریود شده.لطفا خواهش میکنم راهنمایی کنید .همیشه صبح امتحان حالت تهوع شدید میگیره و معذرت میخوام بالا میاره .ممنون موفق باشید
سلام عزیزم.بهتر است قرص مارولین از سومین روز شروع پریود مصرف نماید و نیم ساعت قبل از مصرف قرص دمیترون برای جلوگیری از تهوع احتمالی استفاده نماید در صورت تهوع شدید میتواند قرص دمیترون را صبح و ظهر و شب قبل از غذا استفاده نماید و موقع پریود شدید از قرص مفنامیک اسید هر 6ساعت 1عدد و ترانسید صبح و ظهر و شب استفاده نماید

تخمدان پلی کیستیک

سلام خانم دکتر من 21سالمه و یک سالونیمه ک ازدواج کردم 2-3سال هم هستش ک مشکل تخمدان پلی کیستیک دارم ازهمون موقع سیپروترون برام تجویزشد چون قصدبارداری دارم 6ماهه ک دیگه سیپروترون روقطع کردم وهنوزم باردارنشدم امروزسونودادم اندازه کیست هام بزرگ شده واکوی رحمم نسبتا هتروژن واسترومای تخمدان هام هم اکوژن .
میشه راهنماییم کنید.
به نظرشما مارولین زودترجواب میده یادیان
سلام عزیزم.باید آزمایشات هورمونی به خصوص تیرویید و پرولاکتین انجام شود و در صورت نرمال بودن آنها از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری مثل کلومیفن استفاده نمایید.

پریود نامنظم


سلام خواهش میکنم ازتون جوابم رو بدین.دختر 20ساله هستم مجرد.تقریبا 6ماهه که پریود نشدم البته قبلا هم نامنظم بود اما آخرین باری که شدم لکه های قهوه ای رنگ بود وخونریزی طبیعی نبود.قدم 160.وزنم 67قبلا که دکتر رفتم بهم گفت باید وزنتو کم کنی وبهم متفورمین تجویز کرد قبلا که ورزش میکردم بعد 1یادوهفته پریود میشدم الان 3ماهه ورزش میکنم وزنمم کم شده( البته شکم دارم وقسمت ران پام موی زائد) اما هنوز پریود نشدم.میخواستم ببینم اگه دارو برای تنظیم هورمون بخورم عوارض چاقی وموهای زائد درقسمت صورت به همراه خودش میاره یانه؟؟؟البته آزمایش مخصوص هورمون fshوLhرو هم دادم اما ناشتا نبودم 6تا7دونه پسته خوردم میخواستم ببینم تاثیری روی آزمایشم داره یانه ممنون میشم اگه جوابم رو بدین.
سلام عزیزم.باید آزمایشات هورمونی و سونوگرافی انجام دهید و اگر هورمون های جنسی مردانه بالا بود نیاز به درمان هورمونی دارید بعد از 3ماه درمان میتوانید از لیزر موهای زائد کمک بگیرید برای تنظیم پریود هر 40 روز یکبار 10 روز روزی 2عدد پروژسترون مصرف نمایید

سقط

سلام خانم دکتر ببخشید یه سوال دارم....
من یک بار ازدواج ناموفق داشتم ک در ازدواج اولم وقتی باردار بودم به دلیل کتک کاری های همسرم که 4 ماهه بارداربودم از حال رفتم و بعد مراجعه به بیمارستان گفتند بچه ضربان قلب ندارهو تو بیمارستان گفتند باید سقط کنم سقط انجام دادم.میخواستم بپرسم ک من هنوز یک ماه نشده ک ازدواج مجدد انجام دادم با توجه به این که همسرم هم قبلا یک بار ازدواج ناموفق داشته و من هم سقط انجام دادم مشکلی برای بارداری نیست؟یا به پزشک مراجعه کنیم؟ در ضمن همسرم و خانوادش از این موضوع اطلاع دارند و هیچ مشکلی برای بیان کردنش ندارم فقط میخوام بدونم مشکلی نیست؟ یا به دکتر مراجعه کنیم؟
خودم سه سال میشه ک طلاق گرفتم و همسرم هم یک ماه هست ک طلاق داده ولی 3 سال بوده ک به دلیل اختلافشون جدا از هم زندگی می کردند.خودم 27 سال سن دارم و همسرم 30 سال
خانم دکتر خواهش می کنم جواب بدید.
سلام عزیزم.بله باید شما و همسرتان آزمایشات کنترل قبل از بارداری انجام دهید و در صورت نرمال بودن اقدام به بارداری نمایید و حتما به خصوص از نظر آزمایش تیرویید چک شوید

کیست تخمدان

سلام خانم دکترخسته نلاشید ...من ماه پیش به دلیل عقب افتادن پریودم سونوگرافی رفتم همه چیزنرمال بود غیراینکه یه کیست باجدارضخیم وسپتاسیون داخلی به ابعاد25.22میلی متردرتخمدان چپ مشاهده شد ..پزشک زنان برام ازمایش های
esr1h.esr2h.ldh.bhcg.crp.ca125.cea.roma.he4
درخواست کردن وهمه ازمایش هانرمال بودن وگفتن اصلا جای نگرانی نیست وبهم قرص یاسمن دادن وگفتن ازروزدوم پریودی به مدت 3ماه مصرف کن مشکلت برطرف میشه نظرشما چیه؟؟ازسایت خوبتونم ممنونم
سلام عزیزم.کیست شما با توجه به اینکه زیر 30 میلیمتر است به عنوان کیست تخمدان محسوب نمیشود و بهتر است با سونوگرافی 8هفته بعد پیگیری شود.

