تبلیغات
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی - مطالب ابر متخصص زنان
متخصص زنان و زایمان - دکتر رویا امدادی

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبسایت

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

پریود نامنظم

سلام خانم دكتر
خسته نباشید و تشكر بابت وقتی كه میگذارید و به سوالهای ما جواب میدید امیدوارم همیشه موفق باشید
خانم دكتر من تعریف شما رو زیاد شنیدم ولی از قبل به دكتری مراجعه كرده بودم و با توجه به پرید نا منظمی كه داشتم (حدودا هر ٣٥ روز یكبار) از جواب آزمایش خون من متوجه شدن pco هستم و به من قرص دوفاستون رو از شب ٢٠ تا ٢٥ قاعدگی هر شب دو تا با هم دادن و ١٠٠ عدد قرص مكمل شبی یك عدد كه ١٠٠ تا رو شبی یكی خوردم ولی هنوز شروع به خوردن دوفاستون نكردم چرا كه از عوارض زیاد آن خیلی میترسم ولی یكماه قبل از شروع قرص مكمل ١٠٠ عددی و تا الان كه حدود ٤ ماه میگذرد قاعدگی من هر ٢٨ تا ٣١ روز اتفاق افتاده
مبخواستم ببینم آیا نیازی به خوردن دوفاستون هست یا باید صبر كنم ببینم قاعدگی ام به همین شكل ادامه پیدا میكنه یا خیر؟
ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدید چون شروع قرص دوفاستون رو از ٢٨ بهمن ماه باید شروع كنم اگر كه شما تایید كنید خانم دكتر
سپاس از محبتتون
سلام عزیزم.با توجه به فاصله قاعدگی های شما که تقریبا منظم است نیازی به مصرف دوفاستون نمیباشد

نازایی

باعرض سلام خدمت خانم دکتر.من حدود دوساله نازایی دارم بواسطه اندومتریوزشدیدکه طی لاپاراسکوپی انجام شده دکترم گفت که رحم و روده ها و تخمدانهام شدیدا بهم چسبیدن .الان در سیکل ای وی اف هستم.مردادماه پانکچرشدم جنینهام فریزشدن.اما خانم دکتردرهردوره انتقال جنین که شروع به خوردن استرادیول میکنم شدیدا لک بینی پیدا میکنم وسیکل دوبارکنسل شده تا الان.دکترم گفتن که شاید پولیپ دارم وبایدبررسی بشم.میخواستم ازشما بپرسم که علتش چی میتونه باشه؟ خیلی ممنون ازشما ومطالب عالیتون
سلام عزیزم.بهتر است برای بررسی از نظر پلیپ هیستروسکوپی شوید و داخل رحم شما دیده شود

فیبروم

سلام وقت بخیر
‎ابعاد رحم ۸۷*۴۲*۴۷
موقعیت نرمال
اکوپترن:هتروژن -فیبروماتوز
آندومتر:اکوژن-۱۳
تخمدان راست۴۲*۳۸ تصویر یک کانون کیستیک با نمای هموراژیک به ابعاد ۴۲*۲۸رویت شد.
تخمدان چپ:۳۶*۲۳
توضیحات :تصویر. فیبروم ها به شرح زیر در رحم رویت شد
فیبروم ساب سروزال دربالای فوندوس به ابعاد۱۶*۱۳
فیبروم ساب موکوزال در دیواره خلفی رحم به ابعاد ۱۶*۱۴ و با اثر فشاری بر آندومتر
درسونوگرافی۴D انجام شده:رحم نمای طبیعی داشته و علایمی به نفع آنرمالی های رحمی مثل رحم سسپوم دارویا Bicorn رویت نشد
فیبروم دیواره خلفی دارای اثر فشاری ۸۰%بر اندومتر می باشد.
این شرح سونوگرافی من هست خواستم ببینم از لحاط بارداری چقدر شانس دارم
دکترم خیلی ترسوند منو گفت سریعتر باید جراحی بشی عملت هم خیلی سخته عوارض چسبندگی داره
خانم دکتر یعنی بعد. از جراحی احتمال بارداری ندارم؟
ممنون از پاسخگوییتون
سلام عزیزم.به علت محل قرارگیری فیبروم ساب موکوزال چون روی آستر داخلی رحم قرار گرفته است اگر ساک حاملگی در آن محل قرار گیرد شانس سقط بالاست به علاوه خود این نوع فیبروم باعث خونریزی شدید زمان پریود میشود و در صورت وجود این مسایل نیاز به جراحی دارید شانس باردار شدن را نیز کاهش میدهد بعد از جراحی احتمال بارداری افزایش یافته و احتمال سقط برای شما کاهش میابد

جلوگیری از بارداری

سلام خانوم دكتر اولا خیلی متشكرم بخاطر حس دلسوزی و مسئولیت پذیریتون ،دوما سئوالی دارم : من ٤٠ سالمه ،تا الان با كاندوم جلوگیری میكردم ولی میخواستم بدونم موقع نزدیكی اگر بخواییم كه مایع منی مرد در بدن من تخلیه بشه :
اولا بهترین تایم برای این نوع نزدیكی كه كمترین ریسك رو برای بارداری داشته باشه برای یه خانوم چه زمانیه؟،چندروز قبل پریود؟یا چندروز بعدش؟
وبرای اینكه درصد ریسك رو پایین بیارم یك یا چند دارو اعم از قرص یا امپول وغیره قوی و مطمئن بمن لطفا معرفی كنید واینكه ایرانیش بهتره یا خارجیش و مال كدوم داروسازی بهتره و نحوه مصرفش رو هم لطفا بگید، واینكه ایا نتیجه ش صددرصد مطمئنه یا اینكه حتا دارو هم درصدی ریسك داره؟پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم.
سلام عزیزم.روش هایی که زمانهای بیخطر برای نزدیکی محافظت نشده با کاندوم ذکر میکند فقط برای فاصله اندازی بین بچه هاست و درصدخطای آنها بالاست بهترین روش برای انجام این کار استفاده از آی یو دی و یا قرص جلوگیری است که دیگر نیازی به استفاده از کاندوم ندارد با توجه به سن شما استفاده از قرص جلوگیری توصیه نمیشود ولی استفاده از آی یو دی بسیار مطلوب است اگر حجم خونریزی شما زیاد نیست میتوانید از آی یو دی های فرانسوی که حاوی مس نقره و طلا میباشد استفاده نمایید و اگر خونریزی شما زیاد است از آی یو دی های آلمانی(میرنا) که به طور موضعی در رحم هورمون پروژسترون آزاد میکند و باعث کاهش حجم خونریزی میشود استفاده نمایید

آندومتریوز

سلام خدمت خانم دکتر عزیز.خانم دکتر من سال 92 پیش دکتر البرزی شیراز عمل لاپراسکوپی انجام دادم به خاطر داشتن اندومتریوز دو طرفه که داشتم از اون سال تا حالا قرص مصرف میکردم و چند ماه یکبار ازمایش انجام میدادم که گفتند ذخیره تخمدانم خیلی کمه الان 4ماهه ازدواج کردم و به علت مشکلاتی که داشتم پیش دکتر دیگه رفتم و آزمایش پاپ اسمیر ماه قبل انجام دادم که گفتند رخم شدید دارم و دارو دادن بهم واژینال و قرص مترونیدازول چند دوره خودم و شوهرم خوردم ونتیجه پاپ اسمیر به خاطر خونی کا به علت زخم داشتم و گفتند زخمم عفونت کرده قرار شده یک ماه دیگه تکرار شود و واقعا من موقع انجام تست خیلی اذیت میشم و حتی موقع نزدیکی خیلی خیلی درد دارم. و اخرین آزمایش که انجام دادم tch:2.99)
prolactin:24.0
Vitamin d3:45.6
Anti mullerian hormon:1.20
و آخرین سونو دلخلی که روز دوم قایدگی انجام دادم ریپورتش این بود
Rt:4-5Afc
Lt:1Afc
خانم دکتر عز بر ممنون میشم راهنماییم کنید و اینکه من موقع پریدیم خونریزیم خیلی زیاد شده ولی خیلی زود تموم میشه ماهای قبل تا 5روز بود ولی این دوره 3روز .خیلی نگرانم ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید و من چون اخلاق دکتر خیلی تند هست و اصلا واسه مریض وفت نمیزارن و هر سری 15نفر داخل اتاقشون به ترتیب سونو میکنن و اصلا اجازه نمیدند من صحبت کنم علاوه بر اینکه دکتر البرزی تبحر خوبی دارن ولی متاسفانه واسه اخلاق تند شون نمیتونم دیگه برم خدمتشون ممنون میشم دکتر دیگه که مد نظر خودتون باشه معرفی کنید به من واسه وقت و محبتتون ممنونم
سلام عزیزم.آزمایشات شما قابل قبول است استفاده از قرص های جلوگیری باعث کاهش خونریزی میشود در صورتی که فرزندی ندارید بهتر است زودتر اقدام به بارداری نمایید با توجه به ذخیره تخمدان حتما باید از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده  نمایید

پرولاکتین بالا

با سلام و احترام
من از بیمارای مطب هستم
سالهاس پرولاکتین بالا داشتم اما الان در آزمایش مهر ۹۶ میزان اون کتر از حد نرمال بود که فرمودین دارو رو قطع کنم
خانم دکتر سیکل پریود من با توجه به ذخایر آهن پایینی که دارم طبق تشخیص شما نامنظم هست . سیکل قبلی من دوهفته بود و زمان ۱۲ روز لک بینی و فقط یک یا دو روز از اون خونریزی کم داشتم. الان ۵ آذر روز ۳۳ سیکلم هستم و پریود نشده ام با توجه به این که چند رابطه بدون پیشگیری داشتم میخواستم بدونم امکان بارداری برای من وجود دارد یا خیر و کی باید تست بدهم، ضمنا دوهفته هست که درد و حساس شدن سینه ها و کمر دردهای کوتاه دارم.ممنووونم از همه زحماتتون
سلام عزیزم.با توجه به پایین آمدن سطح پرولاکتین معمولا تخمک گذاری انجام میگیرد بنابراین احتمال بارداری وجود دارد و آزمایش بتا از نظر حاملگی انجام شود