فیبروم رحمی

سلام خدمت خانم دکتر عزیز ببخشید اینجا سوالم را می پرسم. دو سوال دارم. من 32 سالمه و مجردم امکان ازدواج برایم هنوز فراهم نشده است. 4 سال هست که فیبروم دارم واندازه ان از 39 میلی متر به61*49*61 رسیده است دکتر میگه زیر بچه دون قرار داره. وداخلش نوشته اینترمورال. بهم میگن باید جراحی کنی من مجردم ونمی خواهم مشکلی برام به وجود نیاورده. ازمایش هورمونی هم انجام دادم خوب بود amh من 93/ بوده دکتر میگه باید تخمک فریز کنی 6 ماه دیگه نازا میشی ایا این میزان برای سن من کم است. خواهش می کنم من را از نکرانی در بیارید. نظر خودتان را درمورد فیبروم و ازمایش بهم بگید.
سلام عزیزم.با توجه به سایز فیبروم و اینکه افزایش سایز پیدا کرده نیاز به جراحی دارید آزمایش AMH شما با توجه به سنتان لب مرز است و بهتر است فیریز تخمک داشته باشید ولی با 1بار آزمایش نمیتوان به درستی این مورد را تایید کرد و ازمایش باید تکرار شود.

آندومتریوز

سلام خانوم دکتر عزیز...بنده قبل ازپریودیم خارش داشتم که پماداستفاده کردم کمترشد پریودکه شدم بیست و ششم تمومشد بعدش یکم بالاترازخط سزارینم احساس درد داشتم حساس شده بود اون نقطه دست زدم دیدم یه چیز سفتی هست که خیلی درد داشت نگران شدم وسونورفتم سونو هم درازکش معلوم نکرد سزپاوایستادم سونونشون داد که تصویر یک ماس هیپواکو وهتروژن به ابعاد9mm*8به صورت سطحی در قسمت میانی انسزیون جراحی مشاهده گردید لذا آندومتریوز مطرح است و در تخمدان راست تصویر یک کیست ساده به قطر28mmمشاهده گردید...بنده زودترمراجعه کردم وبلمعاینه داخلی هم عفونت تشخیص داده شدطبق سونوهم دکتر بهم دانازول ومیکرورلین وپمادکلوتریمازول موضعی وقرصش ومیترونیدازول وسفولکساسین تجویز کردندگفتن دوماه دیگه مراجعه کنم....سوال اینه:
تاچندروز کلوتریمازول استفاده کنم؟؟
آیا منکه آمپول میکرورلین زذم پریودمیشم یانه؟
ممکنه آندمتریوزبا داروحل بشه؟؟؟درحین مصرف این داروهامیتونم برای بارداری اقدام کنم؟؟؟؟ممکنه طی بارداری آندمتریوز بره؟؟؟یه بچه دارم چون میترسم مشکلم عودکنه ونتونم بچه دارشم...درضمن بنده همانژیوم کبدی هم دارم اصلاقرص ال دی مصرف نکردم فقط یکی دوبار برای کیستم استفاده کردم چون پروژسترون داره.ببخشید طولانی شد.
سلام عزیزم.کلوتریمازول را 7 روز استفاده نماید.بعد از زدن آمپول میکرورلین معمولا پریود یا قطع میشود یا نامنظم. چون آندومتروز شما کوچک است احتمالا با دارو برطرف میشود ولی در صورت عدم کوچک شدن باید با جراحی خارج شود.پس از قطع داروها باید اقدام به بارداری نمایید

سقط جنین


سلام خانم دکتر.من قبلا یه بار سقط در هفته 5 داشتم.الان دوباره باردارم.دکتر برام شیاف پرژسترون تا هفته 12و آسپرین بچه تا آخر بارداری تجویز کرده.چند تا سوال داشتم از محضرتون
1.با توجه به اینکه لک بینی ندارم،از اول هم نداشتم،اگر فقط قرص آسپرین به تنهایی مصرف کنم ،و مصرف شیاف را الان در هفته 8 به روزی نصف شیاف تبدیل کنم،مشکلی ایجاد میکند؟
2.آیا مصرف شیاف پروژسترون و آسپرین باید هردو باهم باشد؟(مصرف آسپرین بدون شیاف مشکل دارد؟)
3.شیاف سیکلوژیست بهتر از شیاف پروژسترون است؟
سلام عزیزم.حتما شیاف استفاده نمایید قرص آسپرین در صورتی که آزمایشات نرمال دارید میتوانید پس از 16هفتگی قطع نمایید .شیاف سیکلوژست و پروژسترون مشابه است