کیست تخمدان

سلام خانوم دکتر.من ۲۷ سالمه, مجردم, چند روز پیش با درد شدیدی در سمت چپ شکمم مواجهه شدم سی تی اسکن با تزریق و سونوهای متعدد انجام شد که در آخریش نوشته: رحم با اکوی پارانشیمال یکنواخت و ابعاد طبیعی … می باشد. در نواحی جسم رحم فوندوس توده فضاگیر و میوم دیده نشد. اندومتر به حالت خطی و منظم و با ضخامت ۵/۶ م م است. تخمدان راست اکو و ابعاد نرمال است. تخمدان چپ بطور مجزا مشهود نیست.
یک ناحیه هایپواکو با ابعاد ۷۸×۱۰۰×۱۱۴ م م در قدام رحم در خط وسط دیده میشود که می تواند با منشا تخمدان چپ باشد.
دکترم میگه عمل جراحی لازمه. عملش خطرناکه؟ نمیشه با قرص برطرفش کرد. عوارض و آسیب های بعدیش چیه؟؟؟
تو رو خدا جواب بدید دارم از نگرانی میمیرم.
سلام عزیزم.آزمایش تومور مارکر CA125 ROMA HE4 انجام دهید و بر اساس جواب آنها و نمای سونوگرافی و گزارش سی تی تصمیم به جراحی گرفته شود معمولا توده های با این سایز نیازمند جراحی میباشد.عوارض عمل پارگی کیست و عفونت و خونریزی میباشد

جراحی لابیا

سلام در مورد عمل لابیا سوال داشتم آیا این عمل مشکلی برای تمایلات جنسی ایجاد میکند؟آیا عمل نیازی به بستری شدن دارد؟دوره نقاهت آن چقدر است؟آیا با بی حسی موضعی قابل انجام است؟مشکلی برای پرده ایجاد نمیکند؟برای عمل چگونه میتوانم هماهنگ کنم و وقت بگیرم؟
سلام عزیزم در عمل جراحی لابیا قسمت های بلند-تیره و گوشتی لب های کوچک برداشته میشود و پوست شل شده اطراف کلیتوریس نیز برداشته شده و حالت کاملا نرمال و شکیل میشود این عمل نیازی به بستری ندارد و سرپایی انجام میشود معمولا چند روز احتیاج به استراحت بعد از عمل دارید و با بی حسی موضعی کاملا قابل انجام است مشکلی برای پرده ایجاد نمیکند و جای آن نمیماند میتوانید با تلفن منشی 09124338660 تماس بگیرید تا آزمایشات مربوطه که شامل CBC و هپاتیت و اچ ای وی انجام داده و مراجعه نمایید تا وقت عمل داده شود
تصویر شماتیک عمل لابیا در کانال تلگرام    https://t.me/dremdadi/680

فیبروم رحمی

سلام خانوم دكتر ابتدا تشكر میكنم از وقتی كه برای بیماران میگذارید،من بیمار شما هستم و دوتا فیبروم دارم كه فرمودید نیاز به جراحی ندارم و یك پولیپ دارم كه فرمودین از طریق هیستروسكوپی بابد جراحی شوم،پریودهای من همیشه هفت روزه وحتا گاهی هشت تا ٩ روز هم هستن،سئوال من اینست كه درماه اینده سفری پیش رو دارم كه ممكن است روزهای پایانی پریودم با سفرم همزمان شود میخواستم بپرسم امكانش هست كه احازه بدم پریود شروع بشه ولی از روز مثلا ٤به بعد قرص یا دارویی مصرف كنم كه هم بی ضرر باشه و هم بلافاصله خونریزی رو قطع كنه؟واگر همچین دارویی وجود دارد اسمش و دوزش و نحوه مصرفش رو لطفا بمن بگین،و سئوال دوم اینكه چندساعت بعد از مصرف داروی موردنظر باید خونریزی من قطع شود؟ و سئوال سوم اینكه ایا بعد از قطع شدن خونریزی توسط دارو ایا میتوانم نزدیكی داشته باشم و مشكلی ایجاد نمیكند
سلام عزیزم.میتوانید از روز 4-5 اماز قرص ال دی استفاده نمایید که معمولا باعث کاهش حجم حونریزی میشود و همزمان از قرص های ترانسید هر 8ساعت یکی استفاده نمایید تا خونریزی با درصد زیادی قطع شود معمولا 24 ساعت بعد قطع میشود و نزدیکی موردی ندارد

لابیاپلاستی

سلام.ممنون از وقتی که میگذارید من 25 ساله هستم و مجرد و احساس میکنم که عدم تقارن در اندام تناسلی من وجود دارد و کاملا قسمتهای لابیای 2طرف اندازه شان و یک طرف بلندتر و تیره تر است آیا با جراحی کاملا اصلاح میشود؟نیازی به بستری دارد؟
سلام عزیزم.لابیای شما با عمل جراحی زیبایی پلاستیک قابل اصلاح بوده و قسمتهای بلند و تیره برداشته شده و با هم قرینه سازی میشود نیازی به بستری در بیمارستان ندارید و عمل جراحی به صورت سرپایی برای شما انجام میگیرد

بارداری

سلام . شب بخیر
دكتر عزیز : ٣٥ ساله هستم ٧ ماهه تصمیم به بارداری دارم ، متاسفانه نمیشم . سونو دادم تخمك گذاری مشكلی نداره ، عكس رنگی هم انداختم همه چی نرمال بود ، ازمایش پرولاكتین دادم بالا بود ( نزدیك به ٥٠ ) یك دوره كامل قرص بروموگریپتین استفاده كردم ، بعدش جلوگیری نداشتم ولی متاسفانه نتیجه مثبت نمیگیرم
به نظر شما مصرف قرص ها رو ادامه بدم ،ممنون میشم راهكار پیشنهاد شما رو بشنوم
سلام عزیزم.مصرف قرص بروموکریپتین را تا زمان بارداری ادامه دهید و به صورت کمکی میتوانید از داروهای کلومیفن و یا لتروزول نیز استفاده نمایید

لابیاپلاستی

سلام خانم دکتر از وقتی که میگذارید و مشکلات ما رو حل میکنید ممنونم.من دختر 18 ساله و مجرد هستم و از بزرگ بودن آلت تناسلی خود به خصوص قسمت بالای مجرای ادرار و تیره رنگ بودن لب های کوچک در عذاب هستم آیا جراحی مشکل مرا حل میکند آیا آسیبی به پرده بکارت من نمیزند؟برای عمل لازم است استراحت طولانی داشته باشم؟تزریق چربی هم لازم است؟آیا اینکه جراحی کردم مشخص میشود؟چگونه میتوانم برای عمل وقت بگیرم؟
................................................................................................................................................
سلام.بلندی و بزرگی و تیرگی لب های کوچک(لابیا) وتیرگی و کلفتی پوست قسمت بالای مجرای ادرار (کلیتوریس) کاملا با جراحی زیبایی لابیا قابل اصلاح است و به صورت پلاستیک جراحی میشود و پس از عمل جای جراحی دیده نمیشود و به هیچ وجه مشکلی برای پرده بکارت به وجود نمیاورد عمل به صورت سرپایی قابل انجام است و به طور متوسط حدود 1هفته استراحت پس از عمل کافی است میتوانید همزمان چربی از شکم نیز با یک سوراخ کوچک برداشته شود و به قسمت های 2طرف لابیا (لب های بزرگ)تزریق شود تا کاملا لابیا داخل رفته و از بیرون دیده نشود برای وقت جراحی میتوانید با منشی تماس بگیرید

تخمک گذاری

سلام خانم دکتر خسته نباشید .
مدت دو سال است که ازدواج کردم و ۲۷ ساله ام .۳ ماه است که اقدام به بارداری کردم . آزمایشاتم همه سالم بودم و تخمک گذاری داشتم .این ماه روز ۱۱ ام سیکل سونو رفتم یک عدد فولیکول بالغ داشتم سوالم این است که معمولا چ مدت طول میکشه تا ازفولیکول تخمک آزاد بشه و چ زمانی برای بارداری مناسب تره؟ضمن این که پریود های منظمی دارم و ۳۱ روزه هست وآزمایش اسپرم همسرم نیز موردی نداشته . وسوال دوم این که آیا راهی وجود دارد که زودتر باردار شم یا باید صبر کنم؟ ممنون از وقتی که برای ما میگذارید
سلام عزیزم.معمولا فولیکول بالغ 12-24 ساعت بعد آزاد میشود بنابراین بهتر است 1شب درمیان زمان تخمک گذاری نزدیکی داشته باشید تا شانس بارداری شما بیشتر شود حتما آزمایش اسپرم همسر نیز در صورتی که 1سال از عدم بارداری گذشت انجام دهید معمولا تا 90% طی 1سال حاملگی صورت میگیرد

پرولاکتین بالا

سلام خانم دکتر عزیز
از وقتی که واسه سوالات بیماران میذارید ممنونم
پرولاکتین 630 micIU/ml بالا هستش؟
چه اقداماتی لازمه؟
29 سال دارم و قصد بارداری دارم
سیکل های ماهانه تقریبا منظم دارم فقط همیشه قبل از شروع خون ریزی 2 روز لکه بینی دارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام عزیزم.بله حتما باید آزمایش تیرویید نیز انجام دهید و چون تمایل به بارداری دارید باید از داروهایی مثل بروموکریپتین برای پایین آوردن سطح پرولاکتین و ایجاد تخمک گذاری کمک بگیرید

تاخیر پریود

با سلام و وقت بخیر..........خانم دکتر من41 سال و مجردم. پریودام نامنظم شده بود و گاهی تا دو و سه هفته عقب میوفتاد..رفتم سونو و آزمایش گفتن فیبرم داری . قرصی دادن برای ده روز بعد از پریودی استفاده کنم که هنوز پریود نشدم...و قرص گیاهی گل مغربی دادن که هر روز استفاده می کنم..با دکتر دیگه ای مشورت کردم گفتن دو تا آمپول دادن که ترکیب کنم و اگر تا یک و دوماه پریود نشدم آمپول بزنم...
جواب سونو : رجم به ابعاد 65*95 میلی متر با حجم بیشتر از نرمال میوماتوز می باشد.دو میوم هتروژن نسبتاً بزرگ به دبامتر تقریبی 53 میلیمتر هر دو در ناحبه فوندوس مشاهده شده اند.تخمدان ها طبیعی.
سلام عزیزم.اگر  40 روز از پریود اخر شما گذشت و پریود نشدید 10روز روزی 2عدد پروژسترون به صورت دوره ای مصرف نمایید

جلوگیری از بارداری

خواهش میکنم بخوانید جواب بدید زیاد پیام گذاشتم سلام خانم دکتر خسته نباشید.ممنون از سایت و راهنمایی های خوبتون ..خانم دکتر3سال هست که عقد هستم و تو این سه سال جلوگیری طبیعی میکنیم عروسیمون هم نزدیکه ولی هنوز فکر بچه دار شدن نیستیم بعد عروسی هم،میخواستم ببینم مشکلی داره اگه یکسال دیگه اقدام به بارداری کنم؟مشکلی هم ندارم خودم نه عفونت نه چیز دیگه وپریودهامم اکثرا منظم هستن.من از این بابت میترسم که بعدا یوقت خدایی نکرده برا بارداری به مشکل بربخورم ونشه چون شنیدم جلوگیری طبیعی هم خوب نیس و رحم خشک میکنه قرص هم اصلا دوس ندارم که استفاده کنم فقط یبار در نزدیکی بی حواسی شد و مجبور به خوردن قرص اورژانسی کردم بعد اون دیگه اتفاقی نیافتاده..میشه راهنماییم کنین!؟و اینکه آیا درسته چند روز قبل پریود احتمال باراداری نیس ومشکلی نیس آیا این روشو استفاده کنیم؟ مایع منی قبل پریودم وارد رحم بشه یا نه؟ممنون خواهش میکنم جوابم بدین زیاد پیام گذاشتم
سلام عزیزم.اگر زیر 30 سال هستید میتوانید فعلا جلوگیری داشته باشید و جلوگیری طبیعی هم مشکلی ایجاد نمیکند و با توجه به پریودهای منظم حدود 90% تخمک گذاری دارید ولی اگر بالای 30سال هستید بهتر است زودتر اقدام به بارداری نمایید چون شانس بارداری به خصوص بالای 33سال کاهش میابد

پریود نامنظم

سلام خسته نباشید.سال پیش نزدیک 25روز پریود بودم وبیشتر لکه بینی بود.یعنی اول پریود شدم بعداز7روز پاک نشدم فقط لکه میدیدم.پیش دکتررفتم آزمایش نوشتن توی آزمایشم پرولاکتینم 33/5 بود که دکترگفتن بالاست.امگا3 مولتی ویتامین وکپسول ترانسید 250 وامپول ویتامین دی نوشتن بعداز چند روز پاک شدم وتقریبا پریودم منظم شد. اما امسال دوباره مث سال پیش شدم ولی نشده که برم پیش دکتر .سونوگرافی هم نرفتم.مادرم سال پیش فوت کردند ودکتر قبلی گفتن شوک واسترس باعث این موضوع شده. حالا می خوام ازتون بپرسم که باید چیکارکنم خاهشن خاهشن خاهشن جوابمو بدین .ممنون میشم.
سلام عزیزم.سونوگرافی انجام دهید در صورت نرمال بودن قرص های ال دی 2روز هر 8ساعت 1کی 2روز هر 12 ساعت 1کی و سپس شبی 1عدد از یک بسته جدید میل نمایید و قرص دمیترون نیم ساعت قبل از مصرف ال دی میل نمایید تا خونریزی کنترل شود

نازایی

سلام خانم دکتر عزیز
من 27 سالمه و چند سالی هست ک به خاطر بالا بودن هورمون dhea قرص اسپیرونولاگتون و سیپروترون کامپایند مصرف میکنم میخواستم بدونم برای اقدام بارداری چند وقت قبل باید داروهای فوق قطع گردد و با توجه به بالا بودن هورمون فوق آیا نیازی به مصرف داروهای دیگر هست ؟ سوالم دومم اینه ک من سابقه پی سی او دارم و تا دارو میخورم خوبم ولی بعد قطع دارو همه چیز به هم میخوره، من میتونم در دوران قطع دارو و اقدام برا بارداری قرص متفورمین و عرق رازیانه یا قرص ویتاگنوس بخورم ؟ تداخلی ندارن ؟ پیشنهاد شما برای بهتر شدن عملکرد تخمک گذاری چه دارویی ؟ و ممنون میشم بگین روش درمانی واسه بارداری برا کسی ک هورمون DHEA بالاست چیه ؟؟ ممنونم از شما .
سلام عزیزم.یک ماه قبل از اقدام به بارداری میتوانید داروها را قطع نموده و از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری استفاده نمایید.مصرف همزمان متفورمین کمک کننده است ممکن است نیاز به مصرف دگزامتازون نیز باشد

خودارضایی

سلام خانوم دکتر.من دختر 17 ساله هستم.که از دبستان خودارضایی میکردم چندین بار خواستم ترک کنم اما نمی تونم.تا چند وقت پیش به یه دکتر پیام دادم و گفتن که من چون زمان خودارضایی طولانی بوده باعث ناباروری شده.از وقتی که اینو بهم گفتن به شدت ناراحتم.میخواستم بدون صحت داره این حرف یا نه.و اینکه من شاید روزی سه بار خودارضایی میکنم و گاهی یه شب درمیون و حتی در زمان پریودی خودارضایی دارم باز.خواهشا کمکم کنین خیلی حالم بده
سلام عزیزم.خود ارضایی هیچ ربطی به نازایی ندارد

آمپول میکرورلین

سلام خانوم دکتر..برا آندمتریوز وقرصهای تحریک تخمک گذاری پرسیدم ازتون هنوز جواب ندادین.من ازوقت پریودم یه هفته بیشتره گذشته احتمال زیاد بدلیل مصرف میکرورلین بوده بخاطر آندمتریوزوم دکترم گفته باید حامله بشم الان من پریودنشدم چیکارکنم دکترم نیست پیش دکتر عمومی رفتم دوتا پروژسترون پنجاه داده گفته باید دوتاشوهمزمان تزریق کنم .سوالم اینه:الان بزنم دوتاشو؟؟؟؟؟پریودمیشم؟؟؟؟بعداتمام پریود تخمگ گذاری اتفاق میفته؟؟؟؟؟میخوام هرچه زودتر برای بارداری اقدام کنم که خدا بخواد حامله بشموموقع سزارین آندمتریوز هم برداشته بشه...یه بچه دارم ترسیدم آندمتریوزوم عود کنه میخوام هرچه زودتر برای بعدی اقدام کنم.راهنماییم کنید لطفا ..دکترای شهرم یا نیستن یاوقت ندارن..
سلام عزیزم.اگر شما آمپول میکرورلین تزریق کردید تخمدان شما را به وضعیت یائسگی برده و پریود نخواهید شد و از بین رفتن اثرات آمپول معمولا 3ماه طول میکشد ولی میتوان از داروهای تحریک کننده تخمک گذاری برای ایجاد تخمک گذاری کمک گرفت ولی قبل از آن باید سونوگرافی بدهید و از سایز رحم و تخمدان ها به خصوص وضعیت آندومتریوز تخمدان آگاه شوید.

آزمایش هورمونی

ببخشید در آزمایشم قسمت هورمونها زده
T.S.H. 0/9
F.S.H. 6/3
L.H. 1.8
البته زمان آزمایش دو روز قبل از اتمام پریودم بود
سونو هم در روز آخر پریود انجام دادم که نوشته
رحم با ابعاد 77ضربدر 53 سایز و اکوی نرمال دارد
ضخامت آندومتر 6.5mm است
میوم اینترمورال به دیامتر 14 mm در دیواره خلفی جسم رحم دیده میشود
تخمدان راست با ابعاد 31 ضربدر 17 و تخمدان چپ با ابعاد 24 ضربدر 15 سایز و اکپترن نرمال داشته و فاقد ضایعه فراگیر هستند.
تا حد قابل بررسی در آدنکسها ضایعه سالید یا کیستیک مشاهده نشد
مقدار مختصر مایع آزاو کولدوساک خلفی دیده میشود
سلام عزیزم.سونوگرافی مذکور نرمال است میوم 14 میلی متری نیز مشکلی ایجاد نمیکند فقط 6ماه 1بار سونوگرافی کنترل از نظر افزایش سایز فیبروم انجام دهید.

سقط جنین


سلام خانم دکتر.من قبلا یه بار سقط در هفته 5 داشتم.الان دوباره باردارم.دکتر برام شیاف پرژسترون تا هفته 12و آسپرین بچه تا آخر بارداری تجویز کرده.چند تا سوال داشتم از محضرتون
1.با توجه به اینکه لک بینی ندارم،از اول هم نداشتم،اگر فقط قرص آسپرین به تنهایی مصرف کنم ،و مصرف شیاف را الان در هفته 8 به روزی نصف شیاف تبدیل کنم،مشکلی ایجاد میکند؟
2.آیا مصرف شیاف پروژسترون و آسپرین باید هردو باهم باشد؟(مصرف آسپرین بدون شیاف مشکل دارد؟)
3.شیاف سیکلوژیست بهتر از شیاف پروژسترون است؟
سلام عزیزم.حتما شیاف استفاده نمایید قرص آسپرین در صورتی که آزمایشات نرمال دارید میتوانید پس از 16هفتگی قطع نمایید .شیاف سیکلوژست و پروژسترون مشابه است

زگیل تناسلی

سلام خانم دکتر.وقت بخیر ممنون که وقت میزارید واسه جواب به سوالات.من قبلا تو سایت واستون پیام گذاشتم.از اصفهان خدمتتون رسیدم توی مطب .کرم الدرا را تحویز کردین واسم .سه جلسه هست که یک شب در میون کرم را استفاده میکنم ولی داخل واژنم به شدت زگیلها زیاد شده اند و حتی روی لبهای کوچک و کولیتوریس هم زگیل زده و من را واقعا نگران کرده .ایا درمان سریعتری وجود داره؟و اینکه وقتی الدرا را استفاده میکنم خیلی خارش و سوزش دارم.این مدت ادرارم بشدت زرد شده و از واژنم عفونت زیاد ترشح میشه و یکبار هم عفونت ها پنیری شکل بوده.از نظر روحی شرایط بدی دارم.لطفا کمکم کنید.اگه بخوام بقیه درمان را اصفهان انجام بدم شما دکتر پوست را پیشنهاد میکنید با روش لیزر یا دکتر زنان.ممنون و مچکرم
سلام عزیزم.کرم آلدرا معمولا در مورد زگیل های کوچک موثر است اگر زگیل های شما بزرگ و زیاد است حتما باید با لیزر یا کرایوی متخصصین پوست درمان کنید

ریزش مو

سلام خانوم دكتر عزیز وقتتون بخیر وتشكر میكنم ازاینكه باحوصله به سؤالات باسخ میدین. خانوم دكتر من مدتیه ریزش مو دارم بیش متخصص بوست رفتم برام ازمایش هورمونی نوشتن مشخص شد هورمونdhea-sیكم بالابود ولی تستسترون وبرولاكتینم نرمال بود من كلا ازبجكی بریودای نامنظم داشتم خیلی به دكترمراجعه كردم وسونو دادم جندسال بیش ولی كیست نداشتم الان مدتیه خود به خود باورزش وبایین اوردن وزنم بریودام مرتب شده ولی همش دوروزه واسه اختلالات هورمون دكتر واسم اسبیرونولاكتون 100 تجویز كردن كه شبی نصفشو كفتن بخورم با كامباند سؤال من اینه كه تاجند وقت باید بخورم تا ریزشم قطع شه ایا خودم قرصو كامل بخورم مؤثر نیست تو قطع ریزش؟؟دركنار این داروها جه داروی دیكه ای استفاده كنم تازودتر نتیجه بده ؟؟باتشكر واحترام
سلام عزیزم.حداقل 6ماه باید مصرف کنید در ضمن از نظر کمبود فریتین یا ذخیره آهن خون ویتامین دی نیز بررسی شوید.

هورمون های جنسی مردانه

سلام خانم دکتر عزیز.هرمون های من دچار مشکل شدن.تیروئید کم کار_میزان پروژسترون پایین_تستوسترون بالا.قصد بارداری دارم.یک ما کلومیفن خوردم روزی 1عدد از شب 3تا7جواب نداد.ماه بعد شبی 2تا شد ک فولیکولها 24_26_30_33شدن دوتا آمپول زدم ک آزاد بشن ولی ماه دوم هم بارداری صورت نگرفت.ماه سوم دکتر نرفتم و سونو هم انجام ندادم و روزی 1عدد کلومیفن خوردم ک با تاخیر 14روزه پریودی روبرو شدم..دلیل این تاخیر چی بوده?و آیا میشه همزمان با اقدام برای بارداری با مصرف دارو میزان هرمون های تستوسترون و پروژسترون رو تنظیم کرد? و اینکه بازم میتونم کلومیفن مصرف کنم?
سلام عزیزم.با توجه به بالا بودن تستسترون باید آزمایشات کامل هورمون های جنسی مردانه مثل دهیدروتستسترون انجام دهید و با مصرف دارو سطح تستسترون باید کاهش یابد به پزشک مراجعه نمایید و خودسرانه اقدام به مصرف کلومید نکنید

پرولاکتین بالا

با سلام و خسته نباشید
من در حال اقدام به بارداری هستم و 8 روز دیگه هم وقت برای عکس رنگی دارم.با توجه به اینکه پرو لاکتینم لب مرز هستش و زمانی هم که 18 ساله بودم پرو لاکتینم بالا بود ایا به نظر شما بروموکریپتین بخورم؟من فکر می کنم تهمک گذاری ندارم و دلیل باردار نشدنمم همینه....(فولیکول بالغ با قرص دارم اما ازاد نمیشه)
اگه راهنمایی کنید مقدار مصرف قرص رو ممنون میشم چون خیلی منتظر موندم .در ضمن تنبلی هم دارم....
سلام عزیزم.در صورتی که پرولاکتین شما مختصر نیز بالا باشد حتما باید قرص بروموکریپتین برای حاملگی مصرف کنید چون احتمال حاملگی بدون مصرف بروموکریپتین پایین است و حتی اگر حاملگی صورت گیرد احتمال سقط بالاست

سونوگرافی واژینال

با سلام خدمت خانم دکتر عزیزم
خانم دکتر من هفته 14 باردار هستم و هیچ مشکلی هم ندارم و غربالگری هم دادم و همه چیزم خوبه.
ولی دکترم برای هفته 16 و 18 برای اندازه گیری طول سرویکس برام سونوگرافی واژینال نوشته.
میخواستم بدونم آیا لازمه که بدم؟ خطری داره برای خودم و بچه یا نه؟
یا راهه دیگه ای هست که واژینال سونو نکنم؟؟؟
خیلیی ممنون دکتر جان
سلام عزیزم.سونوی واژینال هیچ خطری برای بارداری ایجاد نمیکند

عمل لابیاپلاستی

سلام خانوم دکتر خسته نباشید
من دختر هفده ساله ای هستم که لبه های داخلی واژنم نامتقارن هستن و یکیش زخیمتر و تیره تره و همچینین کلیتوروس هم خیلی کشیده و بیرون زده است. چندسال پیش هم پیش دکتر رفتم که گفت مشکلی نیست و با یه عمل درست میشه. اما من خیلی میترسم که در اینده برا ازدواجم برام مشکل بشه و اینکه اگه عمل انجام ندم ایا مشکل برام پیش میاد توی ازدواجم؟ ؟؟ واگه بخوام عملش انجام بدم چجوریه؟ ؟ و چه شرایطی داره؟؟ لطفا جوابم بدین خیلی این مشکل باعث عذابم شده.و اینکه خواهش میکنم توی کانال تلگرامتون جواب بدین خیلی ممنونم ازتون
سلام عزیزم.لب های داخلی یا لابیا ضخیم و تیره و کلفت را میتوان با جراحی زیبایی مشابه پره های بینی بردارید و قسمت های کلفت بالای کلیتوریس نیز با جراحی کاملا قابل اصلاح است و این عمل هیپ ربطی به پرده شما ندارد و افراد مجرد زیادی مراجعه میکنند و توسط اینجانب جراحی میشوند و 2ماه بعد از عمل حتی جای آن نیز قابل تشخیص نیست

کیست بارتولن

سلام عزیزم, من دو سه سال پیش کیست بارتلون داشتم و خیلی بزرگ شده بود, دیگه دکترم مجبور شد کامل درارش, سعی کن تا کوچیکه درمانش کنی, تازگیا دوباره اون سمتش اود کرده و عمل کردم و تخلیه کردم اما باز اود کرد, رفتم پیش ی دکتر دیگه و به من قرص واژینال پروواژ private رو پیشنهاد کرد, استفاده کردم و خوب شدم ولی از اونجایی ک مجرای بارتلونم تنگه هی اود میکنه مجبورم بازم اون قرص رو استفاده کنم, دکترم گفت نیازی نیست بدی داخل, فقط همین ابتدای الت تناسلی بذارش, اگر خواستیاستفاده کن
سلام عزیزم.کیست بارتولن اگر قسمت کوچکی از آن باقی بماند مجددا عود خواهد کرد و در صورتی که کیست عفونت کرده و تبدیل به آبسه شود در آن صورت آبسه بارتولن نیز احتمال عود مجدد را دارد و در آن صورت به جای برداشتن غده باید عمل مارسوپیلیزاسیون (ایجاد مجرای کاذب به جای مجرای واقعی قبلی)که ترشحات غده بارتولن از آن خارج شود

پریود نامنظم

باسلام-من 46سال سن دارم سال گذشته بهمن ماه برای دو ماه پریود نشدم ووقتی دکتر رفتم برام مدوکسی نوشت که بعدش دوبار پشت سرهم پریود شدم-پس از ان استفاده نکردم که تقریبا دوماه پریود نشدم و بعدش که مدوکسی پروژسترون را هم یک هفته استفاده کردم موثر نبود و دکتردیگه ای رفتم که آزمایش نوشت ونشون داد که یائسه شده ام ولی بعد از یک ماه ونیم بدون مصرف هردارویی دوماه پشت سر هم
پریود شدم والان مدت 1.5 ماه است پریود نشده ام چه کنم؟الان هم هیچ دارویی مصرف نمیکنم چون میترسم عوارض داشته باشند.در ضمن چون فقط یک بچه دارم دوست داشتم بچه دارشم-آیا ممکنه نتایج آزمایش اشتباه باشد؟لطفا راهنماییم کنید.متشکرم
سلام عزیزم.شما میتوانید هر 40روز یکبار از شروع پریود در صورت عدم خونریزی 10روز و روزی 2عدد پروژسترون مصرف نمایید تا زمانی که دیگر با قطع پروژسترون خونریزی پریود اتفاق نیوفتد(حتی 1قطره خون)در آن صورت آزمایش هورمونی FSH و LH و استرادیول بدهید

 
  • تعداد صفحات :7
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
 

درباره وبسایت

دکتر امدادی هستم
آدرس مطب:

تلفن منشی:09124338660

www.telegram.me/dremdadi
مدیر وبلاگ : رویا امدادی

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • چه میزان از مطب من رضایتمند هستید ؟





نویسندگان