ریزش مو

سلام خانوم دكتر عزیز وقتتون بخیر وتشكر میكنم ازاینكه باحوصله به سؤالات باسخ میدین. خانوم دكتر من مدتیه ریزش مو دارم بیش متخصص بوست رفتم برام ازمایش هورمونی نوشتن مشخص شد هورمونdhea-sیكم بالابود ولی تستسترون وبرولاكتینم نرمال بود من كلا ازبجكی بریودای نامنظم داشتم خیلی به دكترمراجعه كردم وسونو دادم جندسال بیش ولی كیست نداشتم الان مدتیه خود به خود باورزش وبایین اوردن وزنم بریودام مرتب شده ولی همش دوروزه واسه اختلالات هورمون دكتر واسم اسبیرونولاكتون 100 تجویز كردن كه شبی نصفشو كفتن بخورم با كامباند سؤال من اینه كه تاجند وقت باید بخورم تا ریزشم قطع شه ایا خودم قرصو كامل بخورم مؤثر نیست تو قطع ریزش؟؟دركنار این داروها جه داروی دیكه ای استفاده كنم تازودتر نتیجه بده ؟؟باتشكر واحترام
سلام عزیزم.حداقل 6ماه باید مصرف کنید در ضمن از نظر کمبود فریتین یا ذخیره آهن خون ویتامین دی نیز بررسی شوید.

پرولاکتین بالا

با سلام و خسته نباشید
من در حال اقدام به بارداری هستم و 8 روز دیگه هم وقت برای عکس رنگی دارم.با توجه به اینکه پرو لاکتینم لب مرز هستش و زمانی هم که 18 ساله بودم پرو لاکتینم بالا بود ایا به نظر شما بروموکریپتین بخورم؟من فکر می کنم تهمک گذاری ندارم و دلیل باردار نشدنمم همینه....(فولیکول بالغ با قرص دارم اما ازاد نمیشه)
اگه راهنمایی کنید مقدار مصرف قرص رو ممنون میشم چون خیلی منتظر موندم .در ضمن تنبلی هم دارم....
سلام عزیزم.در صورتی که پرولاکتین شما مختصر نیز بالا باشد حتما باید قرص بروموکریپتین برای حاملگی مصرف کنید چون احتمال حاملگی بدون مصرف بروموکریپتین پایین است و حتی اگر حاملگی صورت گیرد احتمال سقط بالاست

اقدام به بارداری

سلام خانم دکتر عزیز پیش از هر چیز از اینکه وقت میگزارید و سوالات ما رو جواب میدید ازتون تشکر میکنم
من 30 ساله هستم و یک سال و دو ماهه که برای بارداری اقدام کردم این ماه دکتر
آمپول hmjبهم تجویز کرد سه روز بعد از تزریق سه تا فولیکول 22 و 24 در شمت چپ و سه فولیکول 18 و 22 در سمت راست داشتم(روز 14 سیکلم) پزشک به من گفت کیت بزارم هر وقت مثبت شد سه روز نزدیکی داشته باشم اما از همون روزی که از دکتر اومدم هر روز کیت میزارم کیتم منفی یه امروز روز 22 سیکلمه بخدا کلافه شدم نمیدونم چرا تخمکم آزاد نشده ینی این ماه هم نتیجه نمیگیرم؟ ازتون خواهش میکنم جواب سوالمو بدبد
................................................................................................................................................
سلام عزیزم.اولا کیت ها باید چک شود.بعضی کیت ها تقلبی و چینی است و قابل اطمینان نیست در ضمن ممکن است تخمک آزاد نشده باشد و در نتیجه کیت مثبت نخواهد شد و احتمال بارداری در این صورت وجود نخواهد داشت

کیست آندومتریوز

با سلام متاهلم23سالمه یک سالو4ماه ازدواج کردم 3,4سال کیست اندومتریوما دارم هم تخمدان چپ هم راست تشخیص چند تا دکتر و اینکه میخوام اقدام ب بارداری کنم منو گیج کرده ی دکتر بهم گفت6ماه اقدام کن باردار نشدی بیا لاپاراسکوپی یکنفر گفت مستقیم بیا لاپاراسکوپی و دکتر بعدی گفت برو عکس رنگی ازرحم بنداز اگر لوله هات درگیر باشن باردار نمیشی و باید ای یو دی یا ی همچین چیزی بشی و من ماه بعد قصد اقدام دارم و اصلا نمیدونم چ اتفاقی قرار بیفته نظر شما چیه?
سلام عزیزم.اگر کیست آندومتریوز شما(آندومتریوما)زیر 3سانت است میتوانید اقدام به بارداری کرده و اگر بعد از چند ماه پاسخ نگرفتید جهت لاپاروسکوپی مراجعه نمایید ولی اگر 3سانت یا بالاتر است در وهله اول جهت لاپاروسکوپی مراجعه نمایید چون بدون درمان آن حامله نخواهید شد.

 
  • تعداد صفحات :2
  • 1  
  • 2  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